Şimdi Ara

YOUTUBE TİB tarafından kapatıldı.[ANA KONU] 05.06.2014 AÇILDI ! (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.095
Cevap
37
Favori
96.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki

YOUTUBE TİB tarafından kapatıldı.[ANA KONU] 05.06.2014 AÇILDI !

(En Son Oy Tarihi: 18.3.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: UD97

Biliyorum hocam da 50'ye 35 görünce şaşırdım. İki partiden de kim olursa olsun ben en az %25 fark bekliyordum. Bir garip geldi ama aklıma bahsettiğim konu gelince çaktım olayı.

2014yerelsecim izmir suan

CHP Aziz Kocaoğlu 1.288.628 (%49.58)
    AK PARTİ Binali Yıldırım 934.862 (%35.97)
    MHP Murat Taşer 206.089 (%7.93)

350bin kişilik bi fark var

Kaynak:http://secimsonuclari2014.mynet.com/izmir-i35

2009 yerel secim izmir
    CHP Aziz Kocaoğlu 1.107.562 (%56,15)
    AKP Taha Aksoy 599.395 ( %30,39)
    MHP Müsavat Dervişoğlu 138.056 (%7,00)

500binlil bir fark var

Kaynak:http://tr.m.wikipedia.org/wiki/İzmir'de_2009_Türkiye_yerel_seçimleri

Sen diyorsunki oy icin 150bin kişi dışarıdan getirtildi?
    Peki chp nin 188 binlik artışı nerden geldi?
    Binali yildirim isminin hicmi farkı olmadı?
    Yeni secmen sayisi kac?
    Mhp nin 70 binidemi disardan geldi?
    Binali yildirim bagimsiz yada dsp den konsaydi fark ne olurdu?
    Hizmetemi partiye mi veriyor izmir?

Bunlarıda konuşmak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 31 Mart 2014; 13:18:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hizmeti veren partiye veriyor bence.
    150 binin hepsi de dışarıdan gelecek değil ama İzmir'de böyle bir şey şaşırtıyor insanı, en azından beni.
    Binali Yıldırım geldi diye Akp'ye oy vermeyenler de mi verecek? İlginç bir düşünce. Bağımsız aday olsaydı da Akp oylarında %4-5'lik bir düşüş olurdu ama Akp yine ikinci sırada kalırdı başka bir aday ile.
    Mhp'deki oy artışları Chp belediyesini beğenmemelerindendir belki.
  • KESİNLİKLE UYGULAMAYIN. VİRÜS BULAŞMASINA NEDEN OLUYOR.

"(...) 4.31.38.45 youtube.com (...)" yöntemini uygulamayın.

Ben bu tavsiyeyi yaptıktan sonra evet Youtube.com'a girmeye başladım ama aşağıdaki şekilde bir virüs bulaşmasına neden oldu:
    Facebook.com ve Youtube.com anasayfalarına girmeye çalıştığınızda:

"WARNING! Your Flash Player may be out of date. Please update to continue"

uyarı penceresi geliyor ve sahte bir "Update Your Flash Player" sayfasına yönlendiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nürnberger

Bu ne telaş joker? Sonuçlar kesinleşsin gereğini yaparız. Sözümüzün eriyiz.

Halen banlamamissin kendini???
    Sozunun eriydin??
    35 dedin 45 aldilar??

• quote:

Hizmeti veren partiye veriyor bence.
    150 binin hepsi de dışarıdan gelecek değil ama İzmir'de böyle bir şey şaşırtıyor insanı, en azından beni.
    Binali Yıldırım geldi diye Akp'ye oy vermeyenler de mi verecek? İlginç bir düşünce. Bağımsız aday olsaydı da Akp oylarında %4-5'lik bir düşüş olurdu ama Akp yine ikinci sırada kalırdı başka bir aday ile.

Bundan sonrasini okumadim.

• Senin düşüncene karışmam, karışamam. İyi forumlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

belediye başkanına mı veriyor sandın?

• Ankarayı kesin chp alacak diye bir iddiada bulunmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

Ankarayı kesin chp alacak diye bir iddiada bulunmadım.

bu saate kadar hala umudun vardi dimi hadi itiraf et

buyur :

quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

Ve tekrar diyorum ankara İMKANSIZ unutun yani:)

Bir daha düşün derim ?
    http://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli/930932-ankara-ve-istanbulda-nefes-nefese

cemaat-siyaset konusunda toz kondurmuyorsun sesin solugun kesilmis
    linktekileri hatira diye tekrar tekrar oku

2009
    Melih Gökçek 940.230 %38,53
    Murat Karayalçın 763.879 %31,30
    Mansur Yavaş 667.871 %27,37

2014
    1,413,707 44.8 % İbrahim Melih Gökçek
    1,381,803 43.8 % Mansur Yavaş
    244,775 7.8 % Mevlüt Karakaya

Mhp nin oylarina ragmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 31 Mart 2014; 19:56:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

quote:

hayır partiye.
    bi video vardi suan bulamiyorum.
    izmirde sokaktakilere mikrefon tutular. bi bayan dediki istemeye istemeye chp ye vericem
    neden dediler. calismiyor belediye bir cok ile gore geriden gidiyoruz lakin burasi son kale burayi vermeyiz.

bunu dusunen 1.288.628 (%49.58) kisi daha olduguna inaniyorum. o yuzden veriyorlar oyunu.
    yoksa tr genelindeki gibi chp belediyecilikte yerlerde. dsp den aldiginiz haric

o videoyu bulamadim ama bu video bile anlatıyor izleyin derim
    bayan soyle diyor: "izmiri savunacagiz, koruyacagiz, bir sosyal-demokrat olarak"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 31 Mart 2014; 18:04:23 >

• "Ana muhalefet partisi artık BDP'dir"... çok ta doğru söylemiş Demirtaş.. sen halkı hor gör doğuyu hor gör köylüyü hor gör sonra sol partiyim de.. böyle dumur olursun
  • quote:

Senin düşüncene karışmam, karışamam. İyi forumlar dilerim.

YOUTUBE TİB tarafından kapatıldı.[ANA KONU] 05.06.2014 AÇILDI !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

quote:

hayır partiye.
    bi video vardi suan bulamiyorum.
    izmirde sokaktakilere mikrefon tutular. bi bayan dediki istemeye istemeye chp ye vericem
    neden dediler. calismiyor belediye bir cok ile gore geriden gidiyoruz lakin burasi son kale burayi vermeyiz.

bunu dusunen 1.288.628 (%49.58) kisi daha olduguna inaniyorum. o yuzden veriyorlar oyunu.
    yoksa tr genelindeki gibi chp belediyecilikte yerlerde. dsp den aldiginiz haric

o videoyu bulamadim ama bu video bile anlatıyor izleyin derim
    bayan soyle diyor: "izmiri savunacagiz, koruyacagiz, bir sosyal-demokrat olarak"

Sanki sen icraata oy verdin.biliyoruz kimin neye oy verdiğini.Burada yazanlar tayyibe mi yoksa şehrindeki adaya mı oy verdi belli.
    Ben adaya oy verdim izmirde.Oylarım da tek partiye gitmedi.

• Hocam ilginç birşekilde yasağı en fazla delenler de kendileri
  • Google, Türkiye ile ilgili önemli "DNS" açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Twitter ve Youtube’a erişimin kısıtlanması sonrası kullanıcılar bu sitelere girebilmek için Google DNS kullanmaya başlamıştı. Şirketin yazılım mühendisi, Türkiye’de erişim sağlayıcılarının “DNS yönlendirmesi” yaparak kullanıcıları başka DNS ayarlarına yönlendirdiğini doğruladı.

İnternet sağlayıcılarının Türkiye’den bağlanan kullanıcıları GOOGLE DNS gibi görünen farklı sunuculara yönlendirme yaptığı iddiası ortaya atılmıştı.

Google’ın yazılım mühendisi Steven Carstensen Google güvenlik blogunda bir açıklama paylaştı.

Carstensen, “Türkiye’deki erişim sağlayıcıları muhtemelen kullanıcıları izleyebilmek amacıyla Google DNS kimliği altında gizleniyor. Güvenilir kaynaklardan edindiğimiz bilgiler ve ekibimizin yaptığı araştırma sonucu Google DNS’in önünün kesilmeye çalışıldığını doğruladık” dedi.

“DNS spoofing” diye adlandırılan bu uygulamada erişim sağlayıcılar, kullanıcıların internetteki sorgulamalarına girip onları istedikleri içeriğe yönlendirebiliyor. Yani kullanıcı aslında Google hizmeti kullandığını düşünürken türk erişim sağlayıcılarından hizmet alıyor.

• Sen bilirsin kardeş...

Üzerinde “zararlı” yazıyor. Öyle gizli saklı filan değil... Alenen “öldürür” yazıyor. “Size ve çevrenizdeki insanlara kalıcı hasarlar verir” yazıyor. Yani, sırf kendini yakmıyorsun. Senin yüzünden... Kurunun yanında yaş da yanıyor. “Hamileler dikkat, bebeğinizi olumsuz etkiler” yazıyor. Kendini düşünmüyorsan, bari çocuğunu düşün, senin hatanın faturasını evladın öder demek istiyor. Gel gör ki, düşünmeni engelliyor. Onsuz yapamayacağını, onsuz yaşayamayacağını düşünüyorsun. Olmazsa olmazın haline geliyor. Kurtulmak yerine... Eşini dostunu da alıştırıyorsun. Sen de yak bi tane diyorsun. Sana habire yanlış yaptığını söylemesinler diye, etrafını da yanlış yapmaya teşvik ediyorsun. Doğrunun doğru olduğunu bile bile, kendi zaafını örtebilmek için, inadına yanlışı savunuyorsun. Tahlil et... İçinde, biber gazından daha fazla kanserojen barındırıyor, kokusu berbat, üstüne başına siniyor ama, dumanını şöyle bi çektiğin zaman, aklın zihnin bulanıyor, hayalleri gerçek oldu sanıyorsun. Zaten tek mahareti bu. Keyif aldığını zannediyorsun. Aslında “intihar” ediyorsun. O nedenle, 18 yaşından küçükleri uzak tutmaya, okullara sokmamaya çalışıyoruz... Çünkü, henüz reşit olmayanların eline tutuşturulması, küçüklükten bağımlı hale getirilmesi, maalesef daha kolay oluyor.
    *
    E hal böyle olunca... Biz görevimizi yaptık. Uyardık. Aman içme dedik. Bırak şu mereti dedik.
    *
    Sen bilirsin kardeş...
    *
    Demokrasilerde teklif var, ısrar yok.
    *
    Tek ricam... Bundan böyle, el âlem gemi almış, sen iskele babası almışsın, senin paraları ayakkabı kutularına doldurup kendi evlerine götürmüşler, seni tır’lara doldurup savaşa sürmüşler, damat, gelin, enişte, bacanak, dünür, sülalece götürmüşler, sen yengeyi anca avanta iftara götürebilmişsin, sen bunlara hayır dua ederken, onlar senin arkandan kahkahayla makara suresi okumuş, dolar iki olmuş, sen iki seksen olmuşsun, dünyanın en pahalı benzinini kullanmışsın, emekli maaşın yetmiyormuş, traktöre haciz gelmiş, kapına kart faizinden icra dayanmış, vergi çokmuş, zam yağmış, Bilal balkondan el sallarken, senin işsiz oğlan kahvede oturuyormuş... Sakın ola, ağlama...
    Kendi düşen ağlamaz.

+1

• ben giremiyorum,host dosyasını değiştiremiyorum.
    w8 kullanıyorum,host dosyasını açıyorum ama kaydetmiyor,belgelerime kaydediyor.
  • hosts dosyasını masa üstüne çek
    düzenle, kaydet
    sonra eki yerine geri çek
  • yandex dns kullanın.
  • Güzel girebiliyoruz youtube' a.
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.