Şimdi Ara

YTÜ vs IYTE Elektronik ve Haberlesme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanidik mezunu olan ya da bilen var mi kararsizim hangisini yazacagimda iyte siralamada geri kaliyo ama %100 ing ve cok ovmusler nette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• bunu bende merak ediyorum gercekten

• Beyler bu iyte çok duymaya başladım bu okulun sırrı nedir niye bu kadar dönüyor

• iyte kesinlikle çok güzel yorumlar aldığım bir okul yurt dışı bağlantıları çok iyiymiş bir tanıdığımız buradan mezun olup isvece gitti hatta okul ingilizce eğitimde oldukça başarılı ancak konumu izmir merkeze uzak sayilabilir karaburun taraflarında ben kesinlikle tavsiye ederim teknoloji enstütüsü olmasıda ekstra bir avantaj imkanlar olarak ancak ytü çok köklü bir okul adı var ama iytenin eğitimi ytü kadar iyidir izmir güzel bir şehir fakat iytede yurt yada cevre yerlerde kalmanız muhtemel

• Herşey okulun kalitesi değil arkadaşlar iyte izmirde hatta merkeze uzak diyorlar ytü ise öğrenci şehri istanbulda

• Hocam kusura bakma da başlığı görünce kahkaha attım sonra dur bakıyım neler yazmışlar dedim ciddi ciddi yorum yazan arkadaşlar var şaşırdım. Her öğrenci kendi okulunu över buna kanmamak lazım. Bir de puan olarak baktığımızda o puanlar biz yanlış tercih yapalım diye alınmadı. Ben İzmirliyim İYTE şehrimin üniversitesi de yalan da söylememek lazım ayrıca kampüs de şehrin dışında, şehir merkezine gezmeye gitmek için bile ayrı çaba sarfetmeniz gerekiyor. Şimdi yorumları okuyoruz ama iş bulurken yorumlar bize yardım etmeyecek. Kendi bilgi düzeyiniz ve okulunuzun ismi yardım edecek. Siz işveren olsanız İTÜ,ODTÜ,Boğaziçi'nden sonra gelen okuldan mezunu mu almak istersiniz yoksa İYTE'den birini mi? (ha belki İYTE'den mezun olan daha az maaşla çalışmayı kabul edeceği için patron onu seçmiş olur ama YTÜ'den mezun olan daha sonra daha yüksek maaşla çalışmaya başlar.) Yani demem o ki eğer tutuyorsa YTÜ yaz geç ,düşünme, pişman olma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _zombik_ kullanıcısına yanıt
    Okulu cok ovmusler bildigin yurtdisinda bi universte gibi anlatmislar ordan biri de yorun yapip aydinlatirsa iyi olur

• karelibaxır K kullanıcısına yanıt
    Kampusun konumu falan suan benim icin ikinci planda.Senin bi bilgin var mi yoksa kafana gore sadece ytu adi var diye mi soyledin bunlari?Benim suan siralamam ytu icin yeterli daha dusuk puanli bi okulu yazmak ben de istemem tabi ki.Ama okulla ilgili hep cok iyi seyler duydum tam bi muhendis okulu diyolar bilinmedigi icin puani dusuk diyolar.Hem bolum ingilizce isverenler bunu da cok dikkate aliyo diye biliyorum.
    Senin okuyan ya da mezun bi tanidigin varsa yardimci olursan sevinirim

• Okul çok uzak İzmir'e 1 saat ama gene deniz kenarında ve Türkiye'nin en büyük dünyada da ilk 5te kampüs büyüklüğü olarak.İleri de İtü'yü geçebilecek eğitim olarak şimdiden bile geçmiş üniversitedir.Ytü'den çok daha üst düzey akademisyenlere sahiptir ayrıca Türkiye'de en fazla erasmus imkanı sunan üniversitedir.Akademisyenlerinin çoğu yabancıdır.Burdan çıkıp Harvard da akademisyen olanlar dahi vardır.Ytü ise İtü'nün Odtü'nün yanında ezilmeyi kabullenmiş bir üniversitedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkku

Kampusun konumu falan suan benim icin ikinci planda.Senin bi bilgin var mi yoksa kafana gore sadece ytu adi var diye mi soyledin bunlari?Benim suan siralamam ytu icin yeterli daha dusuk puanli bi okulu yazmak ben de istemem tabi ki.Ama okulla ilgili hep cok iyi seyler duydum tam bi muhendis okulu diyolar bilinmedigi icin puani dusuk diyolar.Hem bolum ingilizce isverenler bunu da cok dikkate aliyo diye biliyorum.
    Senin okuyan ya da mezun bi tanidigin varsa yardimci olursan sevinirim

YTÜ'nün adı var evet ama neden var çünkü kalitesi olduğu için var yani boş yere çıkmamıştır herhalde o ad. Benim çok sayıda okuyan arkadaşım var ben de YTÜ bilgisayar müh.teyim zaten ordan biliyorum. Birkaç tane mezun abi tanıdığım var biri İETT'deki bir birimde müdür diğerleri başka yerde müdür,mühendis. İş imkanı olarak düşünürsen de okulun İstanbul'da olması avantaj. İş bulurken de okulundan dolayı ayrıcalık tanınacaktır.

• Hocam İYTE Evet çok iyi bi enstitü ancak YTÜ tutuyorsa bence fazla düşünmeden yazın.
  • Mertksk1912 M kullanıcısına yanıt
    Iyte'de mi okuyosun?

• Evet hocam oyle de istanbula pek gidesim yok bolumun de turkce olmasi dusunduruyo

• Berkku B kullanıcısına yanıt
    Hmm bak ben ingilizcedir diye tahmin etmiştim hocam kusura bakmayın. İYTE %100 ingilizce oluyor zaten. O zaman işler değişir hocam. Tamam YTÜ İsmi var ancak Türkçe böyle bir bölüm ne kdar mantıklı muamma diye düşünüyorum. İYTE Birde şehir merkezinde olsa (veya civarında) tadından yenmez hocam yurtdışı bağları yüksek bir okul arkadaşım orada okuyorda, uzaklığı dışında bir şikayet almadım şimdiye kadar.
  • Hocam arkadasin hangi bolumde

• bende aynı ikilem de kaldım bana iyte bir adım öndeymiş gibi geliyor sıralamasının geri olamsı sadece yeri eğitimi hocaları yurtdışı kaynakları falan iyte daha iyi
  • Ytü ile karşılaştırılmaz. YTÜ'ye giremeyen arkadaşlar full paso sallıyor eğitimi berbat ıyy falan filen. Kampüs ve ortamda önemlidir iş bulmada , işini anlamada ne etkinlikler dönüyor YTÜde , iyte gibi yere 20 yılda bir geliyor önemli iş adamları.

Bunlarıda düşün birader

Yani 1 saniye düşünmeden YTÜ yazman lazım
  • Berkku B kullanıcısına yanıt
    Moleküler biyoloji ve genetik okuyor hocam.
  • Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.