Şimdi Ara

YTÜ Makine Mühendisliği Okumak Delilik mi? (Bir kız olarak) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
3.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynı fikirde. Fen lisesinden süper liseye geçiş yapmıştım. Her iki okulun hocalarının donanımları aynıydı ama fen lisesinde öğrenciler o kadar zekiydi ki öğretmenlerde onlara yetişebilmek için çok çalışıyordu. Fizik hocamız düz liseden bizim okula tayini çıkmıştı, kendisinin ifadesi şuydu: '' Fen lisesinde ilk yılımı sürekli ders çalışarak geçirdim, piyasadaki tüm fizik sorularını çözdüm ki sizi eğitebileyim diye.'' Yani öğrenci niteliği çok önemli. İTÜ ve YTÜ mühendislik olarak Boğaziçi Üniversitesinden çok daha iyi eğitim verir ama prestijli firmalar genelde Boğaziçi mezunlarını işe alır. Kendi ifadeleri şuydu; Biz öğrencinin zekasını işe alıyoruz daha sonra gerekli bilgi yüklemelerini biz yaparız.
  • idoer kullanıcısına yanıt
    Vay be, 2 soru eksik çözdük diye boun öğrencilerinden daha zekasiz mi olduk şimdi :/ zalım işverenler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İTÜ ve YTÜ teknik üniversite olduğu için eğitimi Boğaziçi ne göre daha tekniktir ve iş verenler sağlam iş istiyorsa önce İTÜ YTÜ öğrencilerini alır. Sadece İTÜ YTÜ makine müh dolu bir sürü fabrika var reno,Tofaş vs..
    Boğaziçi ise daha çok ekonomik olarak ilgilenir yönetir. Haliyle İTÜ YTÜ çalışanı daha fazladır .

• beyler bı sorum olacak an ıtıbarı ıle yıldız makıneyı kazanmıs bulunuyorum aklımda bı soru var unıversıtenın davutpasa kampusune tasınma olayları fılan varmısta bu makıne ıcınde gecerlımıdır ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogl

beyler bı sorum olacak an ıtıbarı ıle yıldız makıneyı kazanmıs bulunuyorum aklımda bı soru var unıversıtenın davutpasa kampusune tasınma olayları fılan varmısta bu makıne ıcınde gecerlımıdır ???

Çok konuşuluyor bu mevzu, 2-3 sene sonra taşınacak diye duymuştum. Ne kadar doğrudur bilemem. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaenyra

quote:

beyler bı sorum olacak an ıtıbarı ıle yıldız makıneyı kazanmıs bulunuyorum aklımda bı soru var unıversıtenın davutpasa kampusune tasınma olayları fılan varmısta bu makıne ıcınde gecerlımıdır ???

Çok konuşuluyor bu mevzu, 2-3 sene sonra taşınacak diye duymuştum. Ne kadar doğrudur bilemem. :(

anladım kesın bısey yok yanı su anda pekı hazırlık nasıldır gecmek ıcın ne derece bı ıng yeterlı yada nelere calısmak gerek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaenyra

quote:

anladım kesın bısey yok yanı su anda pekı hazırlık nasıldır gecmek ıcın ne derece bı ıng yeterlı yada nelere calısmak gerek

Açıkçası bir fikrim yok, ben İTÜ kazandım. Bilen birileri varsa yazar konuya, yukarılarda dursun da. :(

• Tanıdığım bir plastik cerrah var numarasını şimdiden vereyim işlemlere başla.

• Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    YTÜ yazmadım, çok geç. ^^
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.