Şimdi Ara

YTÜ Makine Mühendisliği Okumak Delilik mi? (Bir kız olarak) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
2
Favori
3.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matematik mühendisliğinde kız çok, hem bolum iyi hem İTU.Dusunme yaz direk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevdiğin ve istediğin bölümse bu gibi sorunları dert etmemelisin, unutma ki okuduğun kampüste bir sürü fakülte ve öğrenci grupları var, hazırlık sınıfında insanlar çoğunlukla kaynaştığı için zamanla adapte olacağına inanıyorum.
  • Risk budur derim
  • narcissus34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorum için, kafamda oturmaya başladı sanırım. ^^
  • İlgin varsa severek okuyacaksan yaz ne diyelim Bende ytu makine deyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaenyra

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

fabrikada çalışırım diyebiliyor musun

Mezun olduktan sonrası sorun değil, okumak benim için sıkıntı. :/

fabrikada yine 200 erkeğin arasında çalışacaksın, sorun değil diyosun da
  • "Okumak ayrı, çalışmak ayrı" kafasındayım sanırım, bilemedim. @Tony.Stark
  • benim de 20k sıralamam ytü makine tek tercih gidiyorum resmen %99 oradayım. eğer küçüklüğünden uzaktan kumandalı arabaların motorunu söküyorsan öneririm ;)
  • ilk öncelikle itü matematik mühendisliği hiç de öyle güzel bir bölüm değil çünkü yazılım dersleri çok eksik ve çoğunlukla bilgisayar mühendisleri tercih ediliyor
    network alanında uzmanlaşman daha yararlı çünkü bu alanda fazla para olmadığı için bilgisayar mühendisleri bu alana yönelmiyor bunun dışında finans bankacılık sigortacılık ile uğraşabiliyoruz galiba formasyon hakkımızı almışlardı akademik kariyer yapmak da biraz torpile bakıyor iyi şanslar
    bu arada ben de kızım sıralamam 25,7k ama ben YTÜ Makine çalışma koşullarından dolayı yazmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nielsbohr12 -- 17 Temmuz 2014; 2:22:10 >
  • Buralar ytu makinecilerle dolmuş yav .Forumda hiç goremiyordum .

• quote:

"Okumak ayrı, çalışmak ayrı" kafasındayım sanırım, bilemedim. @Tony.Stark

çoğu işçi olucak onların ve senin okuduğun kişilerin çoğunun amacı okul bitirmektir ve elit insanlardır. işçilerin arasında kıro, serseri tipler de çıkıcak. korkutucu bence.
  • Kezbanın biri konu açınca millet nasıl doluşuyor bide ytü makine nin içini düşün
  • O kadar fantastik bir insan değildim, hem benim uzaktan kumandalı arabam olmadı hiç. :(((
    @Vladimir Samsonov
  • Ben de orayı istiyordum bana da geliyor 21kdayım. Ama yemedi diyebilirim Ben de ilk okusam yeter sonrası sıkıntı değil diyordum ama akrabamız kimya müh. fabrikada çalışıyordu işi bırakmak zorunda kaldı. Aslında en kolayı okumak sanırım çünkü seviyeli oluyorlar hiç değilse. Tabiki hepsi değil ama çalıştığın fabrikada ipsiz sapsız işçiler de olacaklar. Eğer aşırı ilgin yoksa makineye karşı başka bir şeye yönel derim. Matematik müh çok bilmediğimden onu yaz diyemem ama. Şu da var yurt dışında o ayrım belki çok değildir ama burada ve makine mühendisliğinde biraz kızlar ne anlar düşüncesi de hakim. Örneğin aynı bölümden mezun olduğun bir erkeği mi seni mi alacaklar çoğu yer erkeği alır. Ben bu şekilde düşünüp yazmadım ailem de izin vermedi zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Tony.Stark

quote:

"Okumak ayrı, çalışmak ayrı" kafasındayım sanırım, bilemedim. @Tony.Stark

çoğu işçi olucak onların ve senin okuduğun kişilerin çoğunun amacı okul bitirmektir ve elit insanlardır. işçilerin arasında kıro, serseri tipler de çıkıcak. korkutucu bence.

Ön yargıyla bakmamak gerektiğini fark ettim...
  • Kizim git kolay bi bolume yuzlerce adamin arasinda 4 yil napcan ben kiz olsam yazmazdim erkegim yazdim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Veraniego

Ben de orayı istiyordum bana da geliyor 21kdayım. Ama yemedi diyebilirim Ben de ilk okusam yeter sonrası sıkıntı değil diyordum ama akrabamız kimya müh. fabrikada çalışıyordu işi bırakmak zorunda kaldı. Aslında en kolayı okumak sanırım çünkü seviyeli oluyorlar hiç değilse. Tabiki hepsi değil ama çalıştığın fabrikada ipsiz sapsız işçiler de olacaklar. Eğer aşırı ilgin yoksa makineye karşı başka bir şeye yönel derim. Matematik müh çok bilmediğimden onu yaz diyemem ama. Şu da var yurt dışında o ayrım belki çok değildir ama burada ve makine mühendisliğinde biraz kızlar ne anlar düşüncesi de hakim. Örneğin aynı bölümden mezun olduğun bir erkeği mi seni mi alacaklar çoğu yer erkeği alır. Ben bu şekilde düşünüp yazmadım ailem de izin vermedi zaten

Aşırı ilgim yok açıkçası, başka şeylere yönelmeliyim sanırım. Tercihlerime baştan aşağı İTÜ yazacağım, sadece YTÜ kafamı karıştırdı biraz, hele ki makine okuyacak olmak -nerede olursa olsun- çok sıkıntı sanırım. :(((

• gestapo1 G kullanıcısına yanıt
    Kolay bölümden kasıt nedir acaba? :/
  • quote:

Makine muhendisliklerin en zorudur.endustri muhendisligi olabilir endustri urunleri tasarim var itude iyi bolum o olabilir saglik bolumleri olabilir tabi senin ilgi alanina gore

• quote:

Orijinalden alıntı: gestapo1

quote:

Makine muhendisliklerin en zorudur.endustri muhendisligi olabilir endustri urunleri tasarim var itude iyi bolum o olabilir saglik bolumleri olabilir tabi senin ilgi alanina gore

Endüstri ürünleri tasarımını düşündüm açıkçası, pek bir bilgim olmadığı için vazgeçtim sonradan.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.