Şimdi Ara

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
32
Favori
56.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun süredir YouTube vanced kullanıyorum hattım Vodafone sınırsız YouTube paketim var isim değişti sınırsız video paketi gibi bir şey oldu son birkaç gündür internetinden yemeye
    başladı internetim bitip 9 tl kesilince fark ettim neden oluyor acaba Vodafone'da mı kaynaklı YouTube vanced den mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş mi9 lite'da fotoğraf paylaşırken

örneğin paylaş>whatsapp

veya bir uygulamaya fotoğraf yükle>galeriden seç yaparken sorun oluyor.

Mi optimizasyon ayarını kaldırdığımız için oluyormuş. Vanced'i silmek zorundayım.

Bilginiz olsun.

• güvenlikle alakalı sorunlar,endişeler var deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum.

• asures A kullanıcısına yanıt

Selamlar, geçmiş olsun.

Bahsettiğiniz paket ile ilgili bir bilgim yok. Şu linkteki mesajda da açıkladığım üzere, YouTube Vanced verilerin neredeyse tümünü Google ve Youtube sunucularından alır. Buna ek olarak Sponsor Block eklentisi de video başına birkaç kilobaytlık veri çekebilir. Bahsettiğiniz Vodafone video paketinde site/kaynak sınırı veya kotası olabilir, Vodafone/Yanımda cihazınızda yüklü olan uygulamaları izliyor olabilir veya cihazınızda veri tüketen başka bir program mevcut olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 17 Ekim 2021; 21:21:34 >

• N20 kullanıcısına yanıt

Selamlar,

MIUI optimizasyonlarını devre dışı bırakmanız Vanced Manager'ın Vanced ve Music'i yüklemesi için gereklidir. Güncelleştirme yapmadığınız sürece MIUI optimizasyonlarını etkin bırakabilirsiniz ki bunu da ilk sayfada tavsiye ediyorum. Hatta tavsiyemi bir tık ileri taşıyıp Xiaomi.eu'nunki gibi custom romlara bakabilirsiniz.:)

• cornfield C kullanıcısına yanıt

Selamlar

Hesap bilgileri kısmına MicroG bakıyor. Manager için uygulama yükleme izni gerekli, fakat YouTube/Music Vanced uygulamalarını hiçbir izin vermeden de kullanabilirsiniz. Kaynak kodunun büyük ölçüde kapalı kalması YouTube API'si ve politikaları sebebiyle.

Bir kullanıcısı olarak henüz herhangi bir sorunla karşılaşmadım, iki yılı aşkın süredir çeşitli cihazlarda kullanıyoruz:)

• ugurcansayan kullanıcısına yanıt

micro g açık kaynak kodu diye biliyorum. endiseler daha çok vanceduygulamada yoğunlaşıyor

• cornfield C kullanıcısına yanıt

Vanced uygulamasının cihazla ve hesapla yapabileceği işlemler sınırlı, ki hiçbir izin olmadan da çalışabiliyor. Benim Android 9, 10 ve 11 cihazımda -bildirim göstermesi dışında- tüm izinler reddediliyor ve herhangi bir çökme veya işlev kaybı yok. Siz de bu şekilde kullanabilirsiniz. Eğer içinize sinmiyorsa NewPipe veya Firefox/Fennec ve birkaç eklentiyi tavsiye edebilirim.

newpipe ı indirdim denedim. birşey anlamadım. abonelikleri içe aktar diyorum ama hata veriyor. genel bir hataymış araştırdım.

• arkadaşlar telefonumda vanced var ve baya memnunum masaüstü pc me de kurabilirmiyim bu uygulamayı ard arda 2 reklam koyuyorlar ve çok uzun sinir bozucu

• Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

Selamlar

Masaüstünde uygulaması yok fakat İnternet tarayıcınızda şu iki eklentiyi kullanmanızı tavsiye ederim:

1. uBlock Origin / reklam ve içerik engelleme:
    2. Sponsor Block / Youtube video kısımlarını atlama:

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular
    [Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorularsponsor.ajay.app
    Home
    https://sponsor.ajay.app

• Uzun zamandır android kullanmıyordum bugün yükledim bu şekilde bir hata alıyorum ne yapabilirim?

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorularwww.hizliresim.com
    hffuqpy.jpg
    https://www.hizliresim.com/hffuqpy
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt

Selamlar

Sırasıyla şu adımları uygulayınız:

1. Hem Vanced MicroG'nin hem de Google Play hizmetlerinin verilerini silin. Bunun için cihazınızın ayarlar menüsündeki Uygulamalar ekranına gidiniz.
    2. Hem Vanced MicroG'yi hem de Youtube Vanced'i cihazınızdan kaldırın.
    3. Cihazınızı yeniden başlatın.
    4. Önce Vanced MicroG'yi sonra Youtube Vanced'i yükleyip kurun. Bunun için Vanced Manager'ı kullanabilirsiniz.
    5. Youtube Vanced'i açıp hesabınıza giriş yapabilirsiniz.
    6. Vanced MicroG için pil optimizasyonunu devre dışı bırakmayı unutmayın. Bunun için dontkillmyapp.com adresindeki yönergelere bakabilirsiniz.

çok teşekkürler

mesajınızı yeni gördümde bildirimde gözükmedi şimdi denedim valla çok teşekkürler 2sinide kurdum reklam falan kalmadı youtube da diğer sitelerdede işe yarar bunlar sanırsam telefonda reklamsız deneyime alışınca işkence geliyordu masaüstünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 30 Ekim 2021; 10:8:12 >

hocam tekrardan merhaba. Vanced'de bildirim gelmesi için yapılan bir şeyler vardı sanırım çok uzun zaman önceden öyle hatırlıyorum, onları tekrar paylaşabilir misiniz

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Root olmayan sürümdeki bildirim ayarları için:

1. Vanced MicroG için pil optimizasyonunu devre dışı bırakın. Bunun için dontkillmyapp.com adresindeki yönergeler işinize yarayabilir.
    2. Vanced MicroG içinde Additional Settings açın.
    3. Google Device Registration'a gidin ve On ayarlayın. Ayarın kaydı için birkaç saniye bekleyin.
    4. Önceki ekrana dönüp Google Cloud Messaging (GCM) gidip On ayarlayın, Apps using push notifications başlığının altında Youtube Vanced'in olduğunu görün.
    5. GCM'de sağ üstteki üç noktaya dokunun ve Advanced seçin. Ping interval ayarını default/automatic den alıp manual seçin daha sonra tekrar default/automatic seçin. Bunu hem mobil veri hem de Wi-Fi için yapın.
    6. Bundan sonra bildirimler çalışmalı. Bazı kullanıcıların bu ayarlarının çalışmaya başlaması bir haftayı alabiliyor, bu yüzden sabırlı olun.

Uyarı: Eğer bir sebepten ötürü bildirimleriniz hâlâ çalışmıyorsa bu bazı pil optimizasyonu seçeneklerinden kaynaklanabilir. Bunun için özel bir rom yükleyebilirsiniz veya root olan Youtube Vanced kullanabilirsiniz.

Vanced MicroG ayarları için Youtube Vanced'i açın, Ayarlar'ı seçin, En altta Vanced ayarları içinde Bildirim Ayarları başlığını kullanabilirsiniz.

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular

Alıntı:

Çok teşekkür ederim :)

• Bilgilendirme amaçldır.

İlaçlı + Xiaomi note8 pro kullanıyorum endo rom+ miou 12,5 arayüzü var.

Normalde özel bir şey olmadıkça mobilde youtube cok sık kullanmıyorum

Geçen ay gmail hesap şifresi değiştirdim

Bugun vanced Y açayım dedim bağlantı hatası verdi.

Burdaki bir kaç bilgiyi okudum yazılanları yaptım düzelmedi.

Microg ve vanced kaldırdım + Restart yaptım

Eski sürümleri yeniden yükledim , hesabımı tanıttım, normale döndü.

Başka da bir özel ayar yapmadım.

• arkadaşlar merhaba uzun süredir arka planda ekran kapalıyken çalışma bende çalışmıyor. ilk başta severek bu özelliği aktif olarak kullanıyordum. ama ne yazıkki yaklaşık 3 aydır böyle kullanıyorum. versiyon güncelledim ve bunu yaşamaya başladım. eski sürümede döndüm,uygulamayı sildim baştan yükledim,her güncellemeyi yaptım (şu an güncel sürümdeyim 16.29.39-vanced managerla sürekli güncelide takip ediyorum) yine çare olmadı. gerek uygulama içi gerek telefonda bildiğim tüm arka plan- pil uygulamaları oynatmaya yönelik ama ekran karardıktan 3sn sonra ses kesiliyor. başına gelen varmı yardım (telefonum huawei mate9

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.