Şimdi Ara

YOUTUBE/TWITER KAPATILDI ( GİRME YOLU ANLATIM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi dns nizi istediğiniz kadar değiştirin bakanlık bulur o dns yi kapatır o yüzden bu işin 3 yöntemi var

1) paralı yöntemi : avast yükleyip securline vpn yi satın alın böylece program sizi türkiye de değilmiş gibi göstersin

2) türkiye den giriş yapıcağız ama amerkiadan gimiş gibi görünücez :D firefox indiriyoruz sonra bu siteden https://addons.mozilla.org/de/firefox/addon/foxyproxy-standard/ foxyproxy indirip proxy adresimizi değiştirerek kendimizi yurt dışında göstermeye çalışıyoruz ( yanlız bu program sadece firefox da işler tarayıcınızı firefox yapmak zorundasınız )

derseniz firefox kullanmadan girmek istiyorum bir çözüm daha Ultra VPN diye bir program var onu indirip kuruyoruz bizi Fransa da gösteriyor / pc baştan başlar fln bide bu programı güvenilir kaynaktan indirmeyi ve bilgisayarınızda virüs programı bulundurmayı unutmuyoruz yoksa pc tahtalı köyü boylar bizi fransa da gösteren beleş program bulmak zordur ve internete ultra vpn üyelik yazıp bi siteden üye olunuz onun dışında bir program daha var

the free vpn : bunun kullanımı daha kolay yükleyin önünze offline yazan bir buton çıkcak ona tıklayın free yazan ülkelerden birini seçip o ülkedeymiş gibi gözükebilirisniz

NOT : BUNLARI YAPTIKTAN SONRA GERİ TÜRKİYEDE GÖZÜKMEK İÇİN FORMAT ATILMALIDIR GERİ YÜKLEME YETMEZ BAŞINIZA GELİCEK HİÇ BİR SORUNDAN BEN SORUMLU DEĞİLİMDİR BAŞKA ÜLKEDE GÖZÜKMENİN GETİRDİĞİ ZARARLAR DA OLABİLİR ÖRNEĞİN BELKİ FRANSA DA GOOGLE A GİRMEYE İZİN VERMİYOR :D

aşağıdakiler sadece youtube için geçerli

3)
    1) C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\ girin host dosyasını not defteri ile açın içindeki her şeyi silip kapatın / kaydetin pc yi baştan başlatın
    2) YouTube Jacker programını http://www.tamindir.com/youtube-jacker/ dan indirin / kurun
    3) Bu işlemler sonrası belki youtube giremezsiniz ama üzülmeyin o zamanda üste yazanhttps://www.youtube.com/?hl=tr&gl=TR link teki =TR yi silin ve sayfayı tekrar yükleyin ( bunu yapmak için önceki 2 işlemi yapmlasınız tek başına işe yaramaz )

ARKADAŞLAR YAPIPTA GİREN VEYA GİREMEYEN OLURSA LÜTFEN YORUMDA BELİRTSİN YAPANLAR TEŞEKKÜR ETSİN YAPAMAYANLAR SÖVSÜN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanor -- 27 Mart 2014; 18:08:21 >

• Yeni program : google chrome için ZenMate bunu yükleyip chrome uzantısı yapın ve twitter a girme keyfini çıkarın ( sadece chrome da işe yarar )
    chrome web mağazasında bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanor -- 27 Mart 2014; 18:28:24 >
  • benimde tam tersi bir sorunum var. işyerimdeki bilgisayardan dns ayarı veya başka bir program yüklemediğim halde twitter a ve youtuba girebiliyorum. tabi bu baştan iyi bişey gibi duruyor. ama aynı işyerinde aynı hat üzerindeki diğer bilgisayarlar giremezken benim girebilmem fena halde kıllandırdı beni
    casus yazılım falan mı yüklemişler acaba benim pc ye anlamanın yolu varmı?

• sinanor S kullanıcısına yanıt
    zenmate ıse yarıyor tesekur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MNC78 -- 6 Nisan 2014; 22:50:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.