|
Bildirim
Shorts'u kapatma imkanı versin önce, hiç alakasız shorts videoları çıkıyor karşıma.
|
Google güya kullanıcı hareketlerinin analizini yapıyor. O kadar "videoyu gösterme>daha önce izledim" diye geri bildirimde bulunsam bile inatla daha önce izlediğim videoları getiriyor sürekli.
|
Akışı kaldırmış bu defa da. Resmen taciz eder gibi de, arama geçmişin kapalı ibaresiyle açılıyor bomboş ana sayfa.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raxetul -- 10 Ağustos 2023; 0:16:34 > |
|
|
Ben bilgisayardan Youtube'a girmekten bahsediyorum. Premium dahi var ama şu Shorts illetini kapatamıyorum. |
Ne pc ne mobil hocam. Resmi YouTube dan shorts saçmalığını kapatamazsınız. |
Benim ne kadar ilgisiz olduğum alan varsa hep o tür videolarını ana sayfama çıkarıyor. |
Hakikaten ya şu shorts ne saçma şeydir. Nerden buna bulaştıysa YT. Bir diğer sorun da bildirimler. Bana abonesi olduğum kanalların izlediğim videolarını bazen yeni video gelmiş de izlememişim gibi bildirim veriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TikTok olmasaydı Instagram'da Reels, YouTube'da Shorts diye bir konsept olmazdı. Bütün olay rekabet meselesi. |
|