Şimdi Ara

YTÜ ilk sene de 3.5 üstü ortalama kasmak ne kadar mümkün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölümde fizik 2 dersinin olmamasının sebebi bölümün kendisinin fizik 2 olması zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • berat_38 B kullanıcısına yanıt

elektrik mühte var garip bir şekilde  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derslere düzenli girip sınavlara 3 hafta önceden çalışmaya başlanırsa rahatlıkla yapılır MyLuckyInteger kardeşim havaların ısınmasıyla biraz saldı yoksa yapardı

• bu dönem mi statik aldın? twitterda görmüştüm sıçmışlar ağzınıza 170 kişi kalmış diye gördüm

• aynen hocam bu yaz marmara dan statik alıyorum zaten 2. dönem hiç çalışmamaıştım baya batırdım ortalamayı 3.23 ten 2.76 ya düştü yaz okuluyla falan 3 e yaklaştırırım

• Geçmiş olsun hocam.

• ortalamayı 3.1-3.2 üstünde tutmaya çalış. son dönem tai aday mühendisliğe girersin mis gibi olur. bide alptekin hocayla orkun hocanın peşinden ayrılma ford, tofaşa sokarlar direkt. beni soktu sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxbot -- 11 Temmuz 2022; 23:19:11 >
  • MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt
    Hocam seni az çok görüyorum forumda senin için demedim. Sadece senin yorumu okuyunca aklıma geldi bu durum ondan dedim yanlış anlama.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sağolun hocam   

• Biraz zaman kaybı gibi geliyor boylesi daha iyi sanırım

• hvl00 kullanıcısına yanıt
    Zaten sildim mesajlar hocam. Ego gibi algilaniyordu.

• MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jinxbot J kullanıcısına yanıt

Nacizane tavsiyeleriniz içni teşekkür ederim hocam.

Hangi 2 ve 3. sınıfta hangi derslerle ortalama mı yükseltebilirim bilginiz varmıdır hocam

ayrıca 2. sınıf 2. döneminde koszalin e gidiyorum erasmusla tavsiyeleriniz varmıdır hocam

• Tüm mesajları özetleyecek olursak biraz düzenli çalısmayla mümkün fakat 2. 3. sınıfta sanırım zorlaşıyor ortalamayı yüksek tutmak o zaman bu sene yüksek tutmak gerek

• hocam ben erasmus gitmemiştim. daha çok dönem içi stajlara odaklanmıştım. bence ikiside eşdeğer hatta erasmus daha iyi diyebilirim. 2. sınıf 2. dönemde mesleki seçmeli olmadığı için ortalamanızı arttıracak dersler sanırım termo 2 veya sonlu elemanlar olabilir. özellikle sonlu elemanları çoğu insan dc cc geçerken sizin AA en kötğ BA geçmeniz sizi öne atabilir.

alacağınız mesleki seçmelileride kendiniz belirleyin ilgi alanıza göre. ben formula 1 sevdalısı olduğum için bütün derslerimi otomotivden ve kontrolcü olmak istediğim için kontrol üstünden gittim. ortalama yükseltmek için hakan kaleliden dizel motor ve otto motor teknolojisi alabilirsiniz. hakan demirden hesaplamalı akışkanlar mekaniği alabilirsiniz. gerisini istediğiniz alana göre düzenlemenizi tavsiye ederim. özellikle taşıtlarda tahrik dinamiği çok güzel olur muammer özkandan eğer otomotiv isterseniz.

Erasmus tavsiyesi olarak kesinlikle insanlar ile contact ve comunication halinde olun sürekliki geldiğinizde diliniz tam oturmuş olsun. bu dil nankör bir şey maruz kalmadığın zaman unutuluyor. dersleri geçip geçmemeniz önemli değil dilinizi geliştirin yeter. şuan tofaşta powertrain calibration departmanındayım. inanın herkes ing ve italyanca akıcı konuşuyor. dil çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxbot -- 12 Temmuz 2022; 2:25:9 >

• Sağolun hocam

• Sektördeki maaşlar tatmin ediyor mu  

• ben yarı dönemde mezun olmuştum 10.5k net maaşa forda imza atmıştım. şuan bursa tofaşa geçtim aynı departman, powertrain kalibrasyon. yeni zamla birlikte 14k verecekler gibi duruyor. benim için önemli olan ailem bursada. anne evinden gidip geliyorum. kira derdim, yemek derdim yok. istanbuldayken kiraya 3k veriyordum.

Ama tabiki tatmin etmiyor. yaptığım işi yurt dışında yapan arge mühendisi 4k euro maaş alıyor en az ve alım gücü daha yüksek. 2-3 sene sonra italyancamı geliştirip italya bağlantılı firmada çalıştığım için alfa romeoya geçmek istiyorum. hepimizin düşündüğü bu bi nevi ama içersi gerçekten çok iyi. mühendislik yaptığını dibine kadar hissediyorsun aşırı zevkli

• jinxbot J kullanıcısına yanıt
    Başlangıç maaşı için gayet iyimiş hocam umarım her şey istediğiniz gibi olur ben uyumaya kaçıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.