Şimdi Ara

YTÜ TERCİH ETMEK İSTEYENLER İÇİN SORU CEVAP - BİLGİLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
4
Favori
7.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu sahibinin ytü lü olduğundan şüpheliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nikeviper N kullanıcısına yanıt
    Ocak, haziran ve eylul aylarinda sinavlar olur. Kalırsanız 4 tane sinava girme hakkınız var yani okula girdiğiniz seneden 2 yıl sonrasına kadar.

• DelReyLana D kullanıcısına yanıt
    o ne demek ak bize niye kimse böyle bişey demedi
  • mezunmezunmezun M kullanıcısına yanıt
    ikisi de davutpaşada
    illa kartın resmini mi atalım buraya onu mu istiyosun? ayrıca hazırlık okumadım diyorum hazırlıkla ilgili bilgi eksiğimin olması normal değil mi? başka nerede yanlışım var? ayrıca yemekhane sırasına takılıyorsan o senin hatan. 1 senedir en fazla 2-3 kere takılmışımdır yemekhane sırasına.
  • Fsm'de kaldigim icin surekli onunden geciyorum. Zaten cogu kişinin kampusten haberi dahi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Besiktasta oldugun icin yemekhane sirasi olmamasi normal ama davutpasada surekli sira oluyor ve bunu bilmeyen de yoktur.

ben de fsm deyim de işte tatil diye memlekete geldim o yüzden haberim yok herhalde
  • Mimarlık fakültesi de taşınacak mı Davutpaşa'ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lapsekili_Big_Smoke

doğrudur. fakat bu ne anlama gelir sizce? kötü mü? iyi mi? okul kendi ekolünü koruyor fakat doğru güncel durumlardan biraz gerek kalıyor. itüde de çoğu hoca itü boun yıldız gibi yerlerde doktoralı.
    Kötü tabiki de. Kendi ekolünü koruyormuş. Biz ona içerde birbirlerini kolluyorlar diyoruz.

• Onedays O kullanıcısına yanıt
    no
  • legal tender kullanıcısına yanıt
    yav dayı tatava yapma solla geç
  • 1 yıl önce başlandı inşaatına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelReyLana -- 26 Temmuz 2019; 0:44:47 >
  • Bu arada imkanınız varsa 1 sene daha hazırlanın fakat ytü ye gelmeyin.

• Hocam kontrol ve otomasyon mühendisliği hakkında bilginiz var mı ?
  • ytü istatistik nasıldır okuyan var mı?
  • hocam yazmışsın ama davutpaşada yurt imkanlarından biraz daha bahsedebilir misin? kampüste erkek yurdu olduğunu yazmamışlar klavuzda. geneli nerede kalıyor buralara ulaşım nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 26 Temmuz 2019; 1:10:10 >
  • cmfalper kullanıcısına yanıt
    kyk nın yurdu var fakat %90 falan yıldızlı alınıyor artık. bide kampüsün içinde yani yurt çok iyi davutpaşalılar için. ulaşım ise davutpaşaya çok değişken, nerden geldiğine bağlı. avrupanın marmara kıyısından ulaşım kolay, karadeniz kıyısından ve asyadan ise zor.
  • cmfalper kullanıcısına yanıt
    Kykda kalmayi dusunuyorsan fsm yurdu var okul ile bitişik eger ki burada kalamayip kyk ile devam edecek isen okul ogrencilerin cogu kanuni sultan suleyman yurdunda kaliyorlar ulaşımı cok sorunlu olan bir yer .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.