Şimdi Ara

YSK'nın internet sitesi çöktü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tüm yurtta 23. Dönem milletvekili seçimi için oy verme işlemi başlarken sabah saatlerinde YSK'nın internet sitesinin açılmaması, nerede oy kullanacağını bilmeyen vatandaşları büyük sıkıntıya soktu.

Evlerine seçmen bilgi kağıdı gelmeyen vatandaşlar, nerede oy kullanacaklarını öğrenmek için girdikleri YSK'nın internet sitesi ''www.ysk.gov.tr''nin hata mesajıyla karşılaştı.

Sitenin açılmadığını gören vatandaşlar "Seçim sabahı böyle bir rezalet olmaz" diyerek sert tepki gösterdiler.

bende açıldı ama gümrük kullanıcı girişi yazıyo kullanıcıo adı ve şifre istiyor

• Bende de aynı şey çıktı
  • çok dayanıksız çıktı
  • bizimkilerdende bu beklenirdi zaten. En çok ihtiyacın olduğu anda bozulur...

• madem seçim sandığını yerini bilmiyorlarrsa neden bir kaç gün öncesinden bakmıyorlar
    acil işi olanları da işlerinden ediyorlar
  • yaw bende büyük bir gaflet ile seçmen kağıdımı almadım, oy kullanacağım okulu biliyorum ama sabah gittiğimde sandık başlarına listeler asılmamıştı görevli yapacak bişey yok internetten bakın dedi, yarım saat yenile yapıp bir türlü ulaşamadıktan sonra il ysk başkanlığına gittim ordan öğrendim. sorun yaşayan arkadaşlar bu yolu deneyebilirler...
    tabi okula gittiğimde seçmen listelerinin asılmış olduğunu görünce ilgililere sitem etmedim desem yalan olur
  • Evet ya ne güzel 1 liradan nerde oy kullanacaklarını sölüyorduk :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  YSK'nın internet sitesi çöktü

hala burası çıkıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okaraot

YSK'nın internet sitesi çöktü

hala burası çıkıyor...

bende de bu site çıkıo

• Ya nedir bu kardeşim nasıl serverleri varmış ya
  • Yine işini son güne bırakan insan topluluğunun düştüğü durum işte. ben nerde oy kullanacağımı 1 ay öncesinden baktım seçmen kartları gelmeden yazdım odamda mantar panoma astım . Sabah da 8 de sandık başındaydım.

Milletimiz azda olsa bazı şeylerde disiplinli olabilseler işlerini son güne bırakmasalar böyle durumlar yaşanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 22 Temmuz 2007; 12:50:58 >
  • bizim milletin adetidir yumurta ağza gelince işini halletmek

• sabah bende gözlerimden $$$ işareti saçarak geldim ama avucumu yaladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.