Şimdi Ara

Youtube Vanced

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilindiği üzere Vanced App kapatıldı. Kendi telefonumda orijinal sürüm vardı ancak format attığım için gitti. Uygulamanın orijinal sürümünü nereden bulabilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

YouTube Vanced: Reklamsız ve Gelişmiş Bir YouTube Deneyimi

YouTube Vanced, YouTube'un resmi olmayan, reklamsız ve özelleştirilebilir bir sürümüdür. Kullanıcıların reklamlardan arınmış, arka planda oynatma ve resim içinde resim modu gibi ek özellikler sunan bir YouTube deneyimi sunar.

YouTube Vanced apk'sını indirerek ve yükleyerek, YouTube videolarını reklamlar olmadan izleyebilirsiniz. Ayrıca, arka planda oynatma özelliği sayesinde, uygulamadan çıksanız bile videolarınız çalmaya devam eder. Resim içinde resim modu, bir videoyu izlemeye devam ederken diğer uygulamaları kullanmanıza olanak tanır.

Vanced, YouTube Vanced ve YouTube ReVanced olarak bilinir. YouTube ReVanced, YouTube Vanced'in topluluk tarafından desteklenen bir devamıdır ve benzer özellikler sunar.

Bazı kullanıcılar YouTube Vanced'in eski sürümünü tercih edebilir. Eski sürüm, daha az özellik sunsa da daha kararlı olabilir.

YouTube Vanced, YouTube'un hizmet şartlarını ihlal ettiğinden, Google Play Store'da bulunmaz. Kullanıcıların Vanced'i resmi olmayan kaynaklardan indirmeleri gerekir. Ancak, Vanced'in güvenilir bir kaynaklardan indirilmesi önerilir.

YouTube Vanced, reklamsız ve özelleştirilebilir bir YouTube deneyimi arayan kullanıcılar için güçlü bir seçenektir. Ancak, resmi olmayan bir uygulama olduğunu ve Google tarafından desteklenmediğini unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • telegramda gruplar oluyor android uygulamalar vs yazınca çıkıyor oralarda bulabilirsin belki.

• vampyrotheutis kullanıcısına yanıt

Bura güvenliye benziyor ama bilemedim.

github
    GitHub - cuynu/ytvanced: YouTube Vanced & Vanced MicroG APK Download
    https://github.com/cuynu/ytvanced
  • ben de indireyim buradan. bendeki ne zamandan kalma hatırlamıyorum.

• Güncel sürümü burdan indirdim sorunsuz çalışıyor.

my zihin
    YouTube Vanced APK - MY Zihin
    https://myzihin.com/youtube-vanced-apk/
  • YouTube Vanced 18.02.33 versiyonunu kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yok fakat dislike sayısı bir kaç haftadır gözükmüyor. Ayarlardan kontrol ettim hala bu şekilde. Sizlerde de böyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube
    geçen yıl açıldı
    Youtube açılmıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.