Aşırı kalabalık, göz yoran tasarımlardan uzaklaşacaklarına iyice karman çorman oluyor. Gerçi eskiside çok farklı değil. |
YouTube'un yeni tasarımı test ediliyor: İşte görüntüleri (2. sayfa)
-
-
Çok kötü çöp
-
BENİM HESAPTA ŞU AN BÖYLE VE BERBAT
-
Berbat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok kötü olmuş gizli sekmeden yt açtığımda yeni tasarımla karşılaşıyorum berbat ötesi
-
Videoyu izlerken yandan da yorumları okumak gayet güzel olur. Bir de şu algoritmayı düzeltseler tadından yenmez. İzlediğim videoları önerme diyorum hala karşıma aynı videolar çıkıyor. Eskiden ana sayfaya girdiğimde ne güzel ilgi çekici videolar olurdu. Şimdi benle alakasız saçma sapan videolar öneriyor. Ek olarak kanal engelleme özelliği de gelmeli bence. İstemediğim kanalları görmemeliyim. Trendlere bi giriyorum sürekli dizi videoları ya da arapça saçma sapan videolar. Keşke bunları engelleyebilsem
-
Kaydrımalı değil.Yorumlara bakmak için sayfa gittikçe gidiyor.Ayrıca o kadar büyük pencereler dikkat kaybı yaşatıyor
-
tekel olmanın verdiği gururla çok güzel geriden geliyorlar. Ne yapsalar kabul edip kullanacağız boş yere şöyle böyle olmuş gibi yorumlarla kendinizi yormayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok berbat duruyor. Yenilik ayağına içine edip bırakmasınlar. Bozmayın kardeşiö, böyle iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Epey bir süre anlayamadım durumu, çok kötü eskiye dönme tercihi olsa keşke...
-
Bana da gelmiş. Alışmam yıllar alacak.
-
ben de diyorum bu iğrenç arayüz nedir, bana da gelmiş... eskiye dönmenin yolu yok mu yahu?
-
Monitör büyükse yorumları okumak eziyet. Akıl işi değil, bari siteyi eski tasarımıyla bıraksalar.
-
ne hakla son mesajlarımı silersiniz! hükümete sansürcü diye bok atmayı bilirsiniz ama!
-
telefondan youtube giremiyom bu arayüz çıktığından beri Xiaomi note10s
-
Berbatov
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dimitar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yenilik bazen olmamalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu rezalet kötü tasarım bana da gelmiş. Youtube'u nasıl tekrar eski tasarımına döndürebiliriz, bir fikri olan var mı?
-
şuan nasıl eski haline getirebilirim diye araştırma yapıyorum bilen varsa söylesin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X