Hala cayır cayır çalışıyor maşallah. |
[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular (36. sayfa)
-
-
Benim ana sayfaya bir şeyler sızmaya başladı, ama gerisi hâlâ çok iyi.
-
Sızıntı ne hocam?
-
Bazı sabit reklamlar sızmaya başladı.
-
O bende de var. YouTube video şeklinde koyuyor sanırım artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 5 Aralık 2022; 14:16:41 > -
Hala canavar gibi çalışıyor. -
Samsungun galaxy storunda vanced uygulaması çıkmış güvenilir mi
Yorumları okudum orjinal değilmiş her yerinden reklam çıkıyormuş orjinalinde daha az reklam varmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youssouf1995 -- 27 Aralık 2022; 12:29:50 > -
YouTube Vanced'de reklamlar daha da artmadı, ana sayfadakiler ve shorts olarak çıkmaya devam ediyor. DNS66 gibi basit bir programla onları atlatmak da mümkün. Gerçi DNS66 daha geniş çaptaki reklamları da cihaz genelinde engelleyebiliyor
-
Maalesef çökme sorunu vs var. Vanced hata veriyor çöküyor vs. Acil alternatif bir şey çıkmalı :) -
quote:
Orijinalden alıntı: YOURMOVE
Maalesef çökme sorunu vs var. Vanced hata veriyor çöküyor vs. Acil alternatif bir şey çıkmalı :)Çökme ile ilgili ilk sayfada bazı çözümler var, deneyin. Benim çevremde uygulaması çöken (ne Vanced ne Music) kimse yok
-
Bugün çöktü, silip tekrar yukleyin dedim uygulama kalkmış puh -
Süper çalışıyor sorun yok.
Redmi note 10 Pro telefonum -
-
-
Selamlar,
Vanced/Music ve Manager uygulamaları çalışmaya devam ediyor. Vanced Manager uygulaması için verileri temizleyip öyle deneyin. Kurulum sırasında başka bir uygulama açmayın, arka planda yüklemiyor.
-
Selamlar,
İlk önce şunu belirteyim, Vanced zaten bir süredir güncelleştirme almıyor ve almayacak. Sizdeki Vanced sürümü nedir? 17.03.38 kullananlar bu sorunla karşılaşmamış ama 15.43.32 gibi çok eski sürümleri kullananlar kullanamıyormuş (bkz: https://forum.xda-developers.com/t/app-mod-root-nonroot-vanced.3758757/page-1038).
-
16.02.35 yazıyor bende hocam. 17.03.38 sürümlü güncelleme gelmemiş bana, manuel güncelleyeceğiz sanırım nasıl güncelleyebilirim?
İngilizcem iyi değil o yüzden paylaştığınız linkten pek anlayamadım nasıl yapılacağını.
-
Selamlar,
Vanced'in 17.03.38 son sürümü yayımlanalı bir yıl olmuş, notları ve yüklemesi için şu linke bakabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/152031048
Vanced Manager'in içinde güncelleştirme seçeneği olmalı. Vanced Manager elinizde yoksa önceki sayfalarda paylaşanlar olmuştu, onlara bakabilirsiniz. Ben veremem çünkü artık Vanced'in yayımı yok
-
Vanced Manager içinde yeniden yükle butonu var, güncelleştir yoktu hocam. Az önce Youtube Vanced'i sildim belki güncelini indirtir diye ama öyle olmadı. Vanced Manager'i silmem mi gerekiyor?
Edit: APK sitelerin birinde 17.03.38 sürümlü YouTube Vanced buldum şimdilik sorum yok gibi. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 20 Şubat 2023; 15:23:10 > -
hala işe yarıyor mu bu ,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X