Şimdi Ara

YTÜ YURT VE ÜNİ SORU-CEVAP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ehmdeyim ben gel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burak0- B kullanıcısına yanıt

iyidir hocam pişman etmez

• MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt

24.302ye gelir mi?

• metalurji nasıl hocam @yıldıztechnical

• doldurirfoiçek kullanıcısına yanıt

Benim bölümümdür harikadır hocam. Alanı geniş, yüksek lisans olanakları iyi ve makineyle çap yaparsanız zaten sizi kimse tutamaz.

• yıldıztechnical kullanıcısına yanıt
    Ytü kimya müh. hakkında bir bilginiz var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam ailem tutturdu ytü metalurji yaz diye, ben şimdiye kadar gtü makine düşünüyordum hep. metalurji hakkında da çok bi fikrim yok haftalardır araştırıyorum ama hala net bir şey oluşmadı aklımda. sizce ne yapayım 45 dakika kaldı tercihlerin kapanmasına  

• escapes_ kullanıcısına yanıt

Hocam kimya müh Yıldız da iyi diye biliyorum okuyan arkadaşlarım var ve memnunlar. Bence üzmez zaten Yıldız da en önem verilen fakültelerden birisi Kimya Metalurji fakültesi

Hocam bence Ytü metalurji bir adım daha önde üniversitenin daha iyi oluşu ve networklerin daha geniş oluşuyla. YTÜ metalurjinin ingilizcesinin kontenjanı da daha az bu da bir bakıma artı bence ve Metalurji değil de Malzeme mühendisliğine yönelirseniz bence önünüz daha açık olur. AR-GE de falan çalışmanız daha kolay olur bu konuda da bence Yıldız daha avantajlı. İstanbul da olması ve köklü bir üniversite olması da bir etkendir tabi

hocam istanbulda olması cidden çok büyük avantaj evet ama gtü zaten istanbulun dibinde, okul olarak da ytü daha iyi olabilir doğrudur ama ben bölüm hakkında kararsızım. oturup malzemeler hakkında çalışmaktansa makineler üzerine çalışmak daha iyi gibi geliyor bana sanki, her ikisinin iyi ve kötü yanları var işte bilmiyorum

Hocam malzeme olmadan mühendislik olmaz derler. Alanı gerçekten çok geniş. Uzaydan akıllı telefonlara kadar her yerde ama sizin ne istediğinize bağlı. Makine ağırlıklı bir şey isterseniz zaten makine mühendisliğini yazın bence

• Hayırlısıyla matmühendisliğini fethetmeye geliyorum

• Gel hocam

• burak0- B kullanıcısına yanıt
    %90

• Hocam hazirlik sinavi online mi? Bir de hazirlik direk atlama sinavi goremedim yok mu ayri sinav?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazırlığı direkt atlama sınavı var ve yüz yüze olacak tarihi de 13-15 eylül

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hazırlık sınavı yüz yüze sınava girip atlayabilirsiniz

• Davutpaşa’nın çevresinde özel yurt var mı? Fiyatları ne ve KYK ile arasında uçurum var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hilbo Haggins kullanıcısına yanıt

Hocam bir tane özel kız yurdu var başka yok sanırım ama İstanbul daki özel yurtlar KYK lara göre fazlasıyla pahalı.

• hocam çap ile ilgili bilginiz var mı? mesela ceng ile çap yapmak istendiğinde ösym puanına bakıyorlar mı yoksa sadece not ortalamasına göre mi sıralıyorlar? başarı puanı gibi bir şey gördüm ve bazı bölümlerin çap sonuçlarında yazıyor bazılarında ise yazmıyor, hangi bölümlerde uygulanıyor emin olamadım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.