itü kontrol ve otomasyon mu yoksa hacettepe elektirk elektronik mi daha mantıklı olur sizce? itünün okurken biraz daha rahat olacağını düşünüyorum bölüm %30 ing olduğundan ortalama kasmak açısından daha iyi olur gibi. yüksek lisans için yurtdışı hayalim var ve itü teknik üni sonuçta lab imkanları çok daha iyidir. robot ve iha üretimleri arttığından ve endüstri 4.0 dan, ilerde gelişecek olan otonom araçlar teknolojisinden dolayı bölümün önü açık duruyor bundan dolayı son yıllarda sıralamaları artışa geçti. hacettepe nin beni çeken özelliği savunma sanayii ile iyi ilişkileri olan bir bölüm. 3 üstü ortalama yapanların aselsana girebildiğni duydum ve hacettepe elektrik elektronik daha genel bir bölüm, bitirince kontrole ded yönelebiliniyor tabi 4 yıl kontrol okumakla fazla kıyaslanamaz. buralar hakkında bilgisi olan veya buralarda okuyanınız var mı? |
itü kontrol otomasyon vs hacettepe ee
-
-
up
-
Hacettepe ee deyim. İtü kontrol hakkında bilgim yok o konuda bir şey diyemem ama hacettepede kontrol alanında çalışan çok başarılı hocalarımız var istersen daha ayrıntılı bilgileri ve hocaları özelden de yazabilirim kariyerlerini yaptıklarını vs incelemek istersen.3 üstü ile aselsana kesin girebilirsin demek tam doğru değil ama şansın artar bende staj yapacağım yakın zamanda 3 üstü ortalama ile. savunma sanayi ile ilişkiler iyi en azından hacettepeli olunca ve ortalaman belli seviyede ise sana yaklaşımları başka oluyor bunu bizzat deneyimledim.Başka sorun varsa cevaplayabilirim. yine
-
Peki bölümün yurtdışı imkanları nasıl. Mezun olup giden kaç kişi çıkar ortalama bi bilgin var mı bu konuda ve biraz da kampüs ve kalacak yer konusunda bilgi verebilir misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X