Şimdi Ara

YP-T9 USB KABLO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, ben yp-t9b nin usb kablosunu kaybettim ve hiçbir yerde bulamıyorum. hiç olmasa şarj edecek bi alet istiyorum nerden bulabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: dueto

merhaba arkadaşlar, ben yp-t9b nin usb kablosunu kaybettim ve hiçbir yerde bulamıyorum. hiç olmasa şarj edecek bi alet istiyorum nerden bulabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

samsung a mail at büyük onlar daha iyi akıl verirler
  • samsung servisine gittim kablo yok dediler ne yani şimdi atacammı ben onu ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dueto

samsung servisine gittim kablo yok dediler ne yani şimdi atacammı ben onu ya...

servise değil samsung un sitesindeki iletişim yerine at mail, ayrıca bu tarz ürünlerin(yani ipod,samsung,...) yani kablosu kendine has cihazların böyle handikapları var işte kabloya çok iyi bakman lazım ama sen gene dediğim gibi bir mail at bakalım onlar daha iyi yardımcı olur
  • arkadaşım dediğin tarihte samsunga mail attım ama cevap yok. bi kablo bulamadım. elimde kaldı resmen. hiç usb kablosu kaybolup da satın alan yok mu? cevaplarınızı bekliyorum. ne garip makineymiş bu da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.