Şimdi Ara

YouTube'un iOS uygulaması, canlı yayın görüntüleme desteğiyle güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

Google, iOS platformu için geliştirdiği YouTube uygulamasını güncelleyerek uygulamaya canlı yayın izleme özelliği ekledi. 

Canlı yayın izleme özelliğinin yanı sıra, hali hazırda geçtiğimiz şubat ayından beri kullanılan Google TV entegrasyonuna TV için çalma listesi oluşturma özelliğini de eklendi. Uygulamanın menüsünde de ufak bir değişikliğe giden Google, menü üzerinden yüklenen en son videolara erişim imkanı da sunmaya başladı.

Güncellemeyle birlikte 1.3 versiyon numarasına erişen YouTube uygulamasına Appstore üzerinden ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz.

• Uygulama iyi güzel de eksikleri neden hala gidermiyorlar?
    Arkaplanda çalmıyor,uygulamaya mahkum ediyor.
    Görüntü kalitesi seçilemiyor,bazı videolar çamur gibi.
    Bu eksiklerin bir an önce giderilmesi lazım. Zaten appstore yorumlarında da herkes bu eksiklerden şikayetçi.

• Androidin yanında ios nedir
  • Uyguluma çok kötü , ben neden arka planda ipadlerdeki gibi çalıştıraöıyorum ipodumda , illa uygulama açık kalacak

• uygulama gercekten vasat.. bunlari kim yapiyor sanki butceleri yok adamlarda hersey var beyinleride zehir gibi, en onemli eksiklik bence goruntu kalitsinin secimi.. buda hala yok
  • jb varsa protube2 yüklerseniz video indirme, görüntü kalitesi seçme gibi birçok özellik uygulamaya orjinal gibi ekleniyor.

arkaplanda çalıştırmak için başka bi tweak vardı ama adını hatırlayamıyorum şuan bilen birisi yazarsa iyi olur.
  • Arka planda çalışmıyor olması iyi önceden çalışıyordu ios 6 da kalktı. bide video kalitesinin seçilememesi kötü eksiği çok onları yapsalardıda öyle canlı yayına gecsinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

jb varsa protube2 yüklerseniz video indirme, görüntü kalitesi seçme gibi birçok özellik uygulamaya orjinal gibi ekleniyor.

arkaplanda çalıştırmak için başka bi tweak vardı ama adını hatırlayamıyorum şuan bilen birisi yazarsa iyi olur.

iyide biladerim herkes jb kullanmiyor jbsiz kullananlar icin uygulama yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Androidin yanında ios nedir

Konuyla ilgisi? Tabiki yok. Laf olsun, torba dolsun.
  • quote:

Yeni bir engurlu mu doğuyor
  • Youtube uygulamasını yüklemeden direkt safariden videoları izliyorum daha iyi oluyor eski youtube uygulamasını app store koysunlar onu kullanalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 16 Nisan 2013; 18:29:41 >
  • quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yanlış yerdesin
  • Uygulama resmen berbat arka planda çalma özelliği yok googleda bi bağlantı buldum bu uygulamayla açıyor ama kapattığımda arka planda çalmıyor tabiki tek çare silmek.Görüntü kalitesi kafasına göre açıyor ve seçemiyorum bazı videoları 240pde açıyor kısacası kullanışsız program
  • quote:

saol akıln ettiğin iyi oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.