Şimdi Ara

İTÜ Kontrol Ot. vs YTÜ Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler hangisini yazayım , genel olarak hiçbir şeye ilgim olduğu söylenemez ben bunu yapamam dediklerim harici bütün mühendisliklere de eşit seviyede yaklaşıyorum.Bu versus'a kadar gelebildim.Kontrolün tutması kesin değil fakat YTÜ büyük ihtimal tutacak.hangisini üste yazayım ?

• Kendim için YTÜ'yü üste yazmanı isterim ben .

Rakip eleme kısmını geçersek , bence İTÜ Kontrol gayet iyi bir bölüm . Ben onu üste yazacağım . :) Yazılımda parayı kırarım ulan ben dersen YTÜ'yü yaz ama yok ben İTÜ etiketini almak istiyorum dersen , kontrol'de öğrendiğim bilginin üstüne sağlam yazılım bilgisi ekleyebilirim dersen İTÜ . Kısaca bölüm olarak Bilgisayar ama üni olarak İTÜ ön planda gözüküyor . Bölüm seç sen .
  • Basketball Life B kullanıcısına yanıt
    Peki hocam senin anladığın kadarıyla Kontrolü anlatsana bana. Nedir genel olarak sen kendini ne biçimde hayal ediyorsun ? Sanayii aletleriyle uğraşırken mi robotikle ilgilenirken mi vb ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Peki hocam senin anladığın kadarıyla Kontrolü anlatsana bana. Nedir genel olarak sen kendini ne biçimde hayal ediyorsun ? Sanayii aletleriyle uğraşırken mi robotikle ilgilenirken mi vb ?

Raylı Sistemlerin planlanması ve işletimi kısmında çalışmayı düşünüyorum hocam ben . Detaylı bilgi için :

http://www.kontrol.itu.edu.tr/tr/page/details/rayli-sistemler-muhendisligi-yuksek-lisans-programi

Bu alanda Yüksek Lisans yapmayı düşünüyorum bölümü kazanırsam . İş falan da hazır benim burayı kazanabilirsem . ( Tüm olanaklar emrime amade hocam . :D ) Ayrıca kendimi yazılım kısmında da geliştirmeyi düşünüyorum , yandal olarak ders falan almayı düşünüyorum bilgisayardan .

• Basketball Life B kullanıcısına yanıt
    torpil
  • TSMExcellency kullanıcısına yanıt
    Tam anlamıyla torpil olarak değerlendirmemen gerekiyor . Ben zaten bu bölüme girebilirsem iyi bir iş bulabileceğimi biliyorum . ( GATA'dan sonra imkansız gibi gerçi ) Benim orada kast ettiğim bana yol gösterebilecek , bana yardımcı olabilecek bir akrabam olduğuydu , neyse ne , bu seni ilgilendirmez . İyi günler . Umarım konu sahibi kendisi için doğru bölümü seçer . Bol şans .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.