Şimdi Ara

YTÜ MAKİNE MÜH MEZUNDAN SORU CEVAP-Güncellendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
15.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bölüm hakkında detaylı bilgim yok.
    Ancak ytü endüstri bölümü oldukça aktif kulüplere sahip etkinlikler vs şirketler çok içli dışlı bir bölüm.
  • inşaat makine elektrik arasında hangisini önerirsiniz YTÜde. bana inşaat daha mantıklı geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm seçimi kişinin kendisiyle alakalı arkadaşlar benim tavsiye vermem çok anlamlı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makine mühendisliğinde kendini gelistirmek ne oluyor ?

Bilgisayar destekli hangi programlar diller vs var ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mf4 te 28.996 da kaldım tutar mı bilmiyorum ama ytü makine tercih etmek istiyorum.Kafamda birkaç soru var cevaplarsanız sevinirim.

1-Kazanırsam Ankara'dan geleceğim.Yurt sıkıntısı ve ulaşım sıkıntısı yaşar mıyım?

2-İngilizcesi pek yeterli değil diyorlar.Sizce ne kadar doğru?

3-Sizce mezuna kalıp itü makineye mi gideyim tercih yapayım mı?
  • askerim102 A kullanıcısına yanıt
    Makine mühendisliğinde kendini gelistirmek ne oluyor ?

Bilgisayar destekli hangi programlar diller vs var ?

Kendini geliştirmekten kasıt şu mesela bir öğrenci gider sadece ders çalışır yüksek bir ortalamaya sahip olur. Ancak okul bitince her şey çok farklı oluyor. Derste öğrenilen bir konu örneğin mukavemet bilgilerini bir analiz programında yorumlamak için kullandı mı hayata geçirdiği proje oldu mu farklı insanlar tanıdı mı bunlar önemli.

Bir de ne kadar bilgi sahibi olursanız olun bunu karşı tarafa aktaramadıktan sonra sonra bir kıymeti olmuyor arkadaşlar insani ilişkiler önemli.

Mesela şuan yeni mezun kişiler iş bulamadıkları için yakınıyor neden çünkü tecrübe istiyor firmalar. E hemen ben öğrenciyim nasıl tecrübem olsun demeyin. Bir çok firmanın uzun dönem staj programı var bunlara başvuran insanlar bir adım önde oluyor firmaların etkinlikleri yarışmalar bunlar hep farkınızı belirten şeyler yoksa firmalar da biliyor yeni mezunlar arasında büyük farklar yok ancak bu taraz faaliyetlere katılanlar firmalar tarafından öncelikli tercih ediliyorlar.

Programlardan bahsetmiştim konu içinde

• furkana. F kullanıcısına yanıt
    1-Kazanırsam Ankara'dan geleceğim.Yurt sıkıntısı ve ulaşım sıkıntısı yaşar mıyım?

Yurt sıkıntısı istanbul'da yok diyebilirim özel yurtlar 500-2000 tl arası fiyata bulursunuz ortalama ev kiralarıda 1200-1500 arası ilk sene yurt sonraki seneler 3 kişi eve çıkabilirsin.

2-İngilizcesi pek yeterli değil diyorlar.Sizce ne kadar doğru?

İngilizce tamamen senin çalışmana göstereceğin emeğe bağlı, hiç bilmeyen de var akıcı konuşanlarda. İtü odtü vs okullardaki öğrencilerin çoğu ingilizceyi orada öğrenmiyorlar arkadaşlar zaten bilir halde gidiyorlar bilginiz olsun. Nereye giderseniz gidin ingilizce size bağlı.

3-Sizce mezuna kalıp itü makineye mi gideyim tercih yapayım mı?

Ben de bunu düşündüm 2012de, şimdi iyi ki başlamışım diyorum çünkü mezun olduğunuzda cidden okullar arasındaki farkın ygs /lys sürecinde düşündüğünüz gibi olmadığını göreceksiniz.

• frknsdt F kullanıcısına yanıt
    Autocad vs nerden öğrenilebilir kendi başımıza
  • askerim102 A kullanıcısına yanıt
    Youtube'da birçok konuda cad, analiz, programlama öğreten videolar var ağırlıkla ingilizce tabi.
    Buralarda bir temel edinip bu bilgileri kullanacak bir yarışma part- time iş yaparak iyi duruma gelirsiniz.

Bu programlar zeka gerektiren programlar değil, sadece farklı durumları yorumlayacak tecrübe gerektiriyor.
  • crsxy613 C kullanıcısına yanıt
    pınar albayrak
  • ula adam 2.99 ortalama yapmış 4 senede, benim daha ilk seneden ortalamam 2.12
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.