Şimdi Ara

İTÜ Metalurji ve Malzeme mi YTÜ Kontrol ve Otomasyon mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bu iki bölüm hakkında fikirlerinizi almam lazım..
    Belirttiğim bölümlerde ve ya üniversitelerde okuyanlarla iletişime geçmek isterim. Şimdiden yardımlarınız için çok sağolun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodiakreagx -- 13 Temmuz 2013; 17:36:22 >

• İkiside çok farklı bölümler. Biri kimya diğeri elektril-elektronik üzerine. İtü'nün tercih günlerine gelid detaylı bilgi alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boQ7niz kullanıcısına yanıt
    Farkındayım farklı alanlarda olduğunun fakat zaten anadolu ve fen lisesi çıkışlı olanların mesleği bilerek seçme gibi bi durumları yok. Sonuçta okuduğumuz bi kaç şeye güvenip bölüm yazıyoruz.. Benim karşılaştırma kriterim iş olanakları, prestij gibi şeyler.
  • Kontrol otomasyon yazabilirsin gönül rahatlığı ile. Detaylı bilgi istiyorsan özelden görüşebiliriz
  • Yatkınlığına göre yaz derim. Mesela matematik ,elektronik , plc , c gibi şeylerle uğraşamam dersen kontrol ve otomasyon yazma. Tercih senin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

Kontrol otomasyon yazabilirsin gönül rahatlığı ile. Detaylı bilgi istiyorsan özelden görüşebiliriz

abi pm attım
  • lord_general kullanıcısına yanıt
    ben ama anlatamıyorum derdimi :) bi daha söyleyeyim, şimdi biz anadolu - fen lisesi çıkışlı olduğumuz için bu tür şeylerde hiç bi fikrimiz yok. yani iyi güzel hoş söylüyosun da teknik olarak konuşmanız bizim daha iyi anlamamızı sağlamaz. daha açabilirseniz çok iyi olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodiakreagx

ben ama anlatamıyorum derdimi :) bi daha söyleyeyim, şimdi biz anadolu - fen lisesi çıkışlı olduğumuz için bu tür şeylerde hiç bi fikrimiz yok. yani iyi güzel hoş söylüyosun da teknik olarak konuşmanız bizim daha iyi anlamamızı sağlamaz. daha açabilirseniz çok iyi olur..

Peki soyle soyleyeyim .

Kontrol de . Robotik, programlama , belli kontrol teorileri göreceksin iş ilanları olarak kariyer.net sanırım oradan otomasyon , otomasyon mühendisi diye arat . Bu bölüm 3-4 Uni de oldigu icin mezunu az . Kendini geliştirmek temel koşuluyla işsiz kalmazsın. Anadolu lisesi mezunuydum ben de fakat araştırma yaparak inan burada verdiğimden kat kat fazla bilgiye ulaşabilirsin. Çünkü ben de aynı sekilde aradım sordum , kariyer .net ten iş ilanlarında aranan vasıflara kadar baktım . Bi sıkıntın olursa özel mesaj atabilirsin.

Diğer bolumu tam bilmiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_general -- 17 Temmuz 2013; 16:35:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lord_general

quote:

Peki soyle soyleyeyim .

Kontrol de . Robotik, programlama , belli kontrol teorileri göreceksin iş ilanları olarak kariyer.net sanırım oradan otomasyon , otomasyon mühendisi diye arat . Bu bölüm 3-4 Uni de oldigu icin mezunu az . Kendini geliştirmek temel koşuluyla işsiz kalmazsın. Anadolu lisesi mezunuydum ben de fakat araştırma yaparak inan burada verdiğimden kat kat fazla bilgiye ulaşabilirsin. Çünkü ben de aynı sekilde aradım sordum , kariyer .net ten iş ilanlarında aranan vasıflara kadar baktım . Bi sıkıntın olursa özel mesaj atabilirsin.

anladım.. kariyer.nette çoğu ilana bakmışımdır, şu an piyasada aranan adamlar belki ama umarım bundan bi 4 yıl sonrada aynı şekilde revaçta olur :)

zamanınızı aldım,tekrar teşekkürler

• itü metalurji
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_general

quote:

Peki soyle soyleyeyim .

bu kariyer netten aratıp iş bakmak çok yanlış. ben de yeni mezun oldum ve işe girdim, girdiğim pozisyonun ilanı yoktu mesela. çoğu büyük firma kariyer net e yeni mezun ilanı vermez. zaten ilgisi olan insanlar stajlarla veya profesörler ile kendilerini kanıtlarlar öyle işe girerler. ha kariyer net e ilan koyan büyük firmalar da var, ama benim tanıdığım çoğu kişi ilansız, ya hoca aracılığıyla, ya staj aracılığıyla veya direk ik ya cv lerini mail atarak girdiler.

• Hey hey bu konuya yeniden yorum gelse mi ya :')

• evet bu konuyla ilgili fikri olanlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.