Şimdi Ara

YTÜ MAKİNE YAZDIM PISMAN OLUR MUYUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18k ile 27klik ytü yazdım makineyi severek okuyup çalışacağımı düşünüyorum sizce bölüm nasıl yanlış mi yaptım ?

• kardesim gercekten istegin makine muhendisligiyle aradaki 9 bini takma ytu makine muhendisligi yonunden gelismis bir universite emin ol sorun yasamazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalozz28

kardesim gercekten istegin makine muhendisligiyle aradaki 9 bini takma ytu makine muhendisligi yonunden gelismis bir universite emin ol sorun yasamazsin
    sıralamaya takılma, makine istiyorsan itü olmuyorsa ytü yazman gayet makul
  • Ytü mezunu iş sorunu yaşar mi sektörde on planda midir
  • quote:

Orijinalden alıntı: retina33

Ytü mezunu iş sorunu yaşar mi sektörde on planda midir

Öncelikle YTÜ hakkındaki bilgilerimi sunmak isterim Davut paşa Kampüsü'nde eğitim göreceksin üninin kapısındaki esrarkeş ve alkoliklere anlam veremeyeceksin.hergün niye burayı yazdım diye lanet edeceksin haKocaeli ha Yıldız hiç bir farkı.evet puanım yetmiyor oraya ama olsun yetmese yazmayacağımın garantisini verebilirim.mühendislik yazmayacağım için bilemiyorum ama Ege dokuz Eylül mezunu gibi muamele göreceğini düşünüyorum.çünkü benim birçok tanıdığım var ytüye puanı yetipte Ege DEÜ İYTE Gebze yazan ve Maaş konusunda bir fark bekleme eğer ciddi anlamda geliştirmediysen kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoblinSatack

quote:

Öncelikle YTÜ hakkındaki bilgilerimi sunmak isterim Davut paşa Kampüsü'nde eğitim göreceksin üninin kapısındaki esrarkeş ve alkoliklere anlam veremeyeceksin.hergün niye burayı yazdım diye lanet edeceksin haKocaeli ha Yıldız hiç bir farkı.evet puanım yetmiyor oraya ama olsun yetmese yazmayacağımın garantisini verebilirim.mühendislik yazmayacağım için bilemiyorum ama Ege dokuz Eylül mezunu gibi muamele göreceğini düşünüyorum.çünkü benim birçok tanıdığım var ytüye puanı yetipte Ege DEÜ İYTE Gebze yazan ve Maaş konusunda bir fark bekleme eğer ciddi anlamda geliştirmediysen kendini

Alıntıları Göster
    tamamen beklentilerinle alakalı ve de beklentilerinin karşılanıp karşılanmayacağıyla.
    onu da zaman gösterir.
    ya da ytü makine yazmazsan aklında başka bir fikir var mı, bu açıdan bakıp eğer var dersen burdan veya pmden inceleyelim?

• Biliyorum öyle bir şey kalmadı ama ben onu su anlamda sordum her yıl gereğinden fazla mühendis mezun oluyor 5 yıl sonra ben mezun olunca belki boşta mühendis sayısı çoğalacak öğretmenler gibi olacak. Demek istediğim iş bulmada sıkıntı çeker miyim yurt dışı çıkma imkanım olur mu? Maaştan bahsetmiyorum
  • quote:

quote:

Naptin abim sen koskoca yıldız teknigi mardin artuklu üniversitesine çevirdin

• itrysohard kullanıcısına yanıt
    Mesaj aramıyorum abi sana ben elektrik mimarlikta dusunuyordum bir ara ama makine bana daha yatkın geldi
  • retina33 R kullanıcısına yanıt
    mimarlık proje-çizim-tasarım a yöneliktir
    elektrik, ingsi zaten power engineeringtir, yani enerji sektörüyle iç içe.
    makina ise aklına gelebilecek tüm mekanik sistemlerle ilgili alanları içerir, birçok alt dala ayrılır.
    yani bu şekilde baktığında yakın gelen şey makina ise sorun yok demektir.
  • Up
  • Anadolu da adi bilinmedik bi üniversitete olsa derim gitme ama kardeşim YTÜ be 105 yıllık köklü üniversite gidip gormissundur labaratuvarlarini son donanım ayrıca dedikleri gibi artık sana kalmış bundan sonrası iyi calisir şan ODTÜ admida geçersiniz İTÜ dekinide iş sana kalmış surda 3-4 soru daha yapan adamın senden bi farkı yok sonuçta ytude bu adamları gecmen için sana birçok fırsat yaraticakrie emin ol...
  • GoblinSatack kullanıcısına yanıt
    makine beşiktaşta.
  • hakan.ytü H kullanıcısına yanıt
    Orda mi okudun abi? Bir de geçiş işi çok zor değil mi?
  • Ulooo biz burda gazi biyoloji gelir mi derken adamın egolaraz bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgy05

makine beşiktaşta.

Yarın davutpasaya taşırlarsa nolcak ? ;)
  • hasinbarbi3 H kullanıcısına yanıt
    Abim ne egosu yapma forum da herkes tip diş okuyor odtü bilkentten bahsediyorlar ben ytü demişim çok mu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tgy05

makine beşiktaşta.

Yarın davutpasaya taşırlarsa nolcak ? ;)

Davutpasa olsun ben bingolden geliyorum istanbulun en kötü yeri iyidir bingolden
  • Hocam gidip gezmişsindir. Benim de 22k hayalim itü makine oldugu için ve yurtdışına çıkma imkanı itüde daha fazla olduğu için itü kimya müh. yazdım.(Kimyaya da ilgim var sırf itü diye yazmadım.) Yatay geçiş için çabalayacağım ama olmazsa da pişman olacağımı düşünmüyorum itü kimya müh bitirip yurtdışına çıkmak daha kolay bence ytü makineden. Ytüde de imkanın var projelere katılırsan derece yaparsan vs ama itüdekinden daha zor. Yani diyeceğim o ki eğer Türkiyede okuyacaksan harika yapmışsın ytü burası için harika ama yurtdışı imkanı daha düşük
  • Olmazsın. Yıldız kampüsünün konumu her ne kadar çekiçi gelse de oranın tüm fakültelere yetmeyeceği çok açıktı. Yeni davutpaşa kampüsüne başlarda adapte sorunu yaşansa da şu an tamamen oturmuş durumda ve üniversite havasını yıldız kampüsüne nazaran çok daha fazla hissersiniz. olanakları da öbür kampüse nazaran çok daha iyi durumda (kütüphane 24 saat açık, lablar daha gelişmiş, çimenlere yatma olayı vs.) ayrıca önünde metro durağı var ve trafiğe takılmadan en merkezi yerlere kısa sürede ulaşmak mümkün. Kozyatağından davutpaşa 1 saat sürmüştü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.