Şimdi Ara

youtube yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar youtube denindirdigim videoalrı izleyemiyorum belge die kaydediyor nasıl izlerim onu yardımcı olursanız sewinirim kolay gelsin

• Hatırladığım kadarıyla uzantısını flv'ye çeviriyorsun (basit bir yazma işi). Sonrasında FLV Player isimli yazılımla izleyebiliyorsun.

Ancak ben Windows Media Player ile denediğimde o da sorunsuz oynatmıştı.

Kaldı ki uzantısını ille de flv yapmak gerekmeyebilir. wmv de geçerli olabilir mesela.
  • çevirmek için total video conventer programını kullanabilirsin(açıklaması:her şeyi herşeye çeviren program)
  • quote:

Orjinalden alıntı: enis1024

çevirmek için total video conventer programını kullanabilirsin(açıklaması:her şeyi herşeye çeviren program)

Yok, herhangi bir yazılım gerekmiyor.

Tek yapılması gereken dosya isminden sonra (tırnak hariç) ".flv" (veya her ne ise onu) yazmak. Tabiî öncelikle "bilgisayarım(veya başka bir pencere)\(üst menüden) araçlar\görünüm" yolunu izleyip "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğini boş bırakmak gerekecektir.
  • tesekkürler arkadaslar
  • FLV Player Bazen Sorun Yaratabiliyor...Video LAN ile RAhatça izlenebiliniyor.Ayrıca Emule,Limewire,Ares vb. gibi ağ paylaşım programlarından indirmekte olduğunuz bir videoyu izleyebiliyorsunuz

Buradan Yukleyebilirsiniz;

http://www.download.com/VLC-Media-Player/3000-2194_4-10616360.html?tag=lst-0-1
  • tesekkür ederim saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.