Şimdi Ara

YTÜ İSTATİSTİK HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar, bölümü yazmayı düşünüyorum ancak kafamda birçok soru işareti var. önerir misiniz yoksa 80k sıralamada başka bölüm onerileriniz mi var, bölumun artilarini eksilerini söylerseniz çok memnun olurum

Öne Çıkar0 oy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 80kya ytü istatistik gelmez bu sene

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/istatistik-niye-bu-kadar-populer--156398764 Ders programına bakın "CENG isteyip gelmedi buradan yazılımcı çıkıyormuş" diyerek girerseniz bence bölümü sevmezsiniz.

• yks22öğütücü Y kullanıcısına yanıt

Hacettepe de yazacağım hocam

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

biliyorum hocam amacım zaten datadan ilerlemek

• sinok23 S kullanıcısına yanıt
    işte sorun o,programı veri odaklı değil

• up

• TornadoOfSouls0 kullanıcısına yanıt

peki ne yazılır hocam 80k sıralamaya deprem bölgesindeyim eczacılık zorlayacagim bu kontenjandan ancak zor gibi

• sinok23 S kullanıcısına yanıt
    bilmiom

• istatistik yaz. bu data işi zaten üniversitede öğrenilmez kendin öğreneceksin.

• ytü veya Hacettepe önerir misiniz hocam

• @sinok23 orda okuyanlara sorsan daha iyi olur. ytü istanbulda, %30 data dersleri daha fazla hacettepe ankarada türkçe daha istatistik ağırlıklı. ben olsam hacettepeye giderim teoriye daha çok önem veren biriyim uygulama kısmı ıvır zıvır halledilir. data alanında ilerde teoriyi iyi bilen adamların daha değerli olacağını düşünüyorum uygulamalı konuları herkes internetten öğrenebilir hale geldi. hacettepede yandal imkanları da iyi. farklı bir alanla da birleştirirsen daha da değerlenirsin. ayrıca istanbul depremine esenler gibi bir yerde yakalanmak istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F397F6D3 -- 24 Temmuz 2023; 15:29:29 >
  • 72k için sizce ytü ve hacettepe istatistik yazmak yeterli midir gelmezse endişem var ama yazacak bir şey bulamıyorum istanbul ankara izmir dışı da pek düşünmüyorum.Bir de marmara istatistik hakkında fikriniz var mı

• YTÜ'yü de yaz ama gelmeyebilir hazırlıklı ol. Hacettepe'nin de baya yukarı çekeceğini düşünüyorum bu sene, tavsiyem Hacettepe İstatistik'e 2. sıradan yerleşmen olur.

• dursung_ kullanıcısına yanıt

Tercih listesinde kaçıncı sıradan girdiğimizin bir önemi oluyor mu yoksa yazılanı yanlış anlamış da olabilirim

• brl159357 B kullanıcısına yanıt

Hacettepe İstatistik 72K'dan yukarı çekerse kafayı yerim bu arada. Marmara hakkında geçen sene pek iyi şeyler okumamıştım ekşide. YTÜ, Hacettepe yaz. YTÜ yine hayvani derecede yukarı çekip gelmeyebilir bu arada

yok, ikinci sıraya yaz demek istedim tercihlerde

marmarayı beğenmiyorum genel olarak. hacettepe %99 gelir. ama altına ankara üni istatistik yaz. patlama.

• dursung_ kullanıcısına yanıt

ytü için tahmini bir şey var mı peki aklında bir de tercih listesini böyle kısa tutmak da çok risk almışım gibi hissettiriyor mezuna kalma gibi bir düşüncem asla yok benzer olabilecek bir okul bölüm önerin var mıdır yoksa benzer olmasa da yazılabilir mantıklı diyebileceğin bir şey.Kafam çok karıştığı için herkesten fikir almaya çalışıyorum tek başıma da çok beceremedim de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.