[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular (30. sayfa)
-
-
Selamlar
Sunucular yoğunluğu kaldıramamış gibi görünüyor. Bir süre bekleyebilirsiniz ya da root-olmayan kurulum için şu linki kullanabilirsiniz:
bit.ly/Vancedmegamirror
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 9 Ağustos 2021; 11:20:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adaway da s.youtube.com yazarak izin verdim ama izleme geçmişi eklenmiyor,var mı çözümü acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: ByÇINARAdaway da s.youtube.com yazarak izin verdim ama izleme geçmişi eklenmiyor,var mı çözümü acaba?
Selamlar
Nedense bildirimler çalışmadığı için mesajınızı yeni gördüm.
İzleme geçmişinin kaydedilmemesiyle ilgili birkaç neden var.
Bunlardan biri, kullandığınız reklam engelleyicinin filtresiyle ilgili. «*s.youtube.com» adresine (tırnaklar olmadan, yıldız işaretine dikkat ediniz) izin verilmesi gerekiyor.
AdAway'de Steven Black listesini kullanıyorsanız onu deaktif etmeniz de gerekecektir. Bundan sonra cihazınızı yeniden başlatınız.
Bir başka sebep eski Vanced sürümü kullanıyor olmaktır. Sürüm numarasının 14.10.53'ten yüksek olmasına dikkat ediniz.
Eğer marka/şirket hesabı kullanıyorsanız izleme geçmişinin istediğiniz gibi çalışması için youtube.com/account_advanced adresinden hesaplarınızı birleştirmeniz gerekir. Bu işlem, mevcut izleme geçmişinizi siler.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ByÇINAR
Adawaya bu sekil ekledim ,doğrumudur?Evet, bu şekilde, sorun olmaması lazım.
-
Arkadaşlar merhaba, bu uygulama ile operatörlerin(Turkcell) youtube paketlerini kullanabilir miyiz yoksa normal internetten mi gider?
quote:
Orijinalden alıntı: HanDar05
Arkadaşlar merhaba, bu uygulama ile operatörlerin(Turkcell) youtube paketlerini kullanabilir miyiz yoksa normal internetten mi gider?Selamlar
Bu konuda muhtemelen bir sıkıntı yaşamazsınız. YouTube Vanced uygulamalarındaki tüm(*) içerik YouTube ve Google üzerinden gelir. Yani videolar, küçük resimler, alt yazılar, bildirimler, yorumların alındığı sunucular, resmî YouTube uygulamasınınkiyle aynı. Bunlara ek olarak reklam verilerinin (reklam video ve resimleri gibi içerikler) indirilmemesi, genel veri trafiğini kullanıcının lehine etkiler.
(*) Sponsor Block eklentisinin verileri sponsor.ajay.app adresinden alınır, onlar da video başına birkaç kilobaytı aşmaz. İsterseniz eklentiyi devre dışı bırakabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcansayanSelamlar
Bu konuda muhtemelen bir sıkıntı yaşamazsınız. YouTube Vanced uygulamalarındaki tüm(*) içerik YouTube ve Google üzerinden gelir. Yani videolar, küçük resimler, alt yazılar, bildirimler, yorumların alındığı sunucular, resmî YouTube uygulamasınınkiyle aynı. Bunlara ek olarak reklam verilerinin (reklam video ve resimleri gibi içerikler) indirilmemesi, genel veri trafiğini kullanıcının lehine etkiler.
(*) Sponsor Block eklentisinin verileri sponsor.ajay.app adresinden alınır, onlar da video başına birkaç kilobaytı aşmaz. İsterseniz eklentiyi devre dışı bırakabilirsiniz.
Alıntıları GösterTeşekkür ederim hocam cevabınız için sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar bu uygulama açık kaynak kodlu mu kullanmak istiyorum ama endişelerim var güvenlimi diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zuzu8845
Arkadaşlar bu uygulama açık kaynak kodlu mu kullanmak istiyorum ama endişelerim var güvenlimi diyeMevcut kodlar için GitHub sayfasına bakabilirsiniz. YouTube API'i yüzünden tamamen açık kaynak kodlu olamıyor. Alternatif arıyorsanız NewPipe uygulamasına bakabilirsiniz.
-
Bu uygulama güvenlimi bazı kişiler apk olduğu için pek tavsiye etmiyor hep orjinal youtube kullandım ve reklamdan bıktım ard arda çıkıyor ve uzunlar
quote:
Orijinalden alıntı: Mvnmt35
Bu uygulama güvenlimi bazı kişiler apk olduğu için pek tavsiye etmiyor hep orjinal youtube kullandım ve reklamdan bıktım ard arda çıkıyor ve uzunlarSelamlar
Kendi sitesinden (vancedapp.com) yüklediğiniz sürece YouTube Vanced ve Music yüzünden bir sorun yaşamazsınız. Başka kaynaklardan yüklerseniz onlar için bir şey diyemem, kaldı ki Vanced adını kullanan taklitçi/sahte site ve uygulama sayısı çok. Cihazınıza resmî uygulama marketleri dışından program yüklerseniz sorumluluk sizde olur, buna F-Droid de dâhil.
Evet tabiki ilk sayfadaki yönergeler üzerinden kurarım kendi sitesinden indircem android telefonlarıma hiç bir zaman apk kurmuyorum hem virüs çıkıp cihazı hantallaştırıyor hemde güvenlik meselesi var o zaman kuruyorum ben bunu ?
Edit ilk sayfadaki yönergelere uyarak kurdum youtube music dahil biraz denedim çok iyi geldi ya arka planda oynatıyor reklam sıfır tek sorum şimdi bu vanced manager ve sai programlarını kaldırayımmı özellikle microg arkada çalışıyor pil tüketiyor diye bildirim var sürekli samsung pil optimizyanu açtım onada ama kaldırabiliyorsam direkt kaldırcam bunları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 30 Eylül 2021; 13:57:46 >
quote:
Orijinalden alıntı: Mvnmt35Evet tabiki ilk sayfadaki yönergeler üzerinden kurarım kendi sitesinden indircem android telefonlarıma hiç bir zaman apk kurmuyorum hem virüs çıkıp cihazı hantallaştırıyor hemde güvenlik meselesi var o zaman kuruyorum ben bunu ?
Edit ilk sayfadaki yönergelere uyarak kurdum youtube music dahil biraz denedim çok iyi geldi ya arka planda oynatıyor reklam sıfır tek sorum şimdi bu vanced manager ve sai programlarını kaldırayımmı özellikle microg arkada çalışıyor pil tüketiyor diye bildirim var sürekli samsung pil optimizyanu açtım onada ama kaldırabiliyorsam direkt kaldırcam bunları
Selamlar
Vanced Manager sayesinde SAI'ya ihtiyaç kalmadı, kaldırabilirsiniz.
YouTube Vanced ve Music Vanced güncellendiğinde haberdar olmak ve yüklemek için Vanced Manager'ı kullanmanız gerekebilir; bu yüzden kaldırmanıza gerek yok, karar size kalmış.
Vanced MicroG, root olmayan Vanced'in çalışması için gerekli; bu yüzden kaldırmanızı tavsiye etmem veya root olan Vanced uygulamalarını kurabilirsiniz.
-
Teşekkürler sai kaldırdım manager kalsın o zaman telefonum 3 aylık daha haliyle root yok microgse kalacak
Vanced music'de ekranı kilitleyince 10 saniye sonra müzik duruyor! Güncel sürüm kullanıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Telefonunuzdaki pil optimizasyonu ayarları için dontkillmyapp.com adresindeki yönergelere bakabilirsiniz
-
izin verilmiyormus, izin verdim. Yine aynı oldu. 10 saniye sonra kapanıyor. YouTube Vanced de sorun yok. O kapanmıyor saatlerce.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazınızın ayarlarında pil tasarrufu, otomatik kapatma, uygulamayı otomatik sonlandırma gibi bir ayar olmalı. Onları kurcalayınız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X