Arkadaşlar youtube yi kullanmak istiyorum ama engelli olduğu için giremiyorum bunun bir çıkar yolu vardır kesin bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
ktu-nnel.com a girip youtuba girebilirsiniz (aradaki - yi kaldırın)
Çok teşekkür ederim küçük bir soru daha diğer yasaklı sitelerede bu adres üzerinden ulşalmak mümkünmüdür yoksa hepsi için ayrı ayrı adreslermi gerekir.
tahmin ettiğim siteler galiba dns değiştirmen gerek. dns olarak 208.67.222.222 alttakine 208.67.222.220 ver. birde youtube için fln anti sansür diye bir program var onu da kullanabilirsin. ben youtube'a beatfiltering'den giriyorum..
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Bu hosts dosyasını notepad ile açın. Girmek istediğiniz sitenin adını ve ip adresini en alt kısımda boş bir satıra ekleyin. Bu şekilde daha rahat açarsanız.
Sanırım verdiğin numaralar IP olsa gerek dns için daha kısa numaralar var diye biliyorum, sitelere gelince pek düşündüğün gibi olmasada yinede sansürsüz bir net hayatını tercih ediyorum yardımın için teşekkürler.
Forumda internet bölümüne gir orda onlarca konu var. ayrica forumda aramaya yaparsaniz daha uygun olur. artık youtube görmekten gına geldi.
hayır dns numaraları verdiğim gibi. orodyn 'in dediğini de dene istersen.
Arkadasım ben genelde vtunnel.com sitesini kullanıyorum...etkili fakat geçici bir çözüm..
v tunnel c k fark etmıyor hepsi aynı kapıya cıkıyor. İnteret Bölumunde Yeterli Bİlgileri Bulursunuz Admın Ark. Bu konuya kilit Vurursa Sevinirim...Konu Uzamasın..
benwww.polysolve.com u kullaniyorum hızlı da açıyor sorun çıkarmıyor
Bir de BURADAKİ site var. Pek hızlı değil ama yine de iş görüyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme