Şimdi Ara

YTL den TL dönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sabah haberlerinde izledim 2009 yılında TL dönülücekmiş ama o sorun değilde.Bazı paralarda Ulu Önder Atatürk'ün resimi kalkıcakmış.Mevlana nene hatun resimleri koyulucakmış beni korkutan acaba kökten Atatürk'ün resmini kaldırma olmaz değilmi savaş çıkar valla şuanda Ulu önder Atatürk bunları duysa kemikleri sızlar.

• öyle bişey yapamazlar.yemez
  • Paranın ön yüzünde Atatürk arka yüzünde eski türk kahraman ve bilginleri yer alacak.
  • öyle bişey yapılırsa bi sonraki adım: 'türkiye islam devletidir' demek olur.kurucusunun ATAmızın resmini kaldıran adam onu da rahat yapar.ama daha yapamazlar onu güçleri yetmez daha.ama bi 5-10 yıl sonrası karanlık görünüyo.
  • Ön taraf aynı kalacak arka taraf degişirse degişir,herşeye çamur atmayı bırakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0ss

Ön taraf aynı kalacak arka taraf degişirse degişir,herşeye çamur atmayı bırakın.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Kimse durduk yere çamut atmak niyetinde değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: St0n3C01d

quote:

Orjinalden alıntı: ZuCcaCiYeCi

o kadarda haysiyetsizlik yapamazlar galiba

Ne haysiyetsizliği lan onlarda Türk büyüğü Allah'tan kork kendi sopuna pis demek nasıl bir hayvanlıktır...

adam gibi konuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ne haysiyetsizliği lan onlarda Türk büyüğü Allah'tan kork kendi sopuna pis demek nasıl bir hayvanlıktır...

Senin böyle tepki göstermen nasıl bir insanlıktır?

Onlar Türk büyüğü ama ATATÜRK daha büyüktür.
  • Abartmayın.
    Öncedende vardı noldu ülkemi battı .
    Atatürk tamamen kaldırılmıyor . Söylentilere göre ön yüzü Atatürk Arka yüzü başka bir büyüğün resmi koyulcak . Bence çok iyi olcak , Türk büyüklerini tanımayan kalmaz en azından ..
  • quote:

quote:

lafı çarpıtma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Deathlesss__

quote:

quote:

adam gibi konuş

Beni terbiye etmek sana düşmedi...
    Ayıptır bu züccaciyecinin yaptığı yunan'ın harabesi konuluyor arkasına ses çıkaran yok Türk büyükleri konuluyor pis oluyor kaka oluyor haysiyetsizlik oluyor...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _Deathlesss__

quote:

quote:

adam gibi konuş

Beni terbiye etmek sana düşmedi...
    Ayıptır bu züccaciyecinin yaptığı yunan'ın harabesi konuluyor arkasına ses çıkaran yok Türk büyükleri konuluyor pis oluyor kaka oluyor haysiyetsizlik oluyor...

lafı nerenden anlıyorsun ATATÜRK'ü kaldırmak tabiki haysiyetsizliktir tabi ama onu kaldırmaya g*t ister

• @_Deathlesss__
    Bak yarım akıllı arkadaşım paranın arkasına konulacak bu Türk büyükleri Ata'nın yerine değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgaCinayetVar -- 27 Ağustos 2008; 19:30:09 >
  • quote:

@_Deathlesss__
    Bak yarım akıllı arkadaşım paranın arkasına konulacak bu Türk büyükleri Ata'nın yerine değil...

seni forumun dahisi ilan ediyorum.
  • Böyle olmasının ne zararı var söyler misiniz?
    Eski Türk Lirası
    http://www.banknotes.com/TR200.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shisha -- 27 Ağustos 2008; 19:44:13 >
  • Türk tarihindeki önemli isimlerin resimleri arka tarafa konması güzel bir olay
  • quote:

@_Deathlesss__

biz bir saattir ne diyoruz
  • @St0n3C01d

boş konuşuyosun yanlış anlaşılma olmuş
  • Atatürkçü hareket emgellenemez !
  • quote:

Orjinalden alıntı: akktwell

@St0n3C01d

boş konuşuyosun yanlış anlaşılma olmuş

Yahu ben zannediyorumki arkasına koymalarına da laf ediyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.