Selam arkadaslar, Youtube videolarini siteye nasil koyarim amacim link koymak degil orn 320 x 160 gibi bir cozunurlukle sitede kucuk bir kare icerisinde oynatmak istiyorum. Nasil yapabilirim?
yardimlar icin simdiden tesekkurler.
NOT:Soru cevap kismi yok konulari buraya aciyorum dogrumu yapiyorum ?
İzlediğin her videonun sağında embed kodu vardır. O kodu alıp direkt sitene kopyalarsan video sorunsuz görüntülenecektir.
Object tagındaki width ve height oyanaması videonun boyutunu değiştirebilir.Ama denemediğim için kesin bir şey diyemeyeceğim.Fakat boyutu değiştirirken width/height oranını koruyun ki video izlenemez oranlara sahiip olmasın
Arkadaslar sagolun cok iyisin Opuyorum hepisini Siciliaya gelecek olan varsa cay icmeye beklerim ama burada kahve cok var isteyen gelsin campobellodilicata
quote:
Orjinalden alıntı: Bor4
Arkadaslar sagolun cok iyisin Opuyorum hepisini Siciliaya gelecek olan varsa cay icmeye beklerim ama burada kahve cok var isteyen gelsin campobellodilicata
Bilseydim daha ayrıntılı anlatırdım.
zaten gayet iyi anlatmissin (: Benim gibi hicbirseyden anlamayan birisi bile yapabildigine gore :D
Sadece boyutlari kucultmeye calisicam 2 tane yan yana koymak icin bakalim olucakmi ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme