Şimdi Ara

YST finallerine davetiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar League of Legends Türkiye resmi facebook sayfasındaki davetiye kazanma etkinliğiyle başvuru yapmıştım. Davetiye kazanırsam mail yoluyla iletişime geçeceklerini söylemişlerdi. Ancak maile herhangi bir olumlu yada olumsuz cevap gelmedi. Ne zaman cevaplanıcağı hakkında bilgisi olan varsa benide aydınlatırsa sevinirim :)

Arama yaptım ancak böyle bu konu bulamadım .

• Kazanmayan insanlara neden mail atsınlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmayacaklarını bende biliyorum sadece açıklandımı diye merak ettim boşyere beklemiyim hergün mail kontrol etmekten sıkıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThurinWethiLL -- 3 Temmuz 2013; 11:49:45 >
  • Kimseye yok davetiye, ilk başvuran birkaçyüz kişi veya e mailden bakıyorlar senin hesaba; iyi isen yollarlar; Bronze V adama yollamazlar mesela.
    Diksimaov
  • acıklandı bana atmıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcskn

acıklandı bana atmıslar

Ne zaman başvuru yapmıştınız?
    Diksimaov

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dondurmanın Eriyen Tarafı

quote:

Orijinalden alıntı: kdrcskn

acıklandı bana atmıslar

Ne zaman başvuru yapmıştınız?
    Diksimaov

tam bir hafta once bugun basvurdum. bugun 2 mail gelmiş. birinde yanınızda bir kişi gelebilir diyordu. daha sonra diger mailde yogunluk yuzunden tek kişi gelebilirsiniz yazmıslar.
  • Merhaba sevgili Sihirdar;

Yaz Sezonu Turnuva Final etkinliği için The Game’de düzenlenecek muhteşem final günlerine davetiye kazandın. Tebrikler!

6-7 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek etkinliğe istersen bir kişiyi daha getirebilirsin. Ancak bizi önceden bilgilendirmen gerekli. Bunun için yapman gereken tek şey senin ve misafirinin adını, soyadını bize 4 Temmuz Perşembe gününe kadar iletmen.

YST Finalinde sürpriz hediyelerle görüşmek üzere!

Not: The Game’in adresi Point Otel, Esentepe Yıldız Posta Cad. No:29 Şişli, İstanbul’dur.

Dün akşam ki özel oyun için sordukları soruyu hızlı bir şekilde bilip odaya girince bana da geldi + Riot Graves + Ametist Ashe

Not: izleyen varsa hecarimdim. İlkte çok faildim felan ama sonra düzelttim. Maçın adamıymışım öyle dediler Ben bile inanmadım dediklerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lynxed -- 3 Temmuz 2013; 21:10:03 >

• +1 vardı ne güzel arkadaşımla gidecektim sonra iptal ettiler tek başıma gideceğim. Donanımhaberliler olarak bana PM atsanız orada toplansak birlikte konuşsak falan. YST'ye giden arkadaşlar atabilirler mi bana özel mesaj.
  • Merhaba bana da dün mail geldi 2 tane dediğiniz şekilde isminizi yazıp yollayın diyo o maile cevap olarak yolladım fakat gri dönmediler kayıt oldum mu acaba şimdi ben ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.