Şimdi Ara

YOUTUBENİN VE YUNANIN YAPTIĞINA SESSİZMİ KALACAKSINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternethaber- Video paylaşım sitesi YouTube, bir Yunanlı'nın oyuncağı oldu. Stavreatos nickli Yunanlı, Atatürk ve Türk halkına hakaret için yine sahnede.

YouTube İnternethaber okurlarının tepkisi üzerine Atatürk'e ve Türk halkına "gay" diyen videoyu dün yayından kaldırmıştı. Stavreatos nickli Yunanlı'nın üyeliği de iptal edilmişti.
    şimdi tekrar bi video çekti ayrıntılı haber için
    http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=71816
    sessiz kalmayın yapacaklarımız aazıyo

• Tamam harekete geçelim
  • Allah binbir kere belalarını versin.Böyle Türkiye Cumhuriyetine , Müslümanlara , Kutsal kitabımıza laf eden , karikatür çizen kişilerin hepsinin kellesinin ciddi ciddi uçması gerekli inanılmaz derecede sinir oluyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

Allah binbir kere belalarını versin.Böyle Türkiye Cumhuriyetine , Müslümanlara , Kutsal kitabımıza laf eden , karikatür çizen kişilerin hepsinin kellesinin ciddi ciddi uçması gerekli inanılmaz derecede sinir oluyorum.

Amin
  • yaw başkan doğru düzgün olsa ama kim ampul den ampulden adamlar barzaniye öcalana sayın laflarını kullanıyo bizim ampul halkı başka konulara çekiyo asıl sorun bizde türkiyeye topu topu 1 veya 2 başkan geldi yüzyıl geçmek üzere bitane daha gelsin
  • biz işlere başlayalım resmen .... bunlar akıllanmıolar
  • Arkadaşlar bırakın bu adileri.Şanlı tarihimize ve Atamıza laf ediceklerle uğraşmayalım.Onların pisliğİ.Bizde onlara 1.Cİ VE 2.Cİ İNÖNÜ ZAFERİNİ HATIRLATALIM.NASIL YAKALAMIŞTIK ONLARI.Haccalani gelde ordularını kurtar.
  • bırak demeyle olmuyor 2. bu
  • Arkadaşlar bence misilleme olarak Kurtuluş filmini bölüm bölüm youtubede yayınlayalım.Hatta Yunanca bilen biri varsa şu kısımların altına şunları eklesin.''Türkler azgın bir sel gibi geliyor'' ''Haccalani gelde ordularını kurtar''.
  • Beefyking arkadaşım bizde mi aynısını yapalım.O zaman bizim o pisliklerden farkımız kalır mı?! Lütfen böyle bir şey yapmayalım benim düşüncem bana göre daha mantıklı çünkü bu olaylar tamamiyle %100 gerçek.
  • aynısını değil karamaskof sen anladın onu
  • ben anladım onu evet ayrıca arkadaşlar peygamber efendimiz onlar ne kadar dinimize imanımıza milletimize küfür ederlerse etsin siz karşılık vermeyin demiş. çünkü biz onlara ne kadar karşılık verirsek onlarda o kadar ilerletçek işlerini mesela peygamberimizin resmini çizdiler araplar ayaklandı ama zarar kendilerine biz işimizi biliyoruz hepimiz ne sessiz durucaz ne cani olucaz normal yollardan işimizi halledecez çağ ne gerektiriyorsa onu uygulayacaz teknolojimi teknoloji çalışmakmı ölünceye kadar bayrağı başımızın üstündemi taşımak sonsuza kadar ama ne olursa olsun onların seviyesine düşmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamaskof -- 4 Mart 2007; 20:10:09 >
  • yaptım ben hatta msn arkadaslara bıle ıletttım
  • evet haklısın seviye(lvl) 1den itibaren başlar yani 0ın seviyesi olmaz ne varsa çaldılar aydınlanma çağ dediler haritaları,bluşları kendilerine gösterdiler halbuki daha s.çcakları yerleri bilmiyen herifler bunlar herşey beklenir aslında bakmayın bu heriflere siz ya gidip zamanında heykellere 50 tane tanrıya tapanlara ne beklersizin şimdide farklımı kutsal ruhmuş görecekler günlerini ama neyse onların sonu yani kısacası 0 lvl lvl değildir gitsinler g.t lerini yıkasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamaskof -- 4 Mart 2007; 22:45:31 >
  • kurtulus filminden alıntılar yaptım ve youtubeye koyacam gorsunler .
    gorunce nabacaklar acaba
  • bişey yapmayacaklarki onlara darbe lazım askeri ve beefy sen anladın onu
  • Boyle bir konu sadece buraya değil...Her yere acilmali bizi haberdar ettigin icin tesekkur ederim...Umarım yüce rabbimiz ALLAH ona gereken cezayı verir buna karsi bir video cekmek dogru degildir...Ama bizim o asil kanimiz buna hayır demeyecektir...
  • video cekmıcez kardeş olan videoları atacaz . GERÇEK VİDEOLARI onlarınki gibi... tobe tobe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.