Şimdi Ara

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
32
Favori
56.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vanced'in root sürümünü kurabilmek için APK'ler için imza onayını devredışı bırakmanız gerekiyor, o topa hiç girmeyelim.

Non-root & Default denediğizde SAI ile kurulmuyorsa non-root & legacy kurabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    Allah razi olsun çok tesekkur ederim oldu fazla konu açtim resim attim usta kaldirabilirsin default olan indirdim oldu çok teşekkürler.konu kilit.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam cevap için teşekkürler. En son denediğimden bu yana baya değişmiş. Önceden kurulumda sorun yaşamıyor giriş yapma konusunda sıkıntı yaşıyordum. Şimdi ise kurulum yapamıyorum. Sai ile non-root legacy ve default denedim apk geçersiz tarzı bir hata alıyorum. Root sürümünü zaten hiç denemedim güvenlik açığı oluşturabilir diye. Bu işin sonu root sürümünü kurarark bitecek galiba. Xda'dan slami patch miydi onu kurduracaklar illa :(

• Apksini indirdim ve kurdum. Hepsi bu, bu kadar teferruatin nedeni nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

Apksini indirdim ve kurdum. Hepsi bu, bu kadar teferruatin nedeni nedir acaba?
    14.21.54 ve öncesinde apk idi, sonrasında Youtube güncellenip apks dosyası olunca işin içine SAI girdi. Bunun üstüne root ve apk imza onayı da eklenince rehberler büyüdükçe büyüdü. Üstüne Google/Youtube sunucuları tarafından sürülen güncelleştirmeler falan derken dıdısının dıdısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 9 Mayıs 2020; 14:54:57 >
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Aldığınız hatayı paylaşabilir misiniz?
    [Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular

Hocam her iki versiyon(default ve legacy) aynı hatayı alıyorum. Sai ile kurmaya çalışıyorum. Ayrıca öncesinde kalıntıları da siliyorum(data/app konumundaki). Sai verilerini falan da temizliyorum.
    Android 6.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 9 Mayıs 2020; 14:34:33 >
    APK imza onayını devredışı bırakmanız gerekiyor (disable apk signature verification) ve sizin de şüphelendiğiniz gibi Smali olmadan bu işi halletmeniz zor.

En son çare onu denerim hocam. Bu split işine girmeden stabil kullanabileceğim bi eski sürüm önerebilir misiniz? Eski sürüm deneyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

En son çare onu denerim hocam. Bu split işine girmeden stabil kullanabileceğim bi eski sürüm önerebilir misiniz? Eski sürüm deneyeyim.
    Tabii ki, 14.21.54 APK olarak kurulan son sürüm.

Vanced.app adresine girince indirme kısmındaki "older versions" linkinden alabilirsiniz, MicroG'yi de aynı yerden alabilirsiniz

Dosya adları mobilde ekrana sığmayabiliyor diye şöyle bir link de bırakayım
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143282703

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 9 Mayıs 2020; 16:40:28 >
    Hocam her şeyi denedim apk signature verification falan hepsini kapattım bir yolunu bulup yine de yeni sürümlerde başarı sağlayamadım. Eski sürümlerin apksini kurarken de sürekli hata alıyordum. Hata vermeyen bir Non-root eski sürüm bulup kurdum 13.34.50. Micro g başta uyum sağlamadı farklı sürümlerini denedim, arka planda çalışmayı sürdür seçeneğini aktif ettim microg için en nihayetinde başardım. Zaten halihazırda Lucky Patcher ile YouTube eski sürümü yamalı kullanıyordum sadece arka plan oynatma sağlıyordu. Şimdi ise en büyük dert olan reklamlardan kurtulmuş oldum çok mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 10 Mayıs 2020; 14:19:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Hocam her şeyi denedim apk signature verification falan hepsini kapattım bir yolunu bulup yine de yeni sürümlerde başarı sağlayamadım. Eski sürümlerin apksini kurarken de sürekli hata alıyordum. Hata vermeyen bir Non-root eski sürüm bulup kurdum 13.34.50. Micro g başta uyum sağlamadı farklı sürümlerini denedim, arka planda çalışmayı sürdür seçeneğini aktif ettim microg için en nihayetinde başardım. Zaten halihazırda Lucky Patcher ile YouTube eski sürümü yamalı kullanıyordum sadece arka plan oynatma sağlıyordu. Şimdi ise en büyük dert olan reklamlardan kurtulmuş oldum çok mutluyum
    Vanced kullanıcıları arasında Meizu sahibi olan birkaç kişiden birisiniz ve bu çözümü sunan ilk kişi olduğunuzu söyleyebilirim.

Geçmiş olsun, iyi günlerde kullanın. :)

Öğrenebildiğim kadarıyla Meizu, uygulamaların imza sistemine müdahale etmenin yollarını kapattığı için rehberlerdeki çözümler sizin için de başka Meizu kullanıcıları için de işe yaramamış.
    Non-root Vanced v13.34.50'yi hangi sürüm MicroG ile birlikte kullanıyorsunuz? ve mümkünse cihazınızın işletim sistemi/yazılım sürümü bilgilerini paylaşabilir misiniz? Size de uyarsa ilk gönderilere çözümünüzü ekleyebilirim ve/ya geliştiricilere paslayabilirim

Öncelikle teşekkürler hocam :)
    Vanced olarak şunu Micro G olarak şunu kullandım.
    Sistem olarak Flyme 6.1.0.0G Android 6.0 Telefon Meizu MX6
    Yalnız bu telefon için güncel sürüm de mevcut(Android 7.1.1) belki onunla yeni sürüm Vanced çalışabilir ama denemedim.
    Belki diğer arkadaşların da işine yarar mesaja eklemenizde hiçbir mahsur yok hocam :)
    Son olarak root sürümünü denerken imza doğrulamasını Lucky Patcher ile devre dışı bırakmıştım yamalandı görünüyordu ama uygulama kurarken sertifika yok hatası veriyordu. Belki Smali Patcher işe yarayabilir, smaliyi denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 11 Mayıs 2020; 1:6:21 >

• uygulamayı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Şimdiye kadar herhangi bir hata çökme vs. ile karşılaşmadım.( cihaz:Oppo reno 5g) Anasayfadaki reklamlar yüzünden şuan 14.21.54 sürümünü kullanıyorum yeni güncellemede bu sorunu hallettikleri zaman yeni sürüme geçiş yapıcam.

• Mi 9T Xiaomi.eu MIUI 12 (Haftalık-beta) için optimizasyonu kapatmadan kurulum yapabildim. Aslında uzun süredir Magisk modülü versiyonunu kullanıyordum ama ne zamandır güncelleme gelmeyince araştırdım, meğerse o versiyonu geliştirmeyi bırakmışlar. Aslında devam etseler iyi olurdu, sadece modül indirip kullanıyorduk.
    Youtube'u hesapla kullanmadığım için (ne yorum yazıyorum, ne takibe aldığım kanallar var) MicroG'yi de kaldırdım. Muhtemelen başlangıçta hiç kurmasam da vanced çalışırdı ama emin değilim o hususta.

Edit: MicroG kurulu olmadan video izlemeye çalıştığınızda vanced çöküyor. Tekrar kurdum videolar çalışmaya başladı. Program açılınca MicroG olmadan da çalışıyor sanmıştım ama videolar izlenemiyomuş olmadan.

Rehber için elinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 12 Mayıs 2020; 10:18:45 >
  • Xiaomi kullanıyorum, cihazın yurt dışı, ROOT'lu, şu an BETA Rom'dayım fakat Venced'i bir türlü kuramıyorum şu sebepten, endişe duyuyorum gereksiz yere bu uygulama beni korkutuyor. Banka hesapları, ana mail cart curt endişe uyandırıyor, sizce bu endişemde haklı mıyım? Eskiden EU stabildeydim sürüm olarak MIUI 12 Beta'ya geçtim reklamlar 2x oldu gibi geliyor böyle bir şey yok YouTube giremez olduk. Tablette, ev halkının telefonlarında Vanced kurulu ama kendime bir türlü kurmaya cesaret edemedim, sizin fikirlerinizi duyayım diyorum birde.
    Yanıtınız için teşekkürler. :)

Çözümünüzü ilk sayfaya (ilk mesajlara dokunamıyorum) üçüncü gönderiye ekledim, Telegram'da da adınıza ilettim.
    Lucky Patcher çoğu yerde warez kabul edildiği için ve Meizu'nun da birçok şeyi kısıtlamasından ötürü sizin çözümünüz bence çok daha verimli ve etkili olmuş. İyi günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: warchief46

Mi 9T Xiaomi.eu MIUI 12 (Haftalık-beta) için optimizasyonu kapatmadan kurulum yapabildim. Aslında uzun süredir Magisk modülü versiyonunu kullanıyordum ama ne zamandır güncelleme gelmeyince araştırdım, meğerse o versiyonu geliştirmeyi bırakmışlar. Aslında devam etseler iyi olurdu, sadece modül indirip kullanıyorduk.
    Youtube'u hesapla kullanmadığım için (ne yorum yazıyorum, ne takibe aldığım kanallar var) MicroG'yi de kaldırdım. Muhtemelen başlangıçta hiç kurmasam da vanced çalışırdı ama emin değilim o hususta.

Edit: MicroG kurulu olmadan video izlemeye çalıştığınızda vanced çöküyor. Tekrar kurdum videolar çalışmaya başladı. Program açılınca MicroG olmadan da çalışıyor sanmıştım ama videolar izlenemiyomuş olmadan.

Rehber için elinize sağlık.
    Vanced'in şu anki son sürümleri giriş yapsanız da yapmasanız da MicroG'nin kurulumuna ihtiyaç duyuyor. Bu durumda MicroG kurup giriş yapmasanız da olur, ama MicroG olmadan kullanmak isterseniz ya eski sürümleri denemelisiniz (14.10.53 öncesi) ya da root erişimiyle kullanmalısınız

İyi günlerde kullanın. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Xiaomi kullanıyorum, cihazın yurt dışı, ROOT'lu, şu an BETA Rom'dayım fakat Venced'i bir türlü kuramıyorum şu sebepten, endişe duyuyorum gereksiz yere bu uygulama beni korkutuyor. Banka hesapları, ana mail cart curt endişe uyandırıyor, sizce bu endişemde haklı mıyım? Eskiden EU stabildeydim sürüm olarak MIUI 12 Beta'ya geçtim reklamlar 2x oldu gibi geliyor böyle bir şey yok YouTube giremez olduk. Tablette, ev halkının telefonlarında Vanced kurulu ama kendime bir türlü kurmaya cesaret edemedim, sizin fikirlerinizi duyayım diyorum birde.
    Bence banka hesaplarınıza yönelik endişeniz cihazın beta romda root erişimli olmasından kaynaklansa daha yerinde olur.
    Tabii bu şaka bir yana, Vanced + MicroG üzerine güvenlikle ilgili bir sorun yaşayan henüz yok diye biliyorum. Gerçi MIUI'de uygulamaların neredeyse tüm izinlerine müdahale edebiliyorsunuz, MicroG ile giriş yapmadan hiçbir izin vermezseniz içiniz rahat eder diye düşünüyorum. Bunun dışında virustotal.com vb. sitelerde taratmanızda da fayda var

Vanced'de de bir miktar reklam çıkabiliyor, bu çıkan reklamlar baya filtrelenmiş hâli. Ana sayfada, arama sonuçlarında veya video izlerken önerilenlerde gözüken videoları Vanced ekibi sonraki sürümde kaldıracağını ifade etti, bu reklamları Google sunucu tarafından ayarlıyor. Uygulamayı güncellemeden de arayüz falan değişebiliyor yine bu sebepten. Arada bir resmî YouTube uygulamasından girip bakıyorum, hikâyeler, sayfalardaki reklamlar, video izlerkenki reklamlar, önerilenler falan derken baya cehennem gibi geliyor, bunlardan bir kısım reklamın Vanced duvarlarını aşması gerçekten Google'ın başarısı bence.

• CSHBILAL kullanıcısına yanıt
    Hocam bana kalırsa stabil çalıştıktan sonra eski sürüm yeni sürüm hiiç önemli değil.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.