Şimdi Ara

Youtube ve yasaklı sitelere nasıl erişebiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube yi kullanmak istiyorum ama engelli olduğu için giremiyorum bunun bir çıkar yolu vardır kesin bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• ktu-nnel.com a girip youtuba girebilirsiniz (aradaki - yi kaldırın)
  • Çok teşekkür ederim küçük bir soru daha diğer yasaklı sitelerede bu adres üzerinden ulşalmak mümkünmüdür yoksa hepsi için ayrı ayrı adreslermi gerekir.
  • tahmin ettiğim siteler galiba dns değiştirmen gerek. dns olarak 208.67.222.222 alttakine 208.67.222.220 ver. birde youtube için fln anti sansür diye bir program var onu da kullanabilirsin. ben youtube'a beatfiltering'den giriyorum..
  • c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

Bu hosts dosyasını notepad ile açın. Girmek istediğiniz sitenin adını ve ip adresini en alt kısımda boş bir satıra ekleyin. Bu şekilde daha rahat açarsanız.
  • Sanırım verdiğin numaralar IP olsa gerek dns için daha kısa numaralar var diye biliyorum, sitelere gelince pek düşündüğün gibi olmasada yinede sansürsüz bir net hayatını tercih ediyorum yardımın için teşekkürler.
  • Forumda internet bölümüne gir orda onlarca konu var.
    ayrica forumda aramaya yaparsaniz daha uygun olur.
    artık youtube görmekten gına geldi.
  • hayır dns numaraları verdiğim gibi. orodyn 'in dediğini de dene istersen.
  • Arkadasım ben genelde vtunnel.com sitesini kullanıyorum...etkili fakat geçici bir çözüm..
  • v tunnel c k fark etmıyor hepsi aynı kapıya cıkıyor. İnteret Bölumunde Yeterli Bİlgileri Bulursunuz Admın Ark. Bu konuya kilit Vurursa Sevinirim...Konu Uzamasın..
  • benwww.polysolve.com u kullaniyorum hızlı da açıyor sorun çıkarmıyor
  • Bir de BURADAKİ site var. Pek hızlı değil ama yine de iş görüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.