Şimdi Ara

YTÜ MAKİNE YAZDIM PISMAN OLUR MUYUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: retina33

quote:

Orijinalden alıntı: GoblinSatack

quote:

Orijinalden alıntı: tgy05

makine beşiktaşta.

Yarın davutpasaya taşırlarsa nolcak ? ;)

Davutpasa olsun ben bingolden geliyorum istanbulun en kötü yeri iyidir bingolden

Orası öyle ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raphaël kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş çok iyi ama hazırlık davutpasada sonra ilk sene beşiktaş sonra makine de davutpasaya tasiniyor. Bir yıl sadece besiktasta kalacam ama davutpasa çok düzelmiş diye okudum ulaşım falan özellikle hayırlısı bakalım.

• Ytu candir can. Biden begenmiyorsun hic olmadi..

• Bende makine yazsam mı diye düşünüyorum ?

Makine yazmak için ne gibi özelliklerim olması gerek ?
  • Aslında hazırlık sınıflarının ve iibf eğitim fen edebiyat fakültelerinin davutpaşaya taşınması mantıksız. Ve birçok öğrenci bu uygulamaya tepkili. Bu fakültelerde eğitim görenler mühendislikler gibi laboratuvarlarda ağır uygulama dersleri görmüyorlar. Ayrıca okuyacak tüm öğrencilerin hazırlıkta 1 sene yıldızı yıldız yapan yıldız kampüsünün havasını soluması çok güzel olurdu ama maalesef işte. Onun dışında davutpaşa kendi içinde gayet yeterli ve yıldızın olanaklarından daha fazlasını sağlayan bir kampüs. İhtiyaçlarınız için kampüs dışına çıkmanız bile fazla gerekmez içerisinde market postane kırtasiye falan mevcut. Kampüs büyük olduğundan ulaşımı ringlerle veya iett hatlarıyla sağlayacaksınız her 10dk da bir otobüs her 5 dkda bir ringler geçer. otobüsler kampüs içi ücretsiz, ringler ücretlidir. Kütüphane kocamandır 7/24 açıktır ve buna rağmen sınav haftalarında yer bulunamayabiliyor. Yüzme havuzu tenis kortları halı sahalar basketbol sahaları ve fitness salonu bulunmakta bunları kullanmak ücretli ama ytü öğrenci ve akademisyenleri dışarıdan gelenlere göre çok cüzi miktarlar ödüyorlar. Güzel bir kampüstür davutpaşa imkanınız olsa gelin görün derdim ama uzaktaymışsınız internetten resimlere de bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• musaalperen M kullanıcısına yanıt
    Bunu bende sordum matematik fizik iyi olmalı makineye ilgin olmali cevabını aldım çoğunlukla ama okuyan bunları bilen bir abimiz ayrıntılı aciklarsa sevinirim

• Raphaël kullanıcısına yanıt
    Baktım fotoğraflara güzel yesillikli yer makine erkek dolu hali saha da varsa maç yaparız durmadan

• Up

• retina33 R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sıralamam 12.572 sence İTÜ makine tutar mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.