Şimdi Ara

YTÜ Bilgisayar Mühendisliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
4
Favori
4.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    800m-1.4km arasinda 4 5 yurt vardı sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmfalper kullanıcısına yanıt
    Metroyla birkaç durak yakınlıkta yurtlar var
  • cmfalper kullanıcısına yanıt
    Kampüse (davutpaşa) sınırı olan FSM yurdu var, kapasitesi 3000 civarı, fakültelere ortalama 15 dakika sürüyor yürüyerek.
    Başakşehirde Kanuni Sultan Süleyman yurdu var KYK yine, okula 1-1.5 saat arası sürüyor ulaşım tercihinize göre (otostop tutarsa 30dk)
    Bu iki yurttan biri çıkar genelde, ikisinin de yemekleri fena değildir, odaları ikisinin de rahat. FSM 3, KSS 4 kişilik odalı.
    Yurdunuz FSM çıkmazsa nakil dilekçesi verebiliyorsunuz, elinizi çabuk tutmalısınız, her dilekçeyi geçirdiğiniz gün ortalama 15 gün geç nakile sebep oluyor.
  • cs.hacettepe.edu.tr
    Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
    http://cs.hacettepe.edu.tr/ogretim_uyeleri.html

Burayı incelerseniz görürsünüz, Hacettepe' nin çoğu hocası yurt dışında eğitim almış kişiler. Bölüm ilk kurulan bilgisayar mühendisliği bölümü ve geçen sene binası yenilendi. Tamamen ingilizce eğitim veriyor ve hocalarının çoğu yurt dışı eğitimli olduğu için ingilizcelerinin de çok iyi olduğunu, dersi gayet akıcı açıkladılarını bizzat okuyanlardan teyit aldım. Ytü eğer İstanbul' da değil de Ankara ' da olsaydı, Hacettepe' ten 5-10k geride olurdu, olması gereken de o, en azından kendi adıma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ata122 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.