Şimdi Ara

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
32
Favori
56.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Selamlar,

Sorunuzu anlayamadım. Eğer çalışıp çalışmadığını soruyorsanız evet hâlâ çalışıyor. Ana sayfada birkaç reklam çıkıyor, ama izlerken yok. Arka planda oynatma, müzik dinletme, bildirimler, yorum yazma falan sıkıntısız. SponsorBlock da hiç bozulmadı maşallah.

• ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler , kurayım o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden kullanmıştım zaten , kapandı sanıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S918B -- 24 Şubat 2023; 20:19:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shorts videoları artık ana ekranda kocaman kocaman çıkıyor. Kısa videolar yani shortsu ayarlardan kapattığım halde 2 gündür shorts videoları ana sayfada.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Vanced ayarları içindeki Shorts seçeneği, uygulamadaki Shorts sekmesini devre dışı bırakıyor. Ama ana ekrana gelenleri Google sunucu tarafında güncelleştirdiği için onlar görünüyor. Artık Vanced güncelleştirmesi gelmeyeceği için o shorts videoların ana sayfada kalıcı olacağını kabul edebiliriz.

Evet maalesef durum öyle. Alternatif vanced gibi sağlam uygulama lazım artık. Kocaman shorts videoları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Evet maalesef durum öyle. Alternatif vanced gibi sağlam uygulama lazım artık. Kocaman shorts videoları var.

Bazı insanlar Revanced'i keşfetmiş ama ben hâlâ Vanced'den kopamadığım için deneyemedim. Tiktok'un öncülüğünde her yere yayıldığı gibi Youtube'a da bulaşan Shorts kültürüne boyun eğmeye başladım, hatta bazen izlemekten zevk bile alıyorum.

• An itibariyle aldığım hata. Sanırım fişi çekilmiş.

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular

Var mıdır çözüm ya da alternatif?

Videoyu açabiliyorum

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular

Ben açamadım, samsung m23

Edit: Silip yükledim düzeldi. Ayrıca ana sayfada yer alan shorts videoları artık yok. Ne gariptir sanki arka planda güncelleme yapmışlar gibi :)) vanced çok daha iyi akıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 13 Nisan 2023; 10:7:17 >
  • vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt

Vanced kadar güvenilir yok hocam.

Hocam neleri silip yüklediniz ben hepsini baştan yükledim ama oturum açtıktan sonra yine aynı hatayı aldım

Hocam ben oturum açmıyorum ve bir sıkıntı olmadı sabahtan beri, yarın ne oluyor bilmiyorum :) YouTube vanced ve mikroyu sildim ben. Ama silerken hocam önbelliği ve veriyi silip sonra komple kaldırın. Sadece manager kaldı ve oradan yükledim. Ana sayfaya gelen büyük shorts videoları da gitti. Sanki güncelleme olmuş gibi hissettim ve çok akıcı vanced.

Bende olmadı ben de revanced indirdim genişletilmiş sürüm fena durmuyor bakalım

• Revanced ı nerden indirdiniz acaba var mı kendi siteleri vs

Güvenilir kaynak var mı hocam?

• Onun da sahteleri/taklitçileri türemiş.

Revanced'in güvenebileceğiniz bir Github sayfası var. Girip onun müdürünü (revanced-manager) indirip kurabilirsiniz. Resmî Yutüp uygulamasını yamayarak çalışıyor.

@Tyznker

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Güvenilir kaynak var mı hocam?

https://revanced.io/

Valla bu siteden indirdim ama siz böyle diyince bir tereddüte düştüm

https://revanced.io/

Bu site orijinal site değil o zaman?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.