Şimdi Ara

YTÜ vs İYTE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

YTÜ vs İYTE

(En Son Oy Tarihi: 1.9.2024)
Giriş
  • iyte izmirde olduğundan öyle söylemiştim onla alakalı bir bilgim yok aslında ytü'nun durumunu açıkladım daha çok.

• stevennpaulJobs kullanıcısına yanıt

iyi kardş o zmn üniversitede ders aralarında millet bahçesinde teyzelerle birlikte çekrdek çitlersin sen de öyle sosyalleşirsin. ayrıca odtü boun itü örnek verilebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romario11111 -- 3 Temmuz 2021; 9:25:7 >
  • İYTE İzmirde moruq ortam yapmaya gidicem diye yazıyorsunuz dağın başına gelince ağlıyorsunuz aq kampüse domuz falan iniyormuş.

• bu ülkede hangi ünide okuduğunun çok bi önemi yok (yaprak gibi yerlerde okumadıktan sonra). odtüsüde aynı bounu da aynı, itüsü de aynı, bilkenti de aynı, gazisi iytesi yıldızı hacettepesi de aynı. en azından biraz daha eski olan yerlerde okumaya çalışın, zaten dediğim gibi hepsi aynı bok.

• Lapsekili_Big_Smoke kullanıcısına yanıt
    Ooo hocam nickiniz değişmiş, çok güzel olmuş bence.
    https://www.youtube.com/watch?v=DFAtTyVfUqY&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Manwe.Sulimo kullanıcısına yanıt

eyW babba

• romario11111 R kullanıcısına yanıt
    ytüde herkes akpli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ytü en azından istanbul da alanında staj iş vs bulmakta daha rahat olabilir diye düşünüyorum

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

o kadar akpli ki davutpaşanın etrafı güngören esenler zeytinburnu topkapı olmasına rağmen nedense kampüsün etrafındaki mahalleleri hep ekrem götürmüş. hmmmmmmmmm

ben de bunu diyorm bu arkdş muahlif olduğu iddaa ediyor herşeyi de biliyor mini einstein

bi düşün bakayım kampüsün etrafında en çok kimler kalıyodur.

• Lapsekili_Big_Smoke kullanıcısına yanıt
    belki de akpye oy verdiler ya da kimisinin ikameti orada değildi bilemezsin böyle şeyleri ve burdan analiz yapamazsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ona bakılırsa elinde hiçbi veri yok hiçbişey aklında analiz yapamazsın. ayrıca okulda 30k öğrenci var ldp ye oy veren bile çıkar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.