Şimdi Ara

YTÜ İSTATİSTİK HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ilk 3'e ytü yazarsan köpeklerden korunma için özel alet veriyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brl159357 B kullanıcısına yanıt

Ben olsam YTÜ, Hacettepe, Ege yazardım. Hacettepe gelir ama. Ege ciddi manada hak etmediği yerde. Son kişi 200Kda diye tüm bölüm 200K diye bi durum yok. *Ancak mutlaka bir istatistik programına yerleş. Ankara da yazabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursung_ -- 24 Temmuz 2023; 15:45:52 >
  • dursung_ kullanıcısına yanıt

ytü ve hacettepe mat da önerenler oldu ama istatistik daha geniş bir alan olarak geldi bana da yine de bilemedim.etrafta şu sıralar çok fazla sıralamaları yükseltmek için okuyanlar gereğinden fazla övüyo şeyi de dolanıyo istatistik için

• teşekkür ederim sadece iş imkanı açısından istanbul daha iyidir dendi o açıdan kafam karıştı marmara konusunda

Kesinlikle istatistik olsun diye bir şey yoksa istatistik ile beraber matematik veya ilgili bölümleri de yazabilirsin. Bu sıralamalar yukarı gitsin diye gereksiz övgü vs yapmıyorum, adam deü ceng yazmayı düşünüyo mesela odtü stats bir alternatif olabilir. Seneye 40 50Klara diyeceğiz YTÜ stats yaz diye *+ İstatistik gerçekten çok geniş bir alan, finans data sigorta endüstri tonla alan var yönelebileceğin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursung_ -- 24 Temmuz 2023; 15:56:16 >
  • dursung_ kullanıcısına yanıt

ben sıralamalar gelmeden önce endüstri düşünmekteydim ama şu an sıralamama istanbul izmir ankara dışı endüstriler olur o açıdan bu şehirlerde istatistik daha mantıklı gibi geldi dediğim gibi daha önce aklımda kesinlikle bu olmak istiyorum dediğim bir şey olmadığı için kafam karışık

• @dursung_ teşekkür ederim bu arada ben de kendimi tek bir alanda kısıtlamak istemediğim için aslında istatistik düşünmeye başlamıştım ytü hacettepe yazmayı düşünüyorum şu an daha garantiye almak için ege ankara da yazabilirim ya da matematiklerden 1-2 tane

İstatistik, matematiğin alt dallarından olan bir konudur. yani matematik istatistiği de kapsayan büyük bir alandır ancak veri bilimi dediğimiz bu alanda çok yoğun bir şekilde istatistik kullanılır. Matematik kesin sonuçları gösterirken, istatistik tahmin yapmak için kullanılır. Matematik kullanarak son 4 aya ait verilerin hesaplamasını yaparak 4 aylık bilgileri görebilirsiniz ancak 5. Ayda ne olacağını önceden tahmin etmek istiyorsanız istatistik burada rol oynar. İstatistik. Bundan dolayı sektörde en çok kullanılan bir alandır. Veri bilimi alanında kariyer yapmayı hedefliyorsanız istatistik bolümünü tercih etmeniz en mantıklı seçim olacaktır. Üniversitelerin istatistik lisans eğitim programlarını incelemeyi unutmayin, ytu 70-75 bin civarı olabilir bu sene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.