Şimdi Ara

YouTube, TV'de daha fazla reklam gösterecek: Reklamlar geçilemeyecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YouTube, TV'de daha fazla reklam gösterecek: Reklamlar geçilemeyecek!
    YouTube, videoları televizyondan izleyen kullanıcılar için platforma daha uzun ve atlanamayan reklamlar getiriyor. Geçtiğimiz gün New York’ta düzenlenen YouTube Broadcast etkinliğinde Smart TV’de YouTube uygulamasını kullananları etkileyecek iki önemli duyuru yapıldı.

Ayrıca Bkz.YouTube reklam engelleme nasıl yapılır?

Atlanamayan, daha uzun reklamlar geliyor

İlk olarak, YouTube, en çok izlenen videolara 30 saniyelik atlanamayan reklamlar ekleyecek. Bu videolar YouTube Select şemsiyesi altında sınıflandırılacak. İzleyiciler, art arda 15 saniye süreli iki reklam görmek yerine artık geçemeyecekleri 30 saniye süreli uzun bir reklam görecekler.

İkincisi, YouTube TV uygulamasına reklamları duraklatma özelliği de geliyor. Bu reklamlar, izleyicilerin videoyu durdurması halinde gösterilecek. İzlenen video küçülecek ve yanında reklam çıkacak.

Nielsen verilerine göre, YouTube şu anda televizyonda en çok kullanılan akış servisi. Yalnızca Amerika’da 150 milyondan fazla kişi YouTube videolarını TV’den izliyor. Yeni uygulama, şu an için Amerika ile sınırlı.

Kaynak:https://blog.youtube/news-and-events/brandcast-2023-highlights-trends/

• YouTube haklı reklam izlemek istemeyen parasını öder.

• Televizyon-tablet-telefon eğer Androidse, googlenin reklam kararı sizi pek etkilemez. Telefonda reklamsiz izliyorum ama Televizyon Lg olduğu için reklamli izliyorum. Lg nin işletim sistemini bir kenara bırakıp (WEBOS) önceki televizyonumdan(Philips) kalan Android Tv box'umu kullanıyorum. Onu kullandığımda yine reklamsız kullanıyorum.

• Premium'a rağmen reklam dayatması ayıplı hizmet kapsamında değerlendirilmeli. Ülkemize gelirse tepkimizi göstermeliyiz.

Ayrıca geçen Youtube'da çocukları hedefleyen ahlak dışı bir reklama denk geldim. Forumda gündeme alacaktım fırsat bulamamıştım. Bu haberle iyice tetiklendim 🤣

• Daha önceki Youtube reklam mesajımda söylediğim gibi kimse zırt pırt hele ki geçilemeyen zırt pırt reklamları izlemek zorunda değil.

İnşallah Youtube baya zarar eder.

• Artık küfür yazdıysanız yorum hakkınızı da kapatacaklar.

• Newpipe sponsorblock api - gibi çözümler mevcut.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reklamcılığın, bu şekilde ilerlemesinin sonu yok; o reklamlar eninde sonunda en az 1 saate çıkar. Bakın, saniye, dakika değil, saat; evet, saat.
    O yüzden bu tip firmalara karşı ortak karar alınmalıdır.

• Bu reklamlar premium içinde mi geçerli.

• Youtube Premium kullanıyorum ve çok çok memnunum.

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

En beğendiğiniz dizisi hangisi?

• Drahmizm kullanıcısına yanıt
    Youtube premium kullanıyorum aile paketi.Ben, babam, 3 arkadaşımla kullanıyorum, 60 TL ödüyorum.Youtube music'le beraber kullanıyoruz

Bundan önce tidal'e aylık 50TL veriyordum

10 TL fiyat farkına hem 5 kişi youtube premium kullanıyoruz hem de youtube music kullanıyoruz

• DeepestSea kullanıcısına yanıt
    YouTube premium sektöründen şimdilik diğerleri kadar pasta alamadığı için bu paketler hem ucuz hem de şimdilik netflix gibi aynı bölgede olmayanlara kısıtlama işine girmiyor. Ama biraz tekelleşsin hemen o da benzer prodüksiyonlara girecektir.

Müzik ses kalitesi şuan diğerlerine göre çok düşük ve arşivi onlar kadar geniş değil. Hele benzer müzikleri önerme kısmı tam bir facia. Sadece o şarkıcının şarkılarını benzer kısımda öneriyor. Bir kaç tane de diğer şarkıcılardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isakoc -- 18 Mayıs 2023; 23:36:45 >
  • Tidal Hi-Fi'den tutun herşeyi denedim

Bir şarkıyı 250mb flac olarak da buldum.Telefondan fark edemezsiniz.Fark edebilmeniz için çok kaliteli dac-anfi-hoparlör sisteminiz olması gerekiyor.Binlerce $ harcayanlar var

Ben monitör olarak sony 55X80J kullanıyorum.TV'ye de HDMI üzerinden LG SJ4 bağlı.Emin olun burada bile fark etmeniz çok zor

• Ben de 1 yıldan fazla süredir youtube premium aile paketini kullanıyorum. Fakat TV'ye takılı chromecast cihazına yansıttığımda bazen reklam gösteriyor. Premium, TV için geçerli değil sanırım.

• YT şansını zorlamaya devam ediyor yani. Ama vereceği reklamları video ortasında değil de başında vermesi iyi tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçilir kardeşim geçilir. orjinal videonun içinde encode etsin bu sefer de biz saniyeyi ileri alır atlarız :)

• böyle olmazsa youtuburların ücretlerini nasıl ödeyecekler?

• her şeyin bir yaşam döngüsü var

ve

bu işin sonunda youtube zararlı çıkacak !

sabret ve gör !

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.