Şimdi Ara

YTÜ Bilgisayar Mühendisliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
4
Favori
4.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence daha iyi bir üniversitede okuyabilirsin sıralamanla. DH'de ceng furyası başladı birkaç seneye popülerliği azalmaya başlar sende bunun kurbanı olursun
  • hcnbz H kullanıcısına yanıt
    Neymiş o başarı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha iyi hangi okul var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcnbz -- 25 Temmuz 2019; 19:15:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-1h062019 kullanıcısına yanıt
    Var ya GTÜ mezunu bir abi konusu vardi facebookla falan is görüşmesi yapmiş

• oksidatif O kullanıcısına yanıt
    Bir daha araştırın derim.Yurt disi tecrubesi olan hoca yok degil ama tabiki odtu degil

Hocam dalga mı geçiyorsun? GTÜ'nü çok methediyorlar, zaten methedilmeyecek gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A28CA0E55 -- 25 Temmuz 2019; 19:2:7 >
  • Tamam hocam sizli GTÜye alalım.

Yok hocam, bu yik somestirda mezunlar okula geldi cok iyi yerlere gelen bir suru mezun vardi, dh de gtuyu tanitan 1 mezun var sadece onu soylediniz sanirim

• jackk001 kullanıcısına yanıt
    Hocam başarılı öğrenci yok demiyorum zaten.Piyasada ODTU,ITU,BOGAZICINDEN sonra YTÜ ve Hacettepe geldiğini bizzat piyasadaki adamlardan ogrendim.

Ben odtü ile kıyaslamadım ki zaten arkadaş YTÜ deki hocalar hep türkiyede kalmış yurtdışında bulunmamışlar hacettepe de öyle dedi ona cevaben söyledim, baktım tamamına yakını yurtdışında görev yapmış hacettepe hocalarının ama YTÜ de tek tük var eğer bu yönden bir kıyaslama yapılacaksa sadece hacettepe avantajlı yoksa hacettepe YTÜ den iyidir diye kesin bir şey diyemem. Yoksa ODTÜ ile hacettepe kıyaslanamaz tabiki de.

• oksidatif O kullanıcısına yanıt
    Ben de ytü ile hacettepe hocalarının yurt disi calismalari birbirine benziyor ama ikisi de bir odtu itu olamaz diyorum.

• Ytü makine mühendisliği mezunuyum , sektörde çok artısı var. Bir itü odtü değil ancak mühendissen ve sektöre giriyorsan farkını çok hissediyorsun. İkinci iş deneyimimi yaşıyorum. Gayet kurumsal bir firmada 1915 çanakkale köprüsünü yapıyoruz. Genel müdür , yönetim kurulu başkanı , mühendislerin şeflerin 3 te 1i YTÜ mezunu. Ytü iyidir iyi.
  • Glamor kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğinizi birçok kişiden duydum hocam.Teşekkürler.

• İnternette Yıldız’ın çok kötü bir imajı var ben de çöp diyordum ama bugün gittim hem bir hocaya aklımda olan her şeyi sordum sonra da 2 öğrenci bana bölümü gezdirdi onlara sorular da sordum...normalde 3. Sıramdaydı 1 e aldım inşallah gelir 15900 e

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BonibonN kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun saçlı bir hoca ve küpeli başka bir hocayla mı konuştunuz

Kadındı konuştuğum hoca

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BonibonN kullanıcısına yanıt
    Demekki değişmiş hocalar

• richardfeynman kullanıcısına yanıt
    hocam yurt imkanlarından biraz bahsedebilir misin? kampüste erkek yurdu olanağı yokmuş sanırım. geneli nerede kalıyor buralara ulaşım nasıl?
  • cmfalper kullanıcısına yanıt
    Okulun içinde büyük bir KYK yurdu var. Ama benim gibi İstanbul'un bir köşesinden gelen kişiler sonuç olarak istanbulda ikamet ettiği için çıkmıyor KYK. Özel yurtlar var çevre ilçelerde lakin pahalı oldugunu simdiden söyleyeyim.
  • richardfeynman kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam tesekkurler. Peki dediginiz yurtlara ulasim metroyla kolay mi? Gidip gelmesi ne kadar surer?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.