Şimdi Ara

YTÜ-KONTROL VE OTOMASYON MÜHENDİSLİĞİ(ing) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 39kyla turkcesine girme imkanim varmi okul puani olmasa rahat girebiliyorken 39kya dustum malumn kontenjanda az:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben türkçesine 34 bin sıralamayla yerleşmiştim. Biraz zor gözüküyor ama yine de yazmalısın hiçbir şey belli olmaz.
  • Hocam bu arada elektrik mi kom mü ? 😀 belki elektrik de tutar

• hacıGandaLf H kullanıcısına yanıt
    Elektrik de kontrol ve otomasyon gibi çok fazla yaygın bi bölüm değil. Zaten kontrol ve otomasyon elektrikten ayrılan bir bölüm. Elektrik ana mühendisliklerden biri, kontrol ve otomasyon elektrik kadar genel değil alanına daha çok odaklanmış bir bölüm. Ayrıca elektrik mühendislerinin imza yetkisi var.
  • Hocam sizin yatay geçiş yapma gibi bir düşünceniz var kı
    Hocam bu yatay geçiş olayında ilk yıl tüm mühler ortak ders mi görüyor

Hayır ben yatay geçiş yapmayı düşünmüyorum. Yatay geçişi 2. ve 3. sınıflarda yapabiliyorsun. Her mühendisliğin ilk yılda gördüğü dersler tamamen aynı değil.
  • Hocam çok teşekkür ederim bilgileriniz için :) zahmet verdim .biraz da kampüs hakkında bilgi verir misşniz :)

Rica ederim, bölüm davutpaşa kampüsünde. Eskiden kışla olan bölge kampüse verilmiş. Sürekli gelişen bi kampüs. İleride bütün bölüm ve fakültelerin davutpaşaya taşınacağı söyleniyor. Davutpaşaya ulaşım şöyle, eğer metrobüs kullanırsan cevizlibağ durağı ile okul arasında çalışan ringler var. Ayrıca birkaç iett otobüsü de okulun içine kadar giriyor. Kampüsün ön kapısından m1 metrosu geçiyor. Metrodan inip kavşağı geçtikten sonra okulun içine girebiliyorsun. Kampüs hakkında merak ettiğin soruları sorarsan daha iyi yardımcı olabilirim.
  • hocam benim hayalim de hep yeşilliği olan boyle ortamı guzel takılma yerlerı olan kulüpleri ıyı olan bi üniversite oluyor.lisem istanbulun en berbat düz liselerinden biridir,tüm umudum üniversitede .aradığımı blabılır mıyım inşallah :D
    Facebookta Yıldız Teknik Üniversitesi 2015 Girişliler adında bir grup açtık (adres için buraya tıklayabilirsin) oradan görsellere ve videolara bakabilirsin. Kampüs eskiden kışla olduğu için ortam hep yeşillik, ayrıca orta bahçe var çimenlerde yatıp yuvarlanabilirsin :D. Çok fazla kulüp var, gerçekten güzel çalışıyorlar. Robotik ve otomasyon kulübü'ne beklerim bu arada. 10 küsür tane kafe var kampüs içinde orada vakit geçirebilirsin. Spor salonu, yüzme havuzu, halı sahası vs. birçok olanak mevcut. Tek dezavantajının davutpaşada bulunması olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hscakir

Facebookta Yıldız Teknik Üniversitesi 2015 Girişliler adında bir grup açtık (adres için buraya tıklayabilirsin) oradan görsellere ve videolara bakabilirsin. Kampüs eskiden kışla olduğu için ortam hep yeşillik, ayrıca orta bahçe var çimenlerde yatıp yuvarlanabilirsin :D. Çok fazla kulüp var, gerçekten güzel çalışıyorlar. Robotik ve otomasyon kulübü'ne beklerim bu arada. 10 küsür tane kafe var kampüs içinde orada vakit geçirebilirsin. Spor salonu, yüzme havuzu, halı sahası vs. birçok olanak mevcut. Tek dezavantajının davutpaşada bulunması olduğunu düşünüyorum.

hocam bölümü ciddi ciddi düşünüyorum. Artık gelirsem de tecrübeli bir abim var ne mutlu oldum :)

Sevindim, umarım istediğin gibi olur her şey. Merak ettiğin birşey veya bir problemin olursa özel mesaj atabilirsin.
  • elektriğe puanın yetiyorsa kesinlikle elektrik seç. elektrik müh. öğrencisi olarak benden sana tavsiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hscakir

Sevindim, umarım istediğin gibi olur her şey. Merak ettiğin birşey veya bir problemin olursa özel mesaj atabilirsin.

çok sagolun hocam ,yazarım mutlaka :)
  • hscakir H kullanıcısına yanıt
    Benim 26 bin sıralamam var fakat ingilizce bölümün çok zorlayacağı söyleniyor türkçe bölüm de 35 binle alıyor türkçe bölümü yazsam yanlış mı yapmış olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kisikateste5dk K kullanıcısına yanıt
    İngilizce bölümün zorlaması iyi bir şey. Araştırırken genelde ingilizce kaynaklardan yararlanırsın ve bu senin hem ingilizcen için hem de teknik bilgin için faydalı olur. Eğer ingilizcen çok kötüyse ingilizce hazırlık eğitiminden sonra bölüme geçersin. Ayrıca her bölüm zorlar, zorlamayan mühendislik bölümü olmaz zaten. Eğer kolaylık istiyorsan mühendislik senin için değil. Bana sorarsan ingilizce bölüm yazmalısın.
  • hscakir H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim fikrin için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Rica ederim, bölüm ve üniversite ile ilgili sormak istediğin bir şey olursa özel mesaj atabilirsin.
  • up
    Sıralaman iyi diğer bölümlerede bak bence.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.