Şimdi Ara

türk telekom güvenli işlem numarası rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi arkadaşlar günlerdir uğraştığım bir sorun var . bu playstoredan ya da trük telekom un bazı yerlerinden birşey alırken sizin cep telefonunuza bir onay mesajı yolluyur . sizde onu sisteme giriyorsunuz o şekilde alışveriş yapıyorsunuz. Benim bu numaram sistemde kayıtlı değil. Bir önceki hattımda kayıtlıydı . Bunu eklettirmek için müşteri hizmetlerini aradım işlemleri kendilerinin yapmadığını türk telekom bölge müdürlüklerine gitmem gerektiğini söylediler. Bölge müdürlüklerine gittim . Hatta bir tanede değil , bir kaç tanesine gittim . Ordaki arkadaşlardada bu işlemi yapabilmek için yetki yok . Sistemde giriş yapamıyorlar. Sürekli topu birbirlerine atıyorlar. Kaç defa şikayet kaydı açtım .Btk 'dan şikayet oluşturdum . Altı üstü sisteme girecekleri bir tane telefon numarası girişi işlemini bir türlü çözemediler . Rezil Türk Telekom .Sizce daha etkili bu sorunu nasıl çözebilirim . Yada benimle aynı sorunu yaşamış ve çözmüş bir arkadaş varmı acaba ?

• Şu an işi sıkı tutuyorlar. Ama bunu kimlik ibraz edip müdürlükte halletmeniz gerekecek sanırım.

Bir ara Telekom dan aradıklarını söyleyen dolandiricilar hız arttırma ya da fiyat indirimi gibi vaatlerde bulunup kullanıcıların online islem merkezi kullanıcı adı ve şifrelerini talep edip yüzlerce liralık oyun satın alıp binlerce liralık vurgun yaptılar.

Ondan sonra bu sms onayı geldi.

Şikayetin birinde adam nişan parası gitti diyordu Türk Telekom yüzünden. Taahhütle yaptıkları vurgunlar yetmiyormuş gibi bu şekilde kendi açıklarlari yüzünden insanların mağduriyetlerini umursamadilar, ya da umursamıyorlar malesef.

www.twitter.com/ttdestek e dm atip adsl kullanıcı adım bu kayıtlı telefon numarami değiştirmek istiyorum dersen onlar sana yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 20 Ağustos 2017; 11:39:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Şu an işi sıkı tutuyorlar. Ama bunu kimlik ibraz edip müdürlükte halletmeniz gerekecek sanırım.

Bir ara Telekom dan aradıklarını söyleyen dolandiricilar hız arttırma ya da fiyat indirimi gibi vaatlerde bulunup kullanıcıların online islem merkezi kullanıcı adı ve şifrelerini talep edip yüzlerce liralık oyun satın alıp binlerce liralık vurgun yaptılar.

Ondan sonra bu sms onayı geldi.

Şikayetin birinde adam nişan parası gitti diyordu Türk Telekom yüzünden. Taahhütle yaptıkları vurgunlar yetmiyormuş gibi bu şekilde kendi açıklarlari yüzünden insanların mağduriyetlerini umursamadilar, ya da umursamıyorlar malesef.

www.twitter.com/ttdestek e dm atip adsl kullanıcı adım bu kayıtlı telefon numarami değiştirmek istiyorum dersen onlar sana yardımcı olur.

ya diyorum ya kimlik ibarez ederekte gittim müdürlüklere bunların bi iş berecebildikleri yok . yetkimiz yok diyorlar. anlattım ya yukarda . kimse sorunumu çözemiyor. btk ya dahi yazdım . otomatiğe bağlamış gibi sürekli aynı cevabı veriyorlar yazdığım şikayetlere . bu yüzden diyorum çözebileceğim başka bi yol yokmu diye

• konuyu hortlatıyorum şu an aynı sorunu ben de yaşıyorum. dağ başında bi yerde kalıyorum git dedikleri ofis 100 km. nasıl çözdünüz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.