Şimdi Ara

ytü kontrol otomasyon gelirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 36666 gerçekten aklımda başka uni yok yıldızlı olmak istiyorum gelmezse sizce 3. seneye kalmalımıyım (ailem izin vermiyor ama zorlayabilirim) kobtrol otomasyon dışında itü metalurji malzeme ve yıldız gemi inşaat var ancak ailem yatay geçiş yapamam diye düşünüyor bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crustboy -- 24 Temmuz 2016; 11:04:57 >

• YTÜ kimya mühendisliğini düşünebilirsin.
  • alftalen kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar aklımda hiç kimya müh liği yoktu kontrol otomasyon metkatroniğe ve mühendislik ana dallarına daha yakın olduğu için istiyorum
  • crustboy C kullanıcısına yanıt
    Kimya mühendisliği zaten direk ana mühendislik dalı.Yazılım ve elektronik devre parçalarına ilgin varsa kontrol otomasyon seçebilirsin.

Kimyasal ve fiziksel proseslerle,sistemlerle ve onları düzenlemekle ilgileniyorsan,yani işin somut kısmındaysan kimya mühendisliğini yaz.İki bölüm de Davutpaşa'da.Bilgi almak istersen sorabilirsin.
  • Ben de orayı istiyordum sene başında ama zor gibi senin için oranın sıralaması son iki senede her sene 10 k yükselmil bu sene o kadar sıçrama olmasa bile 27-28 k gibi kapatır diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de orayı istiyordum sene başında ama zor gibi senin için oranın sıralaması son iki senede her sene 10 k yükselmil bu sene o kadar sıçrama olmasa bile 27-28 k gibi kapatır diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • bence sıralaması 36000 lere kadar düşmez gibi geliyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.