Şimdi Ara

YTÜ vs IYTE Elektronik ve Haberlesme? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YTÜ'deyim.Bizim okulun Haberleşmesi iyidir..Fakat ingilizceyi bizim okulda ögrenemezsin.İYTE'yi bende tercih döneminde yazmıştım ama ytü gelmişti.İyikide ytü gelmiş.Çümkü İStanbulda imkan çok fazla.Okuldada kulüp etkinleri sayesinde değerli insanlar konferansa gelirler.Kovalarsan çok şey kaparsın bizim okulda
  • İzmirliyim öncelikle.YTÜ hakkında bilgim yok.Ancak geçen sene İYTE nin kampusünü gezme fırsatı buldum.İYTE yakın zamanda lisans öğrencisi almaya başladı ama buna rağmen gelişme halinde.Kampüs Odtü den sonra Türkiye deki en büyük ikinci kampüs.Şehir merkezine uzak ama izmirde şehir merkezinde olan üniversitelerin kampüslerini görseniz,sadece dersliklerden oluşuyor hemen hemen.Ben gittiğimde çoğu bina yeni yapılıyordu.2-3 seneye kadar dışarı çıkmadan yaşanılabilecek bir hal alır.
  • BLu3BLooD B kullanıcısına yanıt
    Ne faydasi oluyo konferansin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper.ç

İzmirliyim öncelikle.YTÜ hakkında bilgim yok.Ancak geçen sene İYTE nin kampusünü gezme fırsatı buldum.İYTE yakın zamanda lisans öğrencisi almaya başladı ama buna rağmen gelişme halinde.Kampüs Odtü den sonra Türkiye deki en büyük ikinci kampüs.Şehir merkezine uzak ama izmirde şehir merkezinde olan üniversitelerin kampüslerini görseniz,sadece dersliklerden oluşuyor hemen hemen.Ben gittiğimde çoğu bina yeni yapılıyordu.2-3 seneye kadar dışarı çıkmadan yaşanılabilecek bir hal alır.

İytenin kampüsü Odtü'nün kampüsünden çok daha büyük.Yani benim de hayalim orasıydı.Unutmayın puana göre tercih yapılmaz.Bir yerin adı var diye de tercih edilmez.
  • Mertksk1912 M kullanıcısına yanıt
    Kampusu buyuk diye de tercih edilmez

• Evet ama iyi araştırman lazım kaç kişi erasmusa gitmiş kaç prof. var ve kaçı yurt dışında eğitim almış.Sınıflar kaç kişilik v.s v.s.Bunlar da İyte ağır basıyor.Ayrıca en etkin 2.Teknokent İyte bünyesinde.

Benim konuma da bakarsanız çok sevinirim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_118801684//tm.htm
  • Up

• Alper.ç kullanıcısına yanıt
    inşaatta ege, deu, iyte ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.