Şimdi Ara

YOUTUBE TİB tarafından kapatıldı.[ANA KONU] 05.06.2014 AÇILDI ! (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.095
Cevap
37
Favori
96.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git

YOUTUBE TİB tarafından kapatıldı.[ANA KONU] 05.06.2014 AÇILDI !

(En Son Oy Tarihi: 18.3.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

Hosts dosyasının işe yaraması için hosts dosyasında youtube'un güncel ve doğru iplerinin olması gerekiyor. Altta benim hazırladığım hosts dosyasını kullanabilirsiniz. Ben sorunsuz girebiliyorum. Arkadaşlarımın bilgisyarında da denedim sorunsuz giriyor. Hosts dosyasının içinde twitter yasağından kalma twitter ip leride var. Twitter yasağı kalktığı için hosts dosyasını metin belgesiyle açıp twitter ip lerini isterseniz siliebilirsiniz, farketmez.

Hosts dosyası tıkla

valla kafayı yicem olmuyor açmıyor. en sonunda format atıcam yine olmazsa diye korkuyorum. vodafondamı sorun var anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

Hosts dosyasının işe yaraması için hosts dosyasında youtube'un güncel ve doğru iplerinin olması gerekiyor. Altta benim hazırladığım hosts dosyasını kullanabilirsiniz. Ben sorunsuz girebiliyorum. Arkadaşlarımın bilgisyarında da denedim sorunsuz giriyor. Hosts dosyasının içinde twitter yasağından kalma twitter ip leride var. Twitter yasağı kalktığı için hosts dosyasını metin belgesiyle açıp twitter ip lerini isterseniz siliebilirsiniz, farketmez.

Hosts dosyası tıkla

valla kafayı yicem olmuyor açmıyor. en sonunda format atıcam yine olmazsa diye korkuyorum. vodafondamı sorun var anlamadım

Hosts dosyasını etc kalsöründekiyle değiştirdikten sonra cclenar programıyla tarayıcı ve dns önbelleğini temizle. Sonra bilgisayarı yeniden başlat. Birde öyle dene.

• Hosts dosyasi ile neden ugrasiyorsunuz ? Dns kullanabilirsiniz (8.8.8.8-google) .Dns nin amaci zaten hosts dosyasinin yaptigini yapmak.

şuanda dns ler engelli değil youtube sorunsuz giriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starex_01 -- 17 Nisan 2014; 3:09:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yandex dns ile girebilirsiniz

77.88.8.88
    77.88.8.2

• starex_01 kullanıcısına yanıt
    olumsuz arkadaşım.host dosyası değişince sanırım yine ttnetin dns sunucuları ile giriyorsun.şuan için oldukça hızlı.google dns galiba yoğunluktan yavaş yada engelleniyor.
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Bir ara engellendi ama artık sertbest.Ayrıca yavaşlık görmedim.

• starex_01 kullanıcısına yanıt
    googley, atyzdığımda video siteleir acayip yavaştı.tekrar ttnete dönünce ışık hızına çıktı.önceden böçyle bi sorun yoktu.
  • Note 3 cihazımdan giremiyorum wifi ile tamam ama mobil veri ile giremiyorum. Herkes giriyor bir yolu yok mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Welcome youtube Youtube açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeNNiSeR

Welcome youtube Youtube açılıyor.

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından uygulanan bir karar bulunamadı.http://internet.tib.gov.tr/

haribden açılıyor sonunda
  • Ben de hâlâ açılmıyor.
  • resmi olarak açılmış olması lazım az önce haberlerde gördüm
  • Açıldı açıldı, dnse cacheye ancak düşer :)
  • google dns kullnıyorum biraz hızlandığını farkettim iyi oldu
  • Bu sefer kesin acildi.
    Denendi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.