Şimdi Ara

türk telekom çok şarj yiyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbul'da benim kullanımlarımda Turkcell'e göre tam sarjda %5 gibi yada günde en fazla 40 dakika gibi farkediyor. Yalnız bayramda ve devamında yıllık izinle birlikte 20 günlük tatilim sırasında kullanmadığım yedek telefona kullanmadığım turk telekom ve turkcell hatları sırasıyla taktım Anadolu gezim sırasında. Aynı anda kullandığım çift hatlı telefonda da aktif kullandığım Turkcell ve Telekom hatlar vardı. Anadolu tatilim ve gezintilerim sırasında Telekom Turkcell'e göre 1 saat gibi fazla sarj harcıyordu kesin,yani sarj 1 saat daha az gidiyordu(4G internet açıkken).
    Bunun sebebini bilmek zor değil,telefon ne kadar sık 4G,3G,2G,E arasında geçiş yaparsa o kadar çok batarya gider. Telefon istasyona ne kadar uzaksa o kadar çok batarya harcar. Anadoluda Turkcell kapsaması açık ara daha yaygın ve iyi.
    İstanbul'da çok fark olduğunu sanmıyorum. Hatta hiç fark yok demek isterim ama forumda İstanbul'da Turk Telekom hattının 4G çekmediğini yazanlar var ki birkaç kişi olunca bu durum doğru bilgi kabul edilmelidir forum kültürü gereği.
    Şunu da demek isterim ki 15 yıldır kesintisiz Vodafone kullanıyordum,son 4 yılda hep kötüye gitti tamamen bıraktım,artık hiç bir kampantasıyla ilgilenmiyorum,40 GB'ı 20 TL'ye verse kullanmam.
    Vodafone evet sarjı fazla harcıyor,bu kesin. Yıllardır forumda da bu aşırı paylaşılıyor. Şu son 5 seneye kadar Telekom da Vodafone gibi fazla sarj harcıyordu bana göre,ama bir Vodafone kadar değildi.
    Yalnız son 4 yıldır Turk Telekom sarj harcama konusunda olumlu yönde gelişti.
    Şöyle bir örnek de vereyim,eşimin iş yerinde Turk Telekom Turkcell'den daha iyi çekiyor,Turk Telekom 4G şken Turkcell 3G halinde. Eşimin ofisi 6.kat.
    Eşimin hattı kesintisiz 4 yıldır Turk Telekomdu bu sebepten,Turk Telekomda taahhüt bitince hattını taşıyarak gelene sunulan fiyat bize sunulmayınca Vodafoneye taşıdık 12GB 35 TL bir kampanyaya,2 ay Vodafonede perişan olunca mecburen Turkcell'e taşıdık.Zira işyerinin bulunduğu semtte ve evimizde Vodafone 4G çekmediği gibi batarya uçuyordu. Bazı dolandırıcılık ve sahtekarlık anlamına gelen işlemler de olunca Turkcell'e kaçtık.
    Şuan eşimin 6.kattaki ofisinde Turkcell hattı 4G çekmiyor ve daha çok batarya harcıyor. Eşim Turkcell TV+ ve Bip kullanıyor bu yüzden Turk Telekoma taşımak istemiyorum sırf işyerinde Turk Telekom iyi çekiyor diye. Bu arada eşimin iş yeri İstanbul'un en büyük kamu binalarından biri ve burada çok kişi Turk Telekom kullanıyormuş bu yüzden. Eşim de Turk Telekom'a taşıyalım diyor ama şimdilik erteliyorum.
    Eşimin binası sanırım 9 katlı,yanda caminin minaresinde Turk Telekom baz istasyonu olduğunu düşünüyorum,zira evimin yanındaki caminin üstünde Turk Telekom istasyonu var ve bu yüzden evimde de Turk Telekom daha iyi. Zaman zaman Turkcell-Telekom Mobil testeleri sonucunu paylaşıyorum forumda. En az 15 yıldır çift hat kullanıyorum,karşılaştırma imkanım çok oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marmaray'da Turkcell çekiyor mu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.