Şimdi Ara

YOUTUBE TİB tarafından kapatıldı.[ANA KONU] 05.06.2014 AÇILDI ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.095
Cevap
37
Favori
96.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

YOUTUBE TİB tarafından kapatıldı.[ANA KONU] 05.06.2014 AÇILDI !

(En Son Oy Tarihi: 18.3.2017)
Giriş
  • Yeni tape yayınlandı bomba var

Seçim Güdümlü Savaş Planı isimli tape

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldierkan -- 27 Mart 2014; 16:42:40 >
  • Kapanmaz.

Edit : Giriyoruz zaten onemli olan hizli olmasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeeT -- 28 Mart 2014; 18:47:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok artik
  • Amerika hariç , avrupa ülkerinde devletle ilgili bir sır meydana çıkarsa o site belli süre engellenir ve çıkaran kişi hakkında kırmızı bülten arama emri verilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

genelkurmayın gizli bilgilerinin youtubede ne işi var artık kapansada destek veriyorum silinmezse zıvanadan çıktılar! görüşmelerdede yani ciden birşey yok! cemaat eşeğin bitarafına brişeyi kaçırdı

+1
  • Kendi askerini öldürmek , kendi ülkene füze atmak ne demek?

devlete karşı savaşa tahrik

madde 304- (1) türkiye cumhuriyeti devletine karşı savaş açması veya hasmane hareketlerde bulunması için yabancı devlet yetkililerini tahrik eden veya bu amaca yönelik olarak yabancı devlet yetkilileri ile işbirliği yapan kişi, on yıldan yirmi yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (mülga ikinci cümle: 29/6/2005 – 5377/37 md.)

(2) bu madde uygulamasında, türkiye cumhuriyeti devletinin güvenliğine karşı suç işlemek üzere oluşturulmuş örgütlerin doğrudan veya dolaylı olarak desteklenmesi, hasmane hareket olarak kabul edilir.

(3) bu maddede tanımlanan suçun işlenmesi dolayısıyla tüzel kişiler hakkında bunlara özgü güvenlik tedbirlerine hükmolunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 27 Mart 2014; 17:55:46 >
  • Android uygulaması açık ama yavaş.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgürlük...
  • Etti 2

• Hakan fidanin konuşmasi düştü. Hakan fidan savaşa gerekçe istiyosaniz hemen suleyman şah turbesini bombalatayim diyor bu konuşmadan sonra youtube kapatiyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmyElite -- 27 Mart 2014; 16:45:49 >
  • bende açık aym kaming hom dinliyorum hatta
  • quote:

genelkurmayın gizli bilgilerinin youtubede ne işi var artık kapansada destek veriyorum silinmezse zıvanadan çıktılar! görüşmelerdede yani ciden birşey yok! cemaat eşeğin bitarafına brişeyi kaçırdı

Dimi ? Sırf savaş nedeni çıksın diye süleyman şah türbesinde ki 28 askerin ölmesinin bi önemi yok yerine yenileri geliyor zaten...

Çok büyük trollsün kerimcem.
  • Tarihe vahdettinden daha beter geçtiniz İslamcılar, korkmayın, utanın.....

(bkz: tck madde 304)

devlete karşı savaşa tahrik

madde 304- (1) türkiye cumhuriyeti devletine karşı savaş açması veya hasmane hareketlerde bulunması için yabancı devlet yetkililerini tahrik eden veya bu amaca yönelik olarak yabancı devlet yetkilileri ile işbirliği yapan kişi, on yıldan yirmi yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (mülga ikinci cümle: 29/6/2005 – 5377/37 md.)

(2) bu madde uygulamasında, türkiye cumhuriyeti devletinin güvenliğine karşı suç işlemek üzere oluşturulmuş örgütlerin doğrudan veya dolaylı olarak desteklenmesi, hasmane hareket olarak kabul edilir.

(3) bu maddede tanımlanan suçun işlenmesi dolayısıyla tüzel kişiler hakkında bunlara özgü güvenlik tedbirlerine hükmolunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 27 Mart 2014; 17:56:38 >
  • ooo ana konu açmışsın hayırlı olsun

edit: bu arada sırf kendilerini kurtarmak için askerlerimizi öldürmeyi düşünenlerin ve bunları savunanları Allah'a havale ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister Spak -- 27 Mart 2014; 16:47:41 >
  • Aynen telefondan uygulamadan gireyim dedim . Baglanti sorunu var diyor . Anlamadim her siteyi aciyor sonra bilgisayardan girdim engellenmis diyor.

• ÖNLERDEN
  • Arkadaşlar böyle birşey olamaz seçim yaklaştı foyaları ortaya çıkmasın diye. resmen İktidarı koruyorlar tapelere ifşa edilmesine karşı önlem alıyorlar yuh artık !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CanOzden

quote:

genelkurmayın gizli bilgilerinin youtubede ne işi var artık kapansada destek veriyorum zıvanadan çıktılar!

Ne halt karıştırdıklarını öğreniyorduk

baştan sona dinledim okadar abartılcak brişey yok siyasi görüşün ne olursa olsun bu yaptıkları vatan hainliği kafan basmaz tabi! bu olayı savunman için pkk ya oy vermen gerekli!

Yolsuzluklara ne diyosun peki?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.