Şimdi Ara

YOUTUBE TİB tarafından kapatıldı.[ANA KONU] 05.06.2014 AÇILDI ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.095
Cevap
37
Favori
96.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

YOUTUBE TİB tarafından kapatıldı.[ANA KONU] 05.06.2014 AÇILDI !

(En Son Oy Tarihi: 18.3.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: :Fatih:

bende giriyor halen ne iş ?

az önce bendede giriyordu şimdi yasak yazısı çıkıyor. az bekle çıkar sendede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabia Del Pueblo

Bunların ve bunları savunanların Allah belasını versin.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkunun ecele faydası yok. 30 martta gorusuruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pilavlı

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

bende giriyor halen ne iş ?

az önce bendede giriyordu şimdi yasak yazısı çıkıyor. az bekle çıkar sendede

konu açıldığından beri müzik dinliyoruz,sıkıntı yok.vpn veya dns yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: user name

neden erişime kapatılıyor diye atarlanan ergenler önce dışişleri bakanlığının açıklamasını okusun.
    bu ülkenin üst düzey güvenliği ile ilgili bir toplantı tarip edilerek yayınlanıyor.
    işin çivisi çıktı. anlıyorum hükümeti sevmiyorsunuz, gözünüz dönmüş durumda ama zerre kadar sizde milliyetçilik yok mu ?
    yemişim youtube'u. illegal içerikleri yayınlayacaksa inşallah sonsuza kadar kapalı kalır.

o konuşmaların içeriğine ne diyorsun peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanılacak gibi değil.
    adamlar dışişleri bakanlığındaki en önemli makam odasını, en üst düzey kişileri dinliyor. kayıt altına alınmayan yer kalmamış.
    hükümet düşmanlarında da bir mutluluk var ki inanılmaz.
  • Hızlı,düzgün bi DNS var mı beyler ?
  • ne oluyo la? İşın aslı ne ?

• Şerefsiz hükümet savaş çıkarmak için, Süleyman şah türbesini el kaideye vurduracak tı bu deşifre oldu.Hala devlet sırrı diyor koyunlar orada şehit olacak askerlerin suçu ne peki?
  •  YOUTUBE TİB tarafından kapatıldı.[ANA KONU] 05.06.2014 AÇILDI !
  • Bunlar babadan oğula nesil herhalde

YOUTUBE TİB tarafından kapatıldı.[ANA KONU] 05.06.2014 AÇILDI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanthochroid -- 27 Mart 2014; 17:11:59 >
  • quote:

neden erişime kapatılıyor diye atarlanan ergenler önce dışişleri bakanlığının açıklamasını okusun.
    bu ülkenin üst düzey güvenliği ile ilgili bir toplantı tarip edilerek yayınlanıyor.
    işin çivisi çıktı. anlıyorum hükümeti sevmiyorsunuz, gözünüz dönmüş durumda ama zerre kadar sizde milliyetçilik yok mu ?
    yemişim youtube'u. illegal içerikleri yayınlayacaksa inşallah sonsuza kadar kapalı kalır.

Milliyetçiliği ayaklar altına aldığında da bu adamı savundunuz şimdi sizde milliyetçilik yok mu diyorsun be adam asıl sende insaf yokmu o videoda askerlerin sehit edilmesinden bahsediyor ülkenin bombalanmasından bahsediyor bunlar sorun değil de o ses kaydının orada yayınlanması mi sorun aç gözünü aç duble yol yapmış havaalanı yapmış köprü yapmış bunları Geç gerçekleri gör

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

genelkurmayın gizli bilgilerinin youtubede ne işi var artık kapansada destek veriyorum silinmezse zıvanadan çıktılar! görüşmelerdede yani ciden birşey yok! cemaat eşeğin bitarafına brişeyi kaçırdı

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neselihayalet

quote:

genelkurmayın gizli bilgilerinin youtubede ne işi var artık kapansada destek veriyorum silinmezse zıvanadan çıktılar! görüşmelerdede yani ciden birşey yok! cemaat eşeğin bitarafına brişeyi kaçırdı

Adamlar kendini savunmaktan aciz, ülkeyi mi savunacak?

senin namusunu şerefinizi adamlar youtubeye koyuyor gidip bunları savunuyosunuz allah size akıl ihsan eylesin rte düşmanlığından sizin gözünüz dönmüş! adam gibi düşünemiyorsunuz! yazık!

Adam benim namusumu, şerefimi konuşurken gerekli önlemi almıyor, benim canımı hiçe sayıyor, suçlu ben mi oluyorum?

• Devlet sırrı yayınlanıyor diyen oluşumlar görüyorum. Devleti soymak sonra üstünü örtmek Devlet sırrı değildir. Zorla girilen Kozmik odalar Devlet sırrıdır. Gerçi o zamanların savcıları sizin için aslan parçasıydı şimdi paralel oldu, bunu dillendiren yok. İşiniz gücünüz hırsıza yardım ve yataklık suçu işlemek.

• Kimsenin tarafından yazmıyorum bu yorumu ancak çıkan her tapeden sonra çok net konuşan arkadaşlar var.
    Yani tapeler çıkar çıkmaz laboratuvarınızda inceleyip gerçekliğini kanıtlıyor musunuz? Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz anlamıyorum?
    Yapılan açıklamalar vs gerçekten bir şeyler var demek ki diye mi düşündürüyor? Eğer böyle düşünüyorsanız yanlış düşünüyorsunuz. Hiçbir şey kanıtlanmamışken nasıl bu kadar net konuştuğunuzu anlayamıyorum.
    Hayır bildiğiniz bir şey varsa söyleyin ona göre biz de tavrımızı alalım.

• user name kullanıcısına yanıt
    Senin milliyetçilik anlayışın savaş çıkarmak için kendi askerinin üzerine gerekirse füze atarız mantığımı
    Az kaldı bu halk hesabı soracak korkmayın titreyin!

• youtube giriyor yav ne kapanması çaıtr çatır çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

quote:

o konuşmaların içeriğine ne diyorsun peki ?

İçerik tahrip (çeşitli yerlerinden montajlanmış yani) edilmiş. Açıklamayı tabi okumaya gerek duymuyorsunuz. Sizin için önemli olan hükümet karşıtı bir şey olması.
    tabi siz ülkenin dış işleri bakanlığına değil paralel yapıya (arkasındaki abd tabi) inanırsınız.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Sizde bir cemaatdir tutturmuş gidiyorsunuz. Ses kasetleri bir elden servis edilmiyor.
    Bu olanları ve yakın geleceği görebilen fakat hukuki yoldan tüm imkanları tükenen, eli kolu bağlanan vatanseverler servis etmekde görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.