Şimdi Ara

Youtube yayin Sorunu [acil]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MErhaba arkadaslar benim sorunum benim youtube da kanalim var ama artik her video ekledigimde telif hakki kanitlayin uyarisi geliyor para kazanma acik durumda su an
    neden bole bir uyari veriyor bole olunca videodan para kazanamiyorum ve mecburen videolari siliyorum

• Burası konunuzun cevap yeri değil, bir daha ki sefere uygun bölüme açmaya dikkat edin. Yinede cevaplıyorum ama bir defalık, bende kara listeye ekliyorum sizi..

Bu uyarıyı çok fazla miktarda telif uyarısı alan video yüklediğiniz için youtube tarafından bir önlem olarak almaktasınız. Yani çok miktarda telif uyarısı alan video yüklediğiniz (burada yüklemek ile yayınlamak farklı kavramlar. Eğer yayınlarsanız ve bu uyarı 3'den fazla olursa kanalınız otomatik olarak kapatılır. Ancak Sadece yükler ve yayınlamaz iseniz bu durumda da kara listeye alınırsınız ve önlem olarak sizden bu tür lisans belgeleri istenir) için kara listeye alınmışsınız.

Bu durumu aşabilmek için iki yolunuz mevcut gibi, ancak bunlar kesin ve süreklilik arz etmezler.

1. Youtube bot diye tabir edilen programlar mevcut, bunları kullananların bir kısmı memnun bir kısmı ise değil. Karar size kalmış. Google'yi kullanmayı bildiğinizi varsayıyorum.
    2. bir kaç gün video yüklemeyin, hesabınızı açmayın (mümkünse 5-6 gün kadar), sonrasında ise telif uyarısı içeren video yüklemeye özen gösterin bir daha böyle uyarılar almazsınız. Ancak telif uyarısı alan videolar yüklemeye devam ederseniz kara listeden çıkamazsınız ve bu uyarıları almaya devam edersiniz.

NOT: Bunlar kişisel tecrübelerime dayanarak yapmış olduğum gözlemlerden elde edilen sonuçlardır. Hiç bir bilimsel veya maddesel dayanağı yoktur, Güvenip güvenmemek 2. tarafın insiyatifine bırakılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube ekran sorunu
    3 ay önce açıldı
    YouTube Telif Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.