Şimdi Ara

YTÜ Makine Müh. 1. Sınıf Kitapları Hk. (İkinci El)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Birinci sınıfta kitaba fazla ihtiyacın olmayacak. Servis dersleri var mat1-2 fizik1-2 genel kimya bunların defter notları ve çıkmış soruları var bunları alırsan dersin yarısını halletmiş olursun. Bunlar okuldaki kırtasiyelerde satılıyor. Ayrıca ileri ing1-2 var onların kitaplarını yine fakültenin fotokopicisinden alacaksın.

Şimdi gelelim bölüm derslerine. MMG var (makine mühendisliğine giriş) bu ders konferans şeklinde oluyor çeşitli sektörlerdeki iş adamları gelip sunumlarını yapıyorlar kitap sınav falan yok mis gibi ders :) Teknik resim dersinde yine fakülteden çalışma kağıtları gibi bişi alacaksın. Matlab dersinde de kitaba gerek yok hocalar notlarını paylaşıyor internetten.

Kitaba gerek duyabileceğin 2 ders var statik ve lineer cebir. Lineer cebir kitabı bende var ama müfredatı biraz değişti o kitap kırtasiyede satılıyor mutlaka al çok işine yarayacak. Ama ucuza almak istiyorum diyorsan beşiktaşta buluşuruz sana kitabı veririm. Statik dersinde de şu kitabı kullanacaksınız bunu da almanı tavsiye ediyorum.http://okopmaz.home.uludag.edu.tr/pictures/statik_okopmaz.png Bu kitap bende yok arkadaştan almıştım sonra geri verdim.

• Cevapların için teşekkürler ama bi kaç soru daha oluştu kafamda
    1)Teknik resim dersinde elle çizim ne kadar sürüyor autocad'e hemen geçiyor muyuz?
    2)Linneer Cebir dersi seçmeli olarak mı alınıyor?
    3)Matlab dersinde matlab hakkıyla öğretilebiliyor mu?
    4)Siz ne zaman okudunuz 1. sınıfı
    @hmsk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0mbastik -- 15 Temmuz 2014; 17:56:10 >
  • ben şu anda 3. sınıfa geçtim. Teknik resim dersinde hocaların çoğu direk autocadden anlatıyor. Sadece mustafa alışverişçi ilk bi ay elle çizimi gösteriyordu. Şimdi belki de hepsi direk autocadden başlıyordur. Lineer cebir seçmeli ders birinci sınıfta bir tane seçmeli ders alacaksın iki seçeneğin var ya lineer cebiri alacaksın yada sayısal yöntemleri. hem daha kolay olması açısından hem de daha faydalı olması açısından lineer cebiri tavsiye ediyorum. Matlab dersinde matlab bence tam anlamıyla öğretilemiyor ben sadece nasıl kullanabiliriz mühendislik açısından bize nasıl faydaları dokunabilir onları öğrenebildim dersle alakalı hiçbir şey kalmadı aklımda. ama şu da var tabi dersi geçtikten sonra bir daha hiç işim düşmedi kullanmadım. bence son sınıfta falan verseler o dersi daha iyi öğrenebilirdim. çok takılma matlabe kendi başına da öğrenebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmsk -- 15 Temmuz 2014; 20:09:30 >
  • forum sitemizwww.a305teyim.com biliyorsundur belki ama ben yine de hatırlatayım çok kullanacaksın çünkü bu siteyi.
  • 1. yarıyılda hangi dersleri ingilizce alacağım?
    Dersleri hangi hocanın verdiğini nerden anlayacağım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.