Şimdi Ara

YTÜ vs İYTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

YTÜ vs İYTE

(En Son Oy Tarihi: 1.9.2024)
Giriş
  • Hangisini tercih etmek mantıklı? iyte, sıralamalarda her yıl farkı gitgide kapatıyor ve ytü’den farklı olarak %100 ingilizce.

• Ytü ' de sosyallik, kulüp, ulaşım, proje, staj, erasmus gibi konularda sıkıntı çekmezsin o konuda için rahat olsun. Hangi bölümü istiyorsun bilmiyorum ancak sana tavsiyem istediğin okulda ve bölümde okuyan , memnun olan ve olmayan kişileri bul ve konuş. Sadece memnun olan veya sadece memnun olmayan birinden dinlersen yorumlar seni yanıltabilir.

Ytü ' nün tanıtım günleri 5 temmuzda başlıyordu sanırım. Aynı şekilde İYTE ' nin de tanıtım günleri vardır muhtemelen. Onlara da katılabilirsin.

• İstanbul
  • Millet ne yapiyor diye bi bakayim dedim, 1-2 yildir girmiyordum da bu basligi gordugum iyi oldu. YTU ile alakali detaylar ve kafana takilan seyler icin pm atabilirsin, bu kiyaslamaya IYTE yazani ciddiye alma, iyi forumlar.
  • ytü tabiki iyteyi bu forumda bir troll harici kimseden duyamazsın

• YTÜ iyi bir teknik üni ama İYTE iyi bir alternatif. Şu an için hem konum hem okul geleneği ve köklülük olarak YTÜ tabii ama İYTE ileride aşağı yukarı yakın olacak bence
  • bu oylamaya ytü verenler ytüde okuyordur
  • İytenin Max potansiyeli de orası ve ona da kolay ulaşır gibi geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTÜ VS YTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iytenin şu anki hali ytünün üç katı falan kalitede
  • Hocam İtü vs İyte diye sorsaydı yine bunları mı yazacaktınız?

• bence %100 ingilizce olması daha iyi her zaman ama ytü full ingilizce kimya mühendisliği de vardı bence sizin o da tutar hocam ben de kimya mühendisliği düşünüyorum da bu okullarda bakmıştım

• lemondae L kullanıcısına yanıt
    İnşallah
  • ikisinin de yurtdışında esamesi okunmuyor eğer yurtdışına çıkma planın varsa bunu göz önünde bulundur. ytü daha çok iktidara yakın bir üniversite en son içinde milelt parkı yapılıyordu tüm hocaları içine almak istemem ama tespihle fln derse giren hocalar var. davutpaşa kampüsü sanayiye yakın sosyalleşme imkanı kısıtlı. bu biraz girecek kişiye bağlı ben sosyal aktivitelere önem veririm iletişimim kuvvetlidir klupten klube koşarım tarzı bir insansan iyte seçmen okul hayatı boyunca sana olumlu katkı sağlayacaktır. ama ben idealist biriyim dersimi çalışırım ortalamamı yaparım siyasi olaylar da beni etkilemez dersen ytü'yü seç.

• forumdaki trolleri dinlemeyin iyte ytu'ye karsı hicbir avantaj saglayamaz.gerek mezun kitlesi,istanbulda olusu ve konumunun nispeten iyi olmasıyla ytu her turlu daha iyi bir tercihtir.iyte'yi biz de arada ovuyoruz biraz sakavari olarak ama bunu ciddiye almak sacma.iyte dagın basında kurt iner okula valla  izmir diye gitmeyin sakın.ytu'yu iktidara yakın diye elestirenler iktidara yakın olmayan bir devlet okulu soylesin bakalım ayrıca iktidara yakın olsa ne olacak?

• romario11111 R kullanıcısına yanıt

iyte'ye sosyallesme imkanı iyi diyip ytuye kotu diyorsun senin iytenin nerede oldugundan haberin var mı? 45 dk da anca izmire gidersin iyteden. umarım saka yapıyorsundur.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.