Şimdi Ara

Youtube videoları açılmıyor (KESİN ÇÖZÜM İLK MESAJDA) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
6
Favori
816.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Internet Explorer ile dene. Olmazsa arkadaşların dediğini yap. Ya da sorun Youtube'dedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CCleaner ile temizlik yaptıktan sonra 3-4 video izliyorum sonra yine aynı. Ktunnel ile sorun yok ama görüntü kalitesi berbat. Yokmu şu işi çözen, CCleaner bile bıktı artık...
  • Youtube yenileniyor ve böyle sorunlar ortaya çıkabiliyor, biraz beklemelisin.
  • benim hala açılmıyor denemediğim okumadığım şey kalmadı !!!!!!!!!! format atmayı düşünüyorum yok mu bi çözümü :'(((((((
  • Bilen, duyan, gören veya herhangi bi fikri olan söylesin. Güncelleştirmelerden üşenmesem hemen atıcam format :/
  • Arkadaşlar bende de aynı sorun buda demek oluyor ki YouTube'de bir sorun var.Eğer gerçekten izlemek istiyorsanız şuanlık tek çözüm :

http://en.savefrom.net/1-how-to-download-youtube-video/
  • internetde çok araştırdım ama ben bir çözüme ulaşamadım. son ihtimel pc yi formatladım 23 Mayıs 2013. şimdi sorunsuz kullanıyorum arada bir takılma yapıyor.
    sorun YTda mıydı yoksa benim pcde miydi çözemedim.
    Üşenmezseniz bilgilerinizi yedekleyip formatlayın.
  • Sorunun Youtube kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Hiçbir tarayıcı fayda etmiyor, siyah ekran gözüküyor sadece. Özellikle yabancı kaynaklı videolarda olduğunu düşünüyorum, Müyap videoları takır takır açılıyor çünkü.
  • aynı sorun bende de mevcut format da dahil yazılanların hepsini denedim ccleanerla temizledikten sonra izliyorum ama 1 veya 2 video sonra aynı durum.Bende formatta işe yaramadı crome kullanıyorum çözen arkadaşlar formülü paylasırsa seviniriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCPİSİ -- 26 Mayıs 2013; 23:00:05 >
  • format atmıştım düzelmişti fakat biraz önce kontrol ettim sorun yine aynı devam ediyor arkadaşlar.
    Sorun YTde sanırım. Bu sorunla karşılaşanlar çoğalacak sanırım git gide.
  • Aynı problemi bende yaşıyorum. 3 günden beri sadece 2 video izleyebildim şansıma mı artık bilmiyorum hemen hemen tüm tarayıcıları denedim. HTML5 sürümünü de aynı şekilde ama sonuç hüsran. host dosyasını da sildim. DNS değiştirdim sonuç aynı muthtemelen youtube kaynaklı. Hala çözüm yolları arıyorum bakalım. Seni Yenecemmm Youtubeee
  • Varmı çözebilen :(
  • Java güncelledim düzeldi bilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: of5

Java güncelledim düzeldi bilginize..

Java güncelledim düzelmedi bilginize..
    denemediğim yöntem kaldı mı diye yinede konuyu takip ediyorum. belki bir çözüm bulan olur.

Hotspot Shield programı işe yarıyor arkadaşlar, yardım isteyen olursa PM atabilir. Bilgim dahilinde elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redvelvet -- 28 Mayıs 2013; 12:18:21 >
  • Arkadaşlar kesin çözümü buldum. deneme yanılma yöntemiyle kendim buldum ve işe yaradı. bunu yaptığımdan beri açılmayan tek bir video bile olmadı..

Eğer google chrome kullanıyorsanız yapmanız gerekenler:

sağ üst köşedeki 3 çizgiye tıklayıp ayarları seçip ayarlar sayfasını açın, daha sonra alttan gelişmiş ayarlara tıklayıp "Ağ" başlığının hemen altındaki "proxy ayarlarını değiştir" sekmesine tıklayın alttan yerel ağ ayarlarını seçin (yerel ağınız için bir proxy kullanın yazan yere tık işareti koyun böylece gelişmiş sekmesini açabilirsiniz,)gelişmiş sekmesine girip orada HTTP yazan yerin yanındaki kullanılacak proxy adresi kısmına şunu girin 107.23.180.148 hemen yanındaki b.nok. yazan yere ise 8080 girip tamam diyerek çıkın, artık tüm videolarınız açılacaktır... en azından bende işe yaradı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marinexx -- 28 Mayıs 2013; 12:52:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marinexx

Arkadaşlar kesin çözümü buldum. deneme yanılma yöntemiyle kendim buldum ve işe yaradı. bunu yaptığımdan beri açılmayan tek bir video bile olmadı..

sağ üst köşedeki 3 çizgiye tıklayıp ayarları seçip ayarlar sayfasını açın, daha sonra alttan gelişmiş ayarlara tıklayıp "Ağ" başlığının hemen altındaki "proxy ayarlarını değiştir" sekmesine tıklayın alttan yerel ağ ayarlarını seçin (yerel ağınız için bir proxy kullanın yazan yere tık işareti koyun böylece gelişmiş sekmesini açabilirsiniz,)gelişmiş sekmesine girip orada HTTP yazan yerin yanındaki kullanılacak proxy adresi kısmına şunu girin 107.23.180.148 hemen yanındaki b.nok. yazan yere ise 8080 girip tamam diyerek çıkın, artık tüm videolarınız açılacaktır... en azından bende işe yaradı

ÇÖZÜM yolu budur arkadaşlar DUYURULUR !!!

.... Sonunda başardık :D çok sağol kardeş..

• quote:

Orijinalden alıntı: Marinexx

Arkadaşlar kesin çözümü buldum. deneme yanılma yöntemiyle kendim buldum ve işe yaradı. bunu yaptığımdan beri açılmayan tek bir video bile olmadı..

Çok teşekkürler.
    Yalnız şöyle bir sorunla karşılaştım, TB premium üyeliğim var ve TB sitesine girdiğimde bulunduğunuz ülke kapsam dışı gibi hata veriyor.
    Bu hatayı Hotspot Shiel programı çalışırkende yaşadım.
    Şimdi Hotspot u yeniden kuracağım, her YT seyretmek istediğimde tekrar tekrar bu ayarları yapmak zorunda kalacağım aç kapat. En azından HSde programı kapatır açarım.
    Ama kesinlikle işi yaradığını söylemek isterim.
    Verdiğin bilgiler için tekrar teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: of5

Java güncelledim düzeldi bilginize..

Arkadaş ne alakaysa , bende javayı güncelledim 2 gündür izlenmeye başladı. Tesadüfe mi denk geldik yoksa cidden işe yarıyor mu bilmiyorum ama yine de sağol.
  • sorunun düzeldimi bilmiyorum ama büyük ihtimal yandex yüzünden arkadaşlar yandex kullanmayın çoğu siteye girmeyi engelliyor ve kaldıralamıyor kaldırma seceneyi yok bu size zaten ne mal olduğunu anlatmalı komşumda girmiyordu lol(online oyun) sitesine kaldırdım elimle pc de taratarak her yerdeki dosyalarını sildim ve regeditte 1 milyon soya oluşturmuş mübarek tek tek silmek zorunda kaldım yarım saat uraştım ve kaldırdığımda düzeldi.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_75761210/f_//tm.htm#75761210

Burada kendimce bir çözüm buldum kardeşim bir göz at istersen belki işe yarar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.