Makine mühendisliği için soruyorum? GTÜ ve İYTE tutma ihtimali baya yüksek ancak YTÜ biraz zor ben yine de soruyorum. YTÜ'nün %100 ingilizce olmaması ve bölüm zorluğu beni diğerlerine itiyor. |
YTÜ vs GTÜ vs İYTE
-
-
ytünün alacagi versustur. makine bolumunun besiktas kampusunde oldugu da unutulmamalidir. bu arada kac k yaptiniz hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
88K okul birinciliği ile şansımı denicem. İstanbulda ekonomik olarak zorluk çekerim diye pek hevesli değilim.
-
Makinada ytü daha iyidir ehmde iyte tokatlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi culcaster999 -- 21 Temmuz 2022; 17:40:3 >
hocam geçen sene okul birincileri kaç siralamadan girmiş ?
İYTE ehm gelmez. Makine kadrosu çok sağlam pişman eder mi
-
77K dan girmiş. 15K oynayan sene de var 8K da ben yine de yazacağım.
-
Makinadan arkadaşım var memnun evet öğretim görevlileri sağlamdır
Sağolasın GTÜ'den sonra İYTE yazayım.
-
Gtüden önce yaz bence ytü iyte gtü diye
GTÜ çok aklıma yattı ama bakalım.
-
bir iyte öğrencisi olarak makine bölümünün okuldaki en zor en saç döktüren bölümlerin başında geldiğini söyleyebilirim. Ama alacağın müthiş kaliteli eğitimin iş hayatında seni çok ama çok rahatlatacağının da bilincinde olmanı öneririm. İYTE hakkında soruların olursa ulaşabilirsin
-
ytü makine neredeyse itü ile kapışacak gtü ve iyte kıyaslanır burada yani ytü gözün kapalı yazılırda ben olsam gtü yazarım çünkü sanayinin göbeği
-
İyte düşmanı da geldi
itiraf et makine de yıldızın yanına yaklaşamaz
-
Teşekkürler. Barınma,ulaşım vb. hakkında ne tavsiye edersiniz? Makine okunmayacak kadar kasıyorlar mı ya bırakan varsa çok tercih etmeyeceğim.
-
okunmayacak kadar değil elbette ancak zor olduğu aşikar. İytede barınma önemli bir problem okul Urlada olduğu için İzmir merkeze yaklaşık 1 saat sürüyor. Kyk sadece 1 tane var okul içerisinde . bir de özel yurt var doluluk oranı epey yüksek genelde ev ya da apart kiralıyor öğrenciler. Ancak fiyatlar biraz tuzlu
-
İyte gyü klasmanında bile değil ne diye ytü ile karşılaştırıyorsun :D
YTÜ
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
YTÜ okuyan görmedim adam akıllı bölümü bırakan çok kişi gördüm 3. sınıfta. GTÜ şuan daha fazla abanılıyor.
Benzer içerikler
- savunma sanayi maaşları
- lise diplomamı kaybettim
- yks sonuç belgesi hazırlama
- testokul cevap anahtarı
- 2008 liler ne zaman yks ye girecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X